افزایش روزافرزون هاستینگ و شناخت برخی از دوستان نیکفرجام!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
دوست عزیز تمام این حاشیه سازی های به جایی نمیرسه
خیلی ها که در روند فعالیت خودشون به بن بست رسیدن دیگران رو مورد حمله قرار دادن
با این حواشی سازی ها 1 مشتری هم به لیست مشتری شما اضافه نخواد شد

http://homahost.com
واقعا ازتون ممنونم اما چه میشه کرد نمیفهمن که!

عجب!!!
جواب شما داده شد
میبینم که جوابی نداری و اسپم می کنی من نه به جواب تو نیاز دارم نه هیچی من! پشتیبان همه مشتری هام هستم و می مونم و همه رو راضی نگه می دارم در ضمن خیلی ها از دستت شاکی هستن و خیلی ها هم توی تاپیک قبلی ازت تشکر کردن اما از موضوع خبر نداشتن من فقط می خواستم اونا رو روشن کنم نه تو رو منگولو!! میگم لیاقت ندری همین جاستا!

webmizban.com

Active Member
میبینم که جوابی نداری و اسپم می کنی من نه به جواب تو نیاز دارم نه هیچی من! پشتیبان همه مشتری هام هستم و می مونم و همه رو راضی نگه می دارم در ضمن خیلی ها از دستت شاکی هستن و خیلی ها هم توی تاپیک قبلی ازت تشکر کردن اما از موضوع خبر نداشتن من فقط می خواستم اونا رو روشن کنم نه تو رو منگولو!! میگم لیاقت ندری همین جاستا!

جواب شما داده شده :

من همه چیز رو در تایپیکم نوشتم وقت خوندن این تایپیک را هم ندارم :
هرگز فکر این را نمی کردم که با همچین بچه های کم سن و سالی طرف باشم :
اگر از ما طرف داری شد در تاپیک دلیلش چیست آقای یوسفی؟ جزء اینکه حسنه نیت ما برای همه ثابت شده و حتی یک مشتری ناراضی هم نداریم؟جزء شما و دوستتان....اگر من با مشتری بد رفتاری کردم یا کسی به جزء شما و دوستتان از ما ناراضیست چرا چیزی نمی گوید چرا ساکت است؟ولی همه به شما و رفتار هایتان شکایت دارند؟
اگر مشتری از ما ناراضیست بسم الله اگر شکایتی دارد بفرماید به دیده منت برسی می کنم

ولی خوب و با دقت به گفته های من توجه کنید آقای یوسفی شما چند بار از من عضر خواهی کردید آیا آن زمانی که معضرت خواهی می کرید را هم باید صدایتان را ضبظ می کردم؟
من خیلی با شما راه آمدم و نصیحتتان کردم هم من هم خیلی از همکاران دیگر ولی شما.....:
حتما" حرفهای که دیشب می زدید را گوش کنید :

