خدا رو شکر به جایی رسیدیم که بعضی ها طاقت دیدن رشد و پیشرفت ما رو ندارن!
ّبه كجا رسيديد ؟ به وي پي اسيه فرزاد ******** ؟!!!
چند تا یوزر منم بن شد بخاطر توهین هایی که افراد می کردن و من جوابشون رو می دادم بخصوص اقا پارس گیبیت عزیز سایدم ایشون حق داشت از طرفی با این حال ازش ممنونم تا باعث شد منو تکونی بده تا برم سرور بگیرم!
با توجه به پستتون ، همين الان بايد شما به دليل چند يوزره بودن بن بشيد
در مورد توهين ، كي تو ياهو مسنجر چرت مي گفت ؟ كي پشت سر من و سرويس هاي من كه همه راضي بودن چرت مي گفت ؟
كي تو اون تاپيك فروش ويژه كرم ريخت ؟!! خودت ديگه !! پس بازم از اين حرفا نزن
من برای یکی از دوستانم یک سایت هدیه دادم و هزینه سایت رو من دادم ولی دامنه به نام دوستم هست . بعد از مدتی من سایت رو بستم به دلایل شخصی آقای نیک فرجام خود سایت رو باز میکنند و به من میگویند طرف حساب من صاحب دامنه هست نه شما در حالی که تمام هزینه های پرداختی سایت به نام منه و خودم خواستم برای مدت 1 روز سایت بسته باشه آقا صاحب سایت منم یا آقای نیک فرجام
به نظر منم صاحب دامنه ، كسيه كه مشخصاتش تو ديتابيس دامنه باشه! اگر رو دي ان اس خاصي ست كرده باشه و اون جا اكانتي هم باشه ، صاحب هاست هم اصولا هست.
اگر خاطراتان باشد همه مارا در این فروم کلافه کرده بود و هر از چندی با شناسه جدید همه مارا به فوش می گرفت....
كاملا يادمه!
عزیز از پشت سرگوییاتان پیش مشتریهایمان و فحاشی کردنتان که هرچه اصل خانه و خانواده را زیر سوال می برید و آزار و اذیت مشتریانی
پشت سر اكثر هاستينگ هايي كه كارشون مي گرفت ، ايشون كارشون همين بود ، ميومدن و چرند مي گفتن . پشت سر منم گفتن ....
دوست عزیز تمام این حاشیه سازی های به جایی نمیرسه
خیلی ها که در روند فعالیت خودشون به بن بست رسیدن دیگران رو مورد حمله قرار دادن
با این حواشی سازی ها 1 مشتری هم به لیست مشتری شما اضافه نخواد شد
http://homah)****com
الان شما اومدي ماهي گيري ديگه
) اومدي از موقعيت سوع استفاده !
یکی بگه این وسط تکلیف من چیه
اين تاپيك كلا زده شده توسط op كه مشتري جمع كنن و عابرو آقاي نيك فرجام رو ببرن ، حالا شما هم اين وسط مي خواي يه چيزي به جيب بزني ، بحش جداس.
از مدير انجمنم تقاضا دارم كه آي پي اين دوستمون رو با اي پي op چك كنن !!!