Apollo
Active Member
سلام دوستان عزيز
اول از همه اينو بگم كه اين كار تنها بر روي ويندوز اكسپي انجام ميشه و تنها براي افزايش سرعت شما آموزش داده ميشه و هيچ جنبه ديگه اي نداره اينكار ۱۰۰ در ۱۰۰ عمليه خودم هم استفاده ميكنم و سرعتم در حال حاضر حدود ۱۴۰.۵۴ هست
براي انجام اين كار بصورت زير عمل كنيد:
روي my computer راست كليك كنيد و گزينه properties رو بزنيد از پنجره باز شده hard ware رو انتخاب كرده و بعد دكمه device manager رو بزنيد و در پنجره جديدي كه باز ميشه شاخه modems را باز كنيد و سپس روي نوع modem خودتون راست كليك كرده. و گزينه properties رو بزنيد و در پنجره جديد شاخه advanced را انتخاب كرده و در كادر اول يعني extra تايپ كنيد at&fx و بعد از آن ok كنيد حالا شما داراي سرعت بالا هستيد. 8O 8O 8O 8O 8O
منبشو يادم رفته ببخشيد.
در ضمن يه سر به وبلاگ من بزنيد.
اول از همه اينو بگم كه اين كار تنها بر روي ويندوز اكسپي انجام ميشه و تنها براي افزايش سرعت شما آموزش داده ميشه و هيچ جنبه ديگه اي نداره اينكار ۱۰۰ در ۱۰۰ عمليه خودم هم استفاده ميكنم و سرعتم در حال حاضر حدود ۱۴۰.۵۴ هست
براي انجام اين كار بصورت زير عمل كنيد:
روي my computer راست كليك كنيد و گزينه properties رو بزنيد از پنجره باز شده hard ware رو انتخاب كرده و بعد دكمه device manager رو بزنيد و در پنجره جديدي كه باز ميشه شاخه modems را باز كنيد و سپس روي نوع modem خودتون راست كليك كرده. و گزينه properties رو بزنيد و در پنجره جديد شاخه advanced را انتخاب كرده و در كادر اول يعني extra تايپ كنيد at&fx و بعد از آن ok كنيد حالا شما داراي سرعت بالا هستيد. 8O 8O 8O 8O 8O
منبشو يادم رفته ببخشيد.
در ضمن يه سر به وبلاگ من بزنيد.
پهناي باند زياد رو شما نه با راست کلیک روی My Computer بدست می یارید نه رجیستری و نه... پهنای باند رو می شه با ورود به یه آزادیخواه بدست آورد و یا از مخابرات بپرسی چرا ما دو برابر پول مي ديدم و 10 برابر سرعتمون كمتره و هنوز با سیم هایی که قدمتش بر می گر ده به تاریخ چند هزار ساله مون به اینترنت وصل می شیم حالا فکر کن این سیم ها در طول تاریخ مورد تاخت و تاز مغولان و اسکندر که بعد از آتش زدن تخت جمشید بخشی این سیم ها رو هم آتش زد و انگلیسها و روسها جز دزدیدن اموال و دارایی های ما بخش دیگری از این سیمها رو هم بردند و بعضی از ما با همون سیمها به اینترنت وصل می شیم که با پیغام Error 680: There was no dial tone بر مي خوريم.اينم پهناي باند