گوش کنید.....: لینک دانلود

حقیقت این است:
شاید بشود گفت یکی از بزرگترین معضلاتی که این روز ها در دنیای اینرنت با آن مواجه هستیم افزایش روز افرزون سرویس دهندگان میزبانی وب باشد که همچون کرمی روز به روز گسترشش بیشتر و بیشر می شود بدون هیج کنترل و نظارتی.نوجوانان و جوانانی که بعد از مدتی پرسه زدن در دنیایی اینرنت و دیدن وبلاگها و وب سایتها برای خود وبلاگ یا وب سایتی ایجاد کرده و خود را جزو بلاترین و بهترین کارشناسان اینرنت و شبکه می پندارند یا با خواند وبلاگ ها و سایت های آموزش هک و بوت خود را هکرهای مجرب و با تجربه می دانند و بعد از مدتی خود را متخصص در سیکور کردن انواع شبکه ها و سرور ها می معرفی می کنند و ادعاهای عجیب و غریبی دارند حال اگر به تجربه این ها بنگریم خواهیم دید که شاید 1 سال هم از آشنایی این دسته از کامپیوتر و اینترنت نگذشته است. به تجربه برایم ثابت شده اکسریت دوستانی که به تازگی سرویس های میزبانی وب را راه اندازی می کنند از این گروه هستند. نوجوانان و جوانانی که بعد از مدتی چرخش و گردش در وب و کمی آشنایی با آن کارشناس و مهندسانی تحصیل کرده شده اند....
این مهندسین و کارشناسان اهل فن حالا فکر می کنند وارد دنیا تجارت اینرنتی شده اند.به راحتی با اجاره یک ریسلر یا خرید از سرویس دهنگان دیگر شروع با تجارت خود می کنند و در این تجارت دست به چه کارها که نمی زنند. چه وعده ها چه دروغ ها چه فریب ها آن هم برای چه تنها برا چند هزار تومان!!!!!
شاید این مهندسین دنبال چیر دیگری می گردند مثلا شهرت یا شاید هم خالی کرد عقده ها و کینه های روحی روانی.....این مهندسین بعد از مدتی تلاش برای رسیدن به آنچه که در سر داشتند متوجه می شوند که این راه به این آسانی ها هم نیست که فکر می کردند یا ناگهان غیبشان می زند یا در مردابی که گیر افتادند دست و پا می زنند و می خواهند خیلی ها را با خود قرق کنند و احساس رقابت می کنند با شرکت ها و سرویس دهنگان قدیمی و کسانی که سالها خدمت کرده و می کنند....
که تا کنون بسیار دیده ایم چگونه و به چه شکل.....
چیزی که بنده را بر آن داشت تا دست به ایجاد این تایپیک بزنم احساس رقابت کردن نادرست و نا به جا و غیر اخلاقی این دوستان با بنده و دوستان و همکاران دیگرم بود. دوستان عزبر توجه داشته باشید که رقابت سالم موجب پیشرفت است اما این دوستان رقابت را در فحاشی پشت سر گوی و تخریب دیگران می دانند..... البته سعی و تلاش بسیار کردم تا اینها را سر عقل بیاورم توجیهشان کنم که کاری که می کنید اشتباه است و این راهش نیست اما تلاشم بی فایده بود و آتش خشم و رقابت این دوستان ظاهرا" بسیار تند و سوزنده....این دوستان هرچه که دلشان خواسته پشت سر ما گفته اند و ما ندیده گرفتیم و سعی کردیم از باب دوستی وارد شویم
دستشان را بگیریم و کمک کنیم امام افسوس فایده ای نداشت که نداشت بگزریم از فحاشی ها و بی فرهنگی این دوستان....
این دوستان بعد از مدتی که متوجه شدند این پشت سرگویی ها و بدجلوه دادنها کاری از پیش نمی برد و فایده ای ندارد شروع به اقدام های دیگر کردند.......

در حدود چند ماه پیش بنده برای com.server4ir (محمد رضا یوسفی) که اهل روستایی در رامسر هستند تعداد سایت به ثبت رساندم که آن زمان ایشان mrysoft.com بودند و بعد هم mryhost.com که اگر خاطراتان باشد همه مارا در این فروم کلافه کرده بود و هر از چندی با شناسه جدید همه مارا به فوش می گرفت....
البته آن زمان چون ایشان محل زنگیشان در روستا بود هر زمان به اینترنت دسترسی نداشتند
و یکی دیگر از دوستانشان با من طرف بود....حالا این دو دوست عزیز که با اجاره ریسلری شدیدا"
احساس رقابت می کنند دست به از بین بردن سایت های که خود از بنده برای دیگران خریده بودند زدند و ادعا در هک کردن سایت ها دارند (سایت های که خود برای دوستانشان نزد ما ثبت کردند ) و در Zone هم بثبت رساندند....جالب است...چون سایتها را به اینها تحویل داده بودیم ناچارا" پسوردها را هم داشتند
البته تعداد این سایت ها به تعداد انگشتان دست هم نمی رسید که سریعا" به عوض کردن پسورد ها
جلویش گرفته شد....
نمونه را ببندینید......:

http://www.zone-h.org/component/option,com_mirrorwrp/Itemid,160/id,7944415/

این کار آیا درست است؟بد نامی و پشت سر گویی چه سودی برایتان دارد؟ جز این که خود سرخورده شوید و زیر سوال بروید چیز دیگری را به ارمغان نخواهد آورد. این کار شما فقط نشانه این است که شما چشم دیدن و پیشرفت دیگران را که ندارید هیچ بسیار بسیار کینه و عقده هم ظاهرا" در دل دارید
آخر چرا؟دلیلی دارد؟ آیا جواب خوبی اینگونه است؟خودتان بگویید آیا از ما بدی دیدید؟چند بار دست شما و دوستان را گرفتیم و پوزش های شما را پدیرفتیم چند بار زنگ زدید و پوزش خواستید؟
ظاهرا جواب خوبی و بخشش نزد شما فحاشی و تخریب و پشت سر گویست.
این کار ها جزء نشان دادن ضعف شما چیز دیگری را نشان نمی دهد.!

