افزایش سرعت وردپرس

bijibuji

New Member
افزایش سرعت وردپرس یکی از مسائل کلیدی هر سایت وردپرسی هست
سرعت سایت روی سئو و ترافیک ورودی سایت و همچنین نرخ کلیک تاثیر مستقیم داره
همچنین سایت وردپرسی که روی سرعتش کار کرده باشه، نرخ پرش Bounce Rate کمتری رو‌تجربه خواهد کرد
ممنون میشم اگر کسی تجربه ای در زمینه افزایش سرعت وردپرس داره به اشتراک بگذاره
منظورم چیزی بیشتر از نصب و تنظیم چندتا افزونه مثا راکت وردپرس هست.
من اخیرا در سایت استک اسکچنج Stack Exchange یک مقاله خوب در زمینه افزایش سرعت وردپرس پیدا کردم که مفید بود.

منم با مطلبتون موافقم ، افزایش سرعت سایت خیلی مهمه.
من مدتها برای سایت شیبا صنعت دنبال این مسئئله هستم، خوشحال میشم درباره این مورد منو راهنمایی بفرمایید. البته نرخ پرش من بیشتر در موبایل هست روی دسکتاب و تبلت نرماله.

poriyaabdari

New Member
من واقعا فرقشو وقتی فهمیدم که کور وب موبایل رو وقتی lcp بالایی داشت، اندکی کم کردم و تاثیرش رو روی سایت wallmesh.com دیدم.

norouzix

New Member
افزایش سرعت وردپرس یکی از مسائل کلیدی هر سایت وردپرسی هست
سرعت سایت روی سئو و ترافیک ورودی سایت و همچنین نرخ کلیک تاثیر مستقیم داره
همچنین سایت وردپرسی که روی سرعتش کار کرده باشه، نرخ پرش Bounce Rate کمتری رو‌تجربه خواهد کرد
ممنون میشم اگر کسی تجربه ای در زمینه افزایش سرعت وردپرس داره به اشتراک بگذاره
منظورم چیزی بیشتر از نصب و تنظیم چندتا افزونه مثا راکت وردپرس هست.
من اخیرا در سایت استک اسکچنج Stack Exchange یک مقاله خوب در زمینه افزایش سرعت وردپرس پیدا کردم که مفید بود.
افزایش سرعت وردپرس فراتر از نصب افزونه‌های معمولی مثل WP Rocket یا LiteSpeed Cache نیاز به بهینه‌سازی عمیق‌تر دارد. در ادامه، تجربیات و تکنیک‌های پیشرفته‌ای را به اشتراک می‌گذارم که واقعاً تفاوت محسوسی در لودینگ سایت ایجاد می‌کنند:

۱. بهینه‌سازی سرور و هاستینگ (اساس سرعت) = NVMe SSD یا LiteSpeed Enterprise

۲. بهینه‌سازی پایگاه داده (کاهش Queryهای سنگین) = جایگزینی MySQL با MariaDB یا Redis

۳. بهینه‌سازی فایل‌ها و رسانه‌ها = فشرده‌سازی تصویرها به WebP و حذف فونت‌های غیرضروری

۴. کاهش بار پردازشی وردپرس (کدنویسی بهینه) = اگر از RSS, oEmbed یا REST API استفاده نمی‌کنید، آن‌ها را غیرفعال کنید

۵. استفاده از CDN پیشرفته و Edge Caching = تنظیمات حرفه‌ای Cloudflare

اگر همه این موارد را انجام دهید، حتی یک سایت وردپرسی سنگین هم می‌تواند زیر ۱ ثانیه لود شود!
مهم‌ترین عوامل:

1. هاست پرسرعت (LiteSpeed + NVMe)
  2. کش سرور (Redis + OPcache)
  3. بهینه‌سازی تصاویر (WebP + Lazy Load)
  4. CDN قوی (ArvanCloud/Cloudflare APO)

جدیدترین ارسال ها

بالا