افزایش کیفیت و تغییر رنگ

vista2000

New Member
سلام
خواهش میکنم کمک کنید...:cry:..عکسهایی که برام خیلی مهمن،مثل عکسی هستن که برا نمونه میذارم..
با گوشی سونی اریکسون گرفته شدن...هم کیفیت ندارن و هم رنگشون قرمز شده...
با Auto color , auto tone یکم رنگ ها اصلاح میشن..اما واقعا درمونده شدم که چیکار کنم...؟؟
اونقد کیفیتشون پایینه که نمیشه چاپشون کرد..:sad:
12.jpg

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
یکم میشه تصحیح کرد اما چون کیفیت پایینه خیلی نمیشه روش مانور داد
من یکم روش کار کردم نهایت ...

پیوست ها

• q2buxg822.jpg
    q2buxg822.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 5

vista2000

New Member
یکم میشه تصحیح کرد اما چون کیفیت پایینه خیلی نمیشه روش مانور داد
من یکم روش کار کردم نهایت ...

ممنون...عالی شده...
میشه روش کار رو برام بگید؟؟؟
بجز فتوشاپ،با چه نرم افزاری میتونم یکم کیفیت عکسهامو افزایش بدم؟؟؟(شرمنده تو گروه فتوشاپ،اینو میپرسم،چون ادامه سوالم بود)

سلام
با اجازه بزرگ تر ها(حرفه ای ها)
تو فتوشاپ که عکسو باز میکنی توی adjustment layers دو تا مورد هست: levels و curves
تو اولی که میری سه تا قطره چکون هست. بالایی سایه ها ، دومی رنگ های معمولی و پایینی رنگ های کاملا روشن رو از روی عکست فیلتر میکنه
هر قطره چکون رو بزن رو روی رنگ های مرتبط با اون توی عکس کلیک کن متوجه میشی
حرفه ای ها توضیحاتم رو بهتر کنند!

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ممنون...عالی شده...
میشه روش کار رو برام بگید؟؟؟
بجز فتوشاپ،با چه نرم افزاری میتونم یکم کیفیت عکسهامو افزایش بدم؟؟؟(شرمنده تو گروه فتوشاپ،اینو میپرسم،چون ادامه سوالم بود)

خوب ببینید کلا برای این کار از کلیه ی ابزارهای تصحیح نور و رنگ توی فتوشاپ کمک باید گرفته شه
چیزی نیست که بگم این ابزار رو یا فیلتر رو بزنید تا اوکی شه
بیشتر از curvs یا level یا تغییر کنتراست و تنظیم رنگها و ...
میتونید اون رو تا حدی اوکی کنید بعضی جاها فیلتر شارپ لازم داره بعضی جاها نرم تر شه فیلتر بلور میخواد و تغییر مد لایه ها
بهترین گزینه این هست که شما اگر خیلی مهمه براتون به آتلیه یا کسی که وارد هست بدید تا اوکی کنه براتون

جز فتوشاپ برنامه های دیگه شاید باشه اما به این قدرت و کیفیت نیست چون تخصصی ترین نرم افزار برای این کار شما همین فتوشاپ هست

جدیدترین ارسال ها

بالا