البته پیشرفت شما در این مدت کوتاهی که با اینترنت آشنا شدید و هنوز قادر به تلفظ و خواندن حروف و کلامات انگلیسی و فینگلیشی نیستید قابل توجه و تحسین بر انگیز است این پیشرفت شما زمانی برایم ثابت شد که با پی امهتان در هایو مسنجر فحاشی می کردید و من از رو کنجکاوی پروفایلتان را دیدم :
More About Me
Hobbies:
Programmer C++ , VB , HTML , PHP , Network Security , WebSite Security, Desgin Webpage
Latest News:
بزرگترین و بروز ترین وب سایت تخصصی دانلود نرم افزار , فروشگاه آنلاین , لینک باکس با بهترین ابزار های مورد استفاده شما! فقط یک بار به سایت تخصصی من سربزنید
Favorite Quote:
Desgin Webpage , PHP , Learn Computer, I Love My Labtop Very Much, I Like That, Found One Girl That She Good And .....
Links
Home Page:
www.mrysoft.com
Cool Link 1
shop.mrysoft.com
Cool Link 2
linkbox.mrysoft.com
بسیار تحسین بر انگیز است تسلت و علاقه مندی شما به این همه زبان برنامه نویسی و تخصص های دیگرتان از جمله Network Security , WebSite Security همیشه این ادعا ها را برایم می کردید اما جایی ندیده بودم....

جناب server4ir.com (محمد رضا یوسفی) و bia.ramsar عزیز از پشت سرگوییاتان پیش مشتریهایمان و فحاشی کردنتان که هرچه اصل خانه و خانواده را زیر سوال می برید و آزار و اذیت مشتریانی که خودتان هاستشان را از ما خریده بودید که بگذریم از بی احترامی تلفنی دیشبتان بعد از عوض کردن پسورد سایت ها فوق الذکر نمی شود گذشت بارها سعی کردم شما را قانع کنم و راه درست را نشان دهم اما...بارها بی احترامیتان نادید گرفته شد بارها در همین فروم شما اخراج شدید اما باز هم بخشیده شدید اما باز هم آدم نشدید ناچارا" صدایتان را امشب وقتی فحاشی می کردید و با دوستت می خنددید و ظاهرا" در چت رومی مشغول بوت کردن و آموزش بوت کردن بودید و و قرار بود فلان و بهمان بکنید را ضبط کردم تا دوستان خودشان بشنوند و قضاوت کنند...
و ببینند ای سرویس دهنگان و مهندسان پر مدعای آینده وب را که مشغول بوت کردن و فحاشی و مسخره کردن هستند.....

قسمت کوتاهی از صدای شما را برای دانلود می گذارم چون کاملش در شان دیگر دوستان نیست.... قسمتی هم از گفته ها و صحبت ها و فحش های شما با لحجه و گویش محلیست که بنده متوجه نشدم.

گوش کنید.....: لینک دانلود

(نیاز به RealPlayer دارد)

جناب server4ir.com (محمد رضا یوسفی) اینترنت در دنیای کوچک و سرشار از کینه و عقده های شما و دوستتان محدود نشده است کمی به خودتان بیایید کسی با فحاشی پشت سر گویی و تخریب دیگران به جایی نرسیده که شما برسید..

trisha

Banned
سلام محمد رضا عزیز:rose:
من به شخصه کامل قبولت دارم
تو این چند مدتم که باهات بودم جز صداقت و کمک و راهنمایی چیزی ندیدم.
همه جوره کمکت میکنم.
رو من حساب کن.

