Antiviruse
New Member
سلام خدمت دوستان عزیز
خب اگر سرور برای خودتون باشه و تخصص داشته باشید به راحتی میشه سرور رو ایمن کرد.
CloudFlare چیست؟
یک لایه امنیتی به همراه CDN servers که صد البته بهترین دیوار آتش نیست! اما نسبتا بد هم نمیشه حسابش کرد…
کلود فلیر بجز امنیت کاربردهای مختلف و مفید دیگری هم داره که در ادامه نام میبریم و توضیحشون میدیم.
پس اول از هر چیزی از امنیت کدهای سایت خود حداقل تا حدی که اسکنرهای امینت سایت باگ از سایتتون پیدا نکنن مطمعن بشید بعد سراغ فایروال و… برید.
دوم اینکه از نظره شخصی من CloudFlare و لایه های امنیتی رایگان مشابه در حد سایت هایی نیاز به امنیت معمول و متوسطی دارند و یا روزانه حداکثر حدود ۱۰۰۰۰ بازدیدکننده دارند مناسبه.
در صورتی که بازدید بالاتری دارید یا نیاز به امنیت بیشتری دارید حتما سرور اختصاصی خودتون رو داشته باشید و باید فایروال های قوی تر و نکات امنیتی بیشتری رو رعایت کنید، در ضمن CloudFlare دسترسی و مدیریتش محدوده واسه سایت های درشت!
نکته جالبی که چند وقت پیش به چشمم اومد این هست که سایت آشیانه (Ashiyane.org) هم از CloudFlare استفاده میکنه! سایتی که فقط در مورد امنیت هست و همچنین فایروال اختصاصی خودش رو با افتخار میفروشه
جالبه بدونید روی سایت شخصیم هم من از CloudFlare استفاده کردم و روی سایت های معخمولی با هاست شیرینگ هم ازش استفاده میکنم اما در پروژه هایی که سرور اختصاصی در دسترس هست مسلما همه چیز رو به صورت اختصاصی به کار میبرم…
حالا میتونید وارد سایت کلودفلیر بشید و تنظیمات مختلف رو به سلیقه خودتون اعمال کنید.
منبع: ShayanKM.ir
- پیش گفتار:
خب اگر سرور برای خودتون باشه و تخصص داشته باشید به راحتی میشه سرور رو ایمن کرد.
- اما اگر تنظیمات سرور دست ما نباشه و بخواهیم FireWall نصب کنیم، چه میشه کرد؟
CloudFlare چیست؟
یک لایه امنیتی به همراه CDN servers که صد البته بهترین دیوار آتش نیست! اما نسبتا بد هم نمیشه حسابش کرد…
کلود فلیر بجز امنیت کاربردهای مختلف و مفید دیگری هم داره که در ادامه نام میبریم و توضیحشون میدیم.
- CloudFlare به صورت رایگان چه امکاناتی به ما ارائه میده؟
- دیوار آتش (FireWall) : با قابلیت جلوگیری از حملات ddos , محافظت از درگاه ها(Ports) , ارائه جزئیات درخواست های مشکوک و حملات به سایت, بررسی ip بازدیدکنندگان با لیست سیاه های معروف جهانی, حذف اطلاعات مضر امنیتی سرور (همانند server signature) , ….
- امکانات افزایش سرعت بارگذاری و بهینه سازی حجم سایت: افزایش سرعت با استفاده از امکاناتی همچون(GZip ,Minify, rocket loader, page cache, … ) و کاهش حجم سایت با کمک موارد نام برده و ارائه امار دقیق ذخیره ترافیک
- برنامه های کوچک گوناگون، قابل استفاده به همراه کلودفلیر (APPs) : برنامه های سازگارسازی سایت با مرورگرها، امارگیری کاربران، تست های امنیتی و سرعت سایت و….
- بهره بری از سرورهای CDN کلودفلیر: فایل های سایت شما به طور خودکار و منظم در ۲۳ سرور در سرتاسر جهان قرار میگیرند و وقتی سایت شما توسط کابر باز میشه نزدیک ترین سرور کلودفلیر سایت شما رو بارگذاری میکنه که باعث افزایش سرعت بارگذاری میشه.
- من به چه کسانی CloudFlare را پیشنهاد میکنم؟
- نکات مهم در مورد امنیت و CloudFlare:
پس اول از هر چیزی از امنیت کدهای سایت خود حداقل تا حدی که اسکنرهای امینت سایت باگ از سایتتون پیدا نکنن مطمعن بشید بعد سراغ فایروال و… برید.
دوم اینکه از نظره شخصی من CloudFlare و لایه های امنیتی رایگان مشابه در حد سایت هایی نیاز به امنیت معمول و متوسطی دارند و یا روزانه حداکثر حدود ۱۰۰۰۰ بازدیدکننده دارند مناسبه.
در صورتی که بازدید بالاتری دارید یا نیاز به امنیت بیشتری دارید حتما سرور اختصاصی خودتون رو داشته باشید و باید فایروال های قوی تر و نکات امنیتی بیشتری رو رعایت کنید، در ضمن CloudFlare دسترسی و مدیریتش محدوده واسه سایت های درشت!
نکته جالبی که چند وقت پیش به چشمم اومد این هست که سایت آشیانه (Ashiyane.org) هم از CloudFlare استفاده میکنه! سایتی که فقط در مورد امنیت هست و همچنین فایروال اختصاصی خودش رو با افتخار میفروشه

- چگونه CloudFlare رو روی سایتمون راه اندازی کنیم؟
حالا میتونید وارد سایت کلودفلیر بشید و تنظیمات مختلف رو به سلیقه خودتون اعمال کنید.
منبع: ShayanKM.ir