آخرین ویرایش:

masterword

New Member
دوست عزیز
با چنین کسانی بار و بار ها برخورد داشته ام
حتی اینقدر کینه و نفرت داشتن که چندین بار قرار ملاقات میگذاشتن که به سرانجام نرسید و به مقصود خود نرسیدند

masterword

New Member
به کرات دیده ایم

دوست عزیز
حتی اینقدر کینه و نفرت داشتن که چندین بار قرار ملاقات میگذاشتن که به سرانجام نرسید و به مقصود خود نرسیدند

سلام
هر از گاهی از این تاپیک ها به وجود میآد
عده ای از هم دلخور میشن
و......
اینها رو بدون غرض میگم:
من 2 سال پیش اومدم بازار هاستینگ ولی رفتم
جز دلخوری چیزی نداره
مگه پول چه ارزشی داره که اینقدر زیر آب هم دیگه رو می زنید؟
واقعا زشته
.
.
.
کاش میشد این دلخوری ها دیگه نباشه
همش کلاه گذاشتن سر هم دیگه هست
یارو وی پی ای به من داد با پشتیبانی کامل
منم دانشجو وسط امتحانات وی پی اس خراب شد
ما رو میگی هر چی زنگ زدیم جواب ندادند
فقط دروغ
.
.
.
یارو کل اکانت های منو پاک کرد وقتی می خواستم منتقل کنم گفت پول بده بهت بدم
اخه این پول ها حلاله؟
مگه حروم خوری فقط دزدیه؟
منم دلم باز شد
ولی پیشنهاد میکنم مثل من جمع کنید برید

irwhost.com

New Member
دوستان همکاران عزیز بهتر نیست تمومش کنیم
باور می کنید این جور تاپیک ها به ضرر هر دو نفر هستش ؟

و به نظر من اصلا این کار حرفه ای نیستش

masterword

New Member
من پیشنهادی دارم که چندین وقت هستش که در ذهنم دارم
به نظرم من ما بیایم یک اتحادیه ای تشکیل بدیم و اعضای این اتحادیه رو ارایه کننده های هاستینگ و خدمات سرور ، ثبت دامنه و ... که خیلی هم زیاد هستن تشکیل بدن این اتحادیه قوانینی داشته باشه که این قوانین رو اعضای این اتحادیه تعریف کنن و هر قانون که خواست اضافه یا کم بشه با اکثریت تصویب بشه- که اعضا با پذیرفتن این قوانین بهشون گواهینامه ای داده بشه که با داشتن این گواهینامه هم از اعتبار کافی برخوردار بشن هم یه سازماندهی بشه سرویس دهنده ها - و میزان کیفیت ، قیمت ها در این اتحادیه ثبت بشه و در این اتحادیه استانداردی هم تعریف کنیم و...
این اتحادیه میتونه یک وب سایت باشه
اگر کسی پیشنهادی داره در این زمینه بگه
من در پست های بعدی حرف های خودم رو دری این پیشنهاد بیشتر مطرح میکنم

مهرداد شریعتی

homahost

• Like
Reactions: jps

Mr.Steres

Active Member
صاحب تاپیک عزیز ! بستگی به برخورد شما داره ! اقای احسان علاوه به این که ساپورتش خوبه ! (مشتری بودم) خیلی جاها رو هم دوستانه به ادم کمک می کنه ! برای من یکی علاوه بر پشتیبانی سرویس ها شامل امور شبکه خود کامپیوتر و خیلی چیزهای دیگه بوده ! خود منم با توجه به برخورد افراد براشون مایه می زارم ! در کل هر سرویسی تعدادی راضی و ناراضی داره ! نباید به همچین جاهایی کشیده بشه !

( در ضمن اون زندگی نامه چه ربطی به کاری که کردی داشت ؟)(دارم سوال می کنم ! مسخره نمی کنم !)

Mr.Steres

Active Member
دوست عزیز

همکار عزیز شما مثل اینکه ادرس سایتتو زیر هر پست ننویسی کفر خدا می شه ؟ :shock: امضا چیز خوبیه !؟

jps

Banned
دوستان جدا از این بحث یکی به من بگه تکلیف من چیه هزینه هاست و راهاندازی سایت همه با من بود اما این نیک فرجام میگه که تشد
سایت به نام کسی هست که دامنه به نامشه در حالی که صاحب دامنه دوست منه و منیج سایش با نه من سایتو بستم اما مدیر سرور خودش باز کرد این کار آقای نیک فرجام چه معنی میده

jps

Banned
صاحب تاپیک عزیز ! بستگی به برخورد شما داره ! اقای احسان علاوه به این که ساپورتش خوبه ! (مشتری بودم) خیلی جاها رو هم دوستانه به ادم کمک می کنه ! برای من یکی علاوه بر پشتیبانی سرویس ها شامل امور شبکه خود کامپیوتر و خیلی چیزهای دیگه بوده ! خود منم با توجه به برخورد افراد براشون مایه می زارم ! در کل هر سرویسی تعدادی راضی و ناراضی داره ! نباید به همچین جاهایی کشیده بشه !

( در ضمن اون زندگی نامه چه ربطی به کاری که کردی داشت ؟)(دارم سوال می کنم ! مسخره نمی کنم !)

دوست عزیز اگر شما مشتری هستی منم مشتری بودم چرا هزینه سایت رو بر گشت نداد تو قرارداد اول سایت باید به سی پنل باشه نا با دایرکت ادمین یوزرهای من و من بلد نیشتیم با دایرکت ادمین کار کنیم.

حتما هم به شما گفتن که اگر نمی خوای میتونی از جای دیگه هاست بگیری

کجا این ساپورت مرد حسابی شما اگر واقا یوزر نیکفرجام هستی بگو الان واسه چی من 3 روزه نمیتونم برم تو ادمین مدیریت

خود نیک فرجام که راهنمایی نکرد

webmizban.com

Active Member
دوستان جدا از این بحث یکی به من بگه تکلیف من چیه هزینه هاست و راهاندازی سایت همه با من بود اما این نیک فرجام میگه که تشد
سایت به نام کسی هست که دامنه به نامشه در حالی که صاحب دامنه دوست منه و منیج سایش با نه من سایتو بستم اما مدیر سرور خودش باز کرد این کار آقای نیک فرجام چه معنی میده

همینطور که اطلاع دارید پیج اصلی سایت فوق را شما تغییر داده بودید و به نام خودتان دیفیس کردی بودید ! طبق تماس های ما با مدیران اطلی سایت های فوق , سایت به طور کامل به آن ها تحویل داده شد .

jps

Banned
همینطور که اطلاع دارید پیج اصلی سایت فوق را شما تغییر داده بودید و به نام خودتان دیفیس کردی بودید ! طبق تماس های ما با مدیران اطلی سایت های فوق , سایت به طور کامل به آن ها تحویل داده شد .

من دیفریس کردم که به ایشون بگم که فعالیت خودشونو از سایت سلامتی دات کام شروع بکنه و سایت آنلاین نیک رو پار کنیم روی سلامتی اصلا به شما چه من هزینه سایت رو دادم و دکتر رستم زاده از دوستان من هستمن خودم براش سایت رو خریدم و خودمم کمکش میکنم شما هم وظیفتون منیج و مدیریت سرورتون هست سایت آنلاین نیک 2 تا مدیر داره اینم اگر نمیدونی بدون و تمام میدیریت سی پنل ایشون هم با من بود پس شما حق نداشتی ساتو باز کنی اونم با این همه دتوهین و فحش پشت تلفن و چت که فقط داری فحش میدی اینجا میتونیم راحت جواب بگیرم

در ضمن دکتر رستم زاده با من در ارتباط هستند و مدیریت کل ساستشون با منه شما لطف کن بک آپ سایت دکتر رو بده به ما ما خودمون اطلاعات رو انتغال میدیم.. در ضمن هزینه این که سایتتون دایریکت ادمین هست هم برگردونینی

webmizban.com

Active Member
من دیفریس کردم که به ایشون بگم که فعالیت خودشونو از سایت سلامتی دات کام شروع بکنه و سایت آنلاین نیک رو پار کنیم روی سلامتی اصلا به شما چه من هزینه سایت رو دادم و دکتر رستم زاده از دوستان من هستمن خودم براش سایت رو خریدم و خودمم کمکش میکنم شما هم وظیفتون منیج و مدیریت سرورتون هست سایت آنلاین نیک 2 تا مدیر داره اینم اگر نمیدونی بدون و تمام میدیریت سی پنل ایشون هم با من بود پس شما حق نداشتی ساتو باز کنی اونم با این همه دتوهین و فحش پشت تلفن و چت که فقط داری فحش میدی اینجا میتونیم راحت جواب بگیرم

در ضمن دکتر رستم زاده با من در ارتباط هستند و مدیریت کل ساستشون با منه شما لطف کن بک آپ سایت دکتر رو بده به ما ما خودمون اطلاعات رو انتغال میدیم.. در ضمن هزینه این که سایتتون دایریکت ادمین هست هم برگردونینی

برای بار چندم سایت به صاحب اصلی تحویل داده شده است نه کسانی که به ظاهر دوست ایشون بودند و به سایت دسرسی داشتند و پیج اصلی را عوض کردند...

jps

Banned

جناب نیک فرجام هزینه سایت با منه طرف حسابتوون هم منم دکتر بنده خدا نه شما رو می شناخت نه میدونست هاست و دامنه چیه پس لطف کن به کار من و دکتر دخالت نکنید جدا از این که شما برای تغییر اسم دامنه از نام خودتون به نام دکتر می خواستید از دکتر 7000 هزار تومان دریافت کنید آیا این سو استفاده نیست .

jps

Banned
من برای ایشون 2 تا سایت زدم لطف کن کاری به کار ما 2 تا نداشته باش من سایت رو به نام دکتر زدم چون خود ایشون خواستند چون اول سایت به نام خود نیک فرجام بود چرا دامنه ای که من از شما خریدم همان روز اول به نام من یا دکتر رستم زاده نزدین هاااان

parsgibit

Member
خدا رو شکر به جایی رسیدیم که بعضی ها طاقت دیدن رشد و پیشرفت ما رو ندارن!
ّبه كجا رسيديد ؟ به وي پي اسيه فرزاد ******** ؟!!!

چند تا یوزر منم بن شد بخاطر توهین هایی که افراد می کردن و من جوابشون رو می دادم بخصوص اقا پارس گیبیت عزیز سایدم ایشون حق داشت از طرفی با این حال ازش ممنونم تا باعث شد منو تکونی بده تا برم سرور بگیرم!
با توجه به پستتون ، همين الان بايد شما به دليل چند يوزره بودن بن بشيد :)

در مورد توهين ، كي تو ياهو مسنجر چرت مي گفت ؟ كي پشت سر من و سرويس هاي من كه همه راضي بودن چرت مي گفت ؟
كي تو اون تاپيك فروش ويژه كرم ريخت ؟!! خودت ديگه !! پس بازم از اين حرفا نزن

من برای یکی از دوستانم یک سایت هدیه دادم و هزینه سایت رو من دادم ولی دامنه به نام دوستم هست . بعد از مدتی من سایت رو بستم به دلایل شخصی آقای نیک فرجام خود سایت رو باز میکنند و به من میگویند طرف حساب من صاحب دامنه هست نه شما در حالی که تمام هزینه های پرداختی سایت به نام منه و خودم خواستم برای مدت 1 روز سایت بسته باشه آقا صاحب سایت منم یا آقای نیک فرجام

به نظر منم صاحب دامنه ، كسيه كه مشخصاتش تو ديتابيس دامنه باشه! اگر رو دي ان اس خاصي ست كرده باشه و اون جا اكانتي هم باشه ، صاحب هاست هم اصولا هست.

اگر خاطراتان باشد همه مارا در این فروم کلافه کرده بود و هر از چندی با شناسه جدید همه مارا به فوش می گرفت....
كاملا يادمه!

عزیز از پشت سرگوییاتان پیش مشتریهایمان و فحاشی کردنتان که هرچه اصل خانه و خانواده را زیر سوال می برید و آزار و اذیت مشتریانی
پشت سر اكثر هاستينگ هايي كه كارشون مي گرفت ، ايشون كارشون همين بود ، ميومدن و چرند مي گفتن . پشت سر منم گفتن ....

دوست عزیز تمام این حاشیه سازی های به جایی نمیرسه
خیلی ها که در روند فعالیت خودشون به بن بست رسیدن دیگران رو مورد حمله قرار دادن
با این حواشی سازی ها 1 مشتری هم به لیست مشتری شما اضافه نخواد شد

http://homah)****com
الان شما اومدي ماهي گيري ديگه :)) اومدي از موقعيت سوع استفاده !

یکی بگه این وسط تکلیف من چیه
اين تاپيك كلا زده شده توسط op كه مشتري جمع كنن و عابرو آقاي نيك فرجام رو ببرن ، حالا شما هم اين وسط مي خواي يه چيزي به جيب بزني ، بحش جداس.
از مدير انجمنم تقاضا دارم كه آي پي اين دوستمون رو با اي پي op چك كنن !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا