افزايش بازديد کننده سايت

amin100amin

Member
دوست عزیز ممنون ولی فایل پیوستی شما اشکال دارد اگر دوستان دیگر چنین مشکلی رو دارن بگید :)

websamancom

Well-Known Member
دوست عزیز ممنون ولی فایل پیوستی شما اشکال دارد اگر دوستان دیگر چنین مشکلی رو دارن بگید :)
یک بار دیگه تست کنید مشکلی نداره من خودم 2 بار تستش کردم از پستهای حذف شدم هم معلومه به هر حال تست کنید اگه ایرادی داشت بفرمائید تا درستش کنم

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
rezadaraee جان
شما صحیح می فرمایید، من تنها آدرس وب سایتی رو دادم که در آن لینک متور های گوگول و یا هو هست...
پاینده باشید.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
لطفا موضوع تایپیک را منحرف نکنید، پست های نا مرتبط حذف خواهد شد.

emoneycentre

New Member
سلام

هرچند شروع این تاپیک توسط کسی بوده که از 3سال پیش ناپدید شده، اما خوشبختانه مثل اینکه به تازگیها، در این زمینه علاقه مندان زیادی پیدا شدند...
اول یه ایراد کوچیک به مطلب نقل قولی websamancom عزیز بگیرم. بند دوم اون مطلب در این مورد که از سرویسهای رایگان استفاده نشه رو نمیشه در حال حاضر مد نظر قرار بدید. جالبه بدونید که در چند ماه اخیر گوگل و یاهو بک لینکهای پولی رو از درجه ی اعتبار ساقط کردند و حتی شما میتونید ریپورت یک سایت رو که به این وسیله لینک می فروشه رو بدید تا بلافاصله ارزش لینکهای موجود در اون ساین، منفی بشه!
پول خرج کردن در شروع کار یک اشتباهه ( مگه اینکه محصول آماده ی فروشی داشته باشید)

دایرکتوریها ، اکسچنجرها ، IPB ، حضور در فارومها، تولید محتوای جذاب و ... در حال حاضر بهترین راهها برای تولید ترافیک از طریق بک لینک هستند.
ثبت اتوماتیک در دایرکتوریها ریزه کاریهایی داره تا روباتهای گوگل امتیاز منفی به بک لینکها ندن، که در اولین فرصت نکات اساسیش رو می کم.
اما برای شروع، یکی از دقیق ترین و کامل ترین لیستهای دایرکتوریها (بیش از 3000تا!) رو به همراه پیج رنک، برای دانلود قرار میدم =>

دایرکتوری، Directory List ، سابمیت ، submit

برای دوستانی هم که اطلاع ندارند بگم که از دایرکتوری های با رنک بالاتر شروع به سابمیت کنند تا تاثیر بیشتری داشته باشه.

آخرین ویرایش:

rezadaraee

Active Member
البته امتیاز منفی که نمیده چون این خودش میتونه باعث سواستفاده های فراوان بشه اما اینگونه لینکها تقریبا بی تاثیر خواهد بود .

emoneycentre

New Member
دقیقا باعث تاثیر منفی میشه!
اگه یه وبسایت با رنک 3 به بالا دارید و هر روز ایندکس میشه، با یه سابمیتر توی 3000 تای بالا سابمیت کنید. اگه 20% رتبه ی سرچ و حداقل یک رنک رو از دست ندادید، من حرفم رو پس میگیرم!

اما در مورد تاثیر مثبت.....
ممنون که عبارت "تقریبا" رو گذاشتید. بله.. در حالت عادی تاثیر مثبت زیادی نداره ...
اما اگه بر طبق اصول حرفه ای و Spider Friend عمل کنید، قیمت و رنک سایتتون حداقل 20% بهبود خواهد داشت ( حداقل!!)

reza_24

Member
دقیقا باعث تاثیر منفی میشه!
اگه یه وبسایت با رنک 3 به بالا دارید و هر روز ایندکس میشه، با یه سابمیتر توی 3000 تای بالا سابمیت کنید. اگه 20% رتبه ی سرچ و حداقل یک رنک رو از دست ندادید، من حرفم رو پس میگیرم!

اما در مورد تاثیر مثبت.....
ممنون که عبارت "تقریبا" رو گذاشتید. بله.. در حالت عادی تاثیر مثبت زیادی نداره ...
اما اگه بر طبق اصول حرفه ای و Spider Friend عمل کنید، قیمت و رنک سایتتون حداقل 20% بهبود خواهد داشت ( حداقل!!)

سابمیتر داری شما؟! برنامه رایگانش که پیدا نمیشه میشه؟
یعنی لینک بدم میتونی برام تو چند هزار دایرکتوری رنک بالا اد کنی؟چطوریاس؟

BassGraphic

Member
من فقط يه چيز ميگم.از اينكه وقت خودتون رو تلف كنيد و بريد توي وبلاگ هاي ديگران بخوايد نظر بديد پرهيز كنيد.اينكار علاوه بر اينكه فايده نداره بلكه وقت شما رو مي گيره و مانع ميشه تا بتونيد به وبلاگتون بيشتر برسيد.يا علي مدد :)

emoneycentre

New Member
سلام
ممنونم .. شما بزرگوارید.

در این مورد نیاز به بحث زیادی داریم، اما به طور خلاصه ...

1. هیچگاه تعداد بک لینکها به صورت غیر منطقی افزایش پیدا نکند و دارای سیر منطقی باشد.
2. بهتر است در شروع به سراغ مرتبط ترین سایتها و دایرکتوریها بروید.
3. در انتخاب کتگوری دقت کنید تا نزدیکترین به محتوای سایت شما باشد.
4. در قیمت گذاری یک سایت، تعداد بک لینک از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.
5. رنکینگ گوگل تابعی از امتیازات متعدد از جمله بک لینک واقعی و سالم می باشد.
6. تا جای ممکن به صورت دستی اقدام به سابمیت کنید، زیرا استفاده از سابمیترها نیاز به تجربه و تخصص بالایی دارد تا بهترین نتیجه ها را ارائه دهد.
7. ...

ارادتمندم emoneycentre دوست عزیز

لطفا بیشتر توضیح بفرمایید.

emoneycentre

New Member
من از سابمیترهای متعددی برای تست کارایی هاشون استفاده کردم. رایگان هم پیدا میشه! .. میتونید سرچ کنید.

بعضی سایتها هم برای شما اینکار رو انجام میدن. هندیها از همه ارزون ترن...
اما به نظرم اگه دستی سابمیت کنید بهتر رشد میکنید، چون با نرم افزار اطمینان کمتری وجود داره و ریزه کاریها هم بی نهایته.

متاسفانه فرصت اینکار رو ندارم، اما یه نگاه به اینجا بندازید :

http://www.directorymaximizer.com/

http://www.seocompany.ca/directory/web-directory-submission-service.html قیمتها رو هم میتونید ببینید!

سابمیتر داری شما؟! برنامه رایگانش که پیدا نمیشه میشه؟
یعنی لینک بدم میتونی برام تو چند هزار دایرکتوری رنک بالا اد کنی؟چطوریاس؟

emoneycentre

New Member
فرمایش شما درسته ، اما در صورتی که اون وبلاگ دارای ویزیتور قابل توجه و رنکینگ بالا نباشه..
در ضمن توی این تاپیک و پست های آخر اون بیشتر صحبت از دایرکتوریها بود که تفاوت زیادی با وبلاگها دارند!

من فقط يه چيز ميگم.از اينكه وقت خودتون رو تلف كنيد و بريد توي وبلاگ هاي ديگران بخوايد نظر بديد پرهيز كنيد.اينكار علاوه بر اينكه فايده نداره بلكه وقت شما رو مي گيره و مانع ميشه تا بتونيد به وبلاگتون بيشتر برسيد.يا علي مدد :)

sabasoft

Member
با سلام و درود به همه
مطالبتون مفیده ، مفیدترش کنید.

---

به نظر من توی مدت کم نباید انتظار رنکینگ و بازدیدکننده بود ، بلکه اگه سایتی خوب کار کنه ، مسلما با اون تبادل لینک میشه ، موتورهای جستجو هم از اون حمایت می کنن و... که اینها با صرف وقت انجام پذیره!

همچنین فکر کنم لینک دایرکتوری های بیش از حد شلوغ هم دردی رو دوا نکنه

--------------
آرزوی موفقیت ایرانیان را دارم

hypermatrix

Member
با سلام
..
هرچند رنکینگ، تاثیر زیادی توی افزایش بازدید داره ، اما فقط یکی از موارد مرتبط با اسم این تاپیک هست.
این تاپیک رو اتفاقی دیدم، اما به نظرم جای بحث داره و به همین دلیل، آپدیتش می کنم.
..

صحبت شما در مورد اهمیت کار کردن کاملاً درسته.. اما زیادی مثبت و ایده آل نگر هست.
در حالی که توی دنیای پر رقابت سئو ، هر روز تکنیکهای جدید و کشفهای جدید از الگوریتمهای سرچ انجینها صورت میگیره، علاوه بر بهبود محتوای سایت، توجه به مسائل خارجی خیلی مهم هست. وقتی با طراحی یک برنامه ی ساده، یا استفاده از دایرکتوریها و لینک اکسچنجها ، میشه در مدت کوتاه و به موازات بهبود محتوای سایت، بک لینکهای زیادی به دست آورد، انجام ندادن اینکار یک اشتباه هست!

شاید نتونید یک بمب گوگلی درست کنید، اما حداقل، میتونید یک نمودار رشد، با شیب زیاد داشته باشید.
..
دیر وقت هست! اگه علاقه ی دوستان رو ببینم، حتماً در ادامه، همون یه ذره اطلاعات که دارم رو به اشتراک میذارم.
دوستان دیگه که در این زمینه اطلاعات دارند هم وارد بحث بشند.

با سلام و درود به همه
مطالبتون مفیده ، مفیدترش کنید.

---

به نظر من توی مدت کم نباید انتظار رنکینگ و بازدیدکننده بود ، بلکه اگه سایتی خوب کار کنه ، مسلما با اون تبادل لینک میشه ، موتورهای جستجو هم از اون حمایت می کنن و... که اینها با صرف وقت انجام پذیره!

همچنین فکر کنم لینک دایرکتوری های بیش از حد شلوغ هم دردی رو دوا نکنه

--------------
آرزوی موفقیت ایرانیان را دارم

emoneycentre

New Member
special thanks

با سلام
..
هرچند رنکینگ، تاثیر زیادی توی افزایش بازدید داره ، اما فقط یکی از موارد مرتبط با اسم این تاپیک هست.
این تاپیک رو اتفاقی دیدم، اما به نظرم جای بحث داره و به همین دلیل، آپدیتش می کنم.
..

صحبت شما در مورد اهمیت کار کردن کاملاً درسته.. اما زیادی مثبت و ایده آل نگر هست.
در حالی که توی دنیای پر رقابت سئو ، هر روز تکنیکهای جدید و کشفهای جدید از الگوریتمهای سرچ انجینها صورت میگیره، علاوه بر بهبود محتوای سایت، توجه به مسائل خارجی خیلی مهم هست. وقتی با طراحی یک برنامه ی ساده، یا استفاده از دایرکتوریها و لینک اکسچنجها ، میشه در مدت کوتاه و به موازات بهبود محتوای سایت، بک لینکهای زیادی به دست آورد، انجام ندادن اینکار یک اشتباه هست!

شاید نتونید یک بمب گوگلی درست کنید، اما حداقل، میتونید یک نمودار رشد، با شیب زیاد داشته باشید.
..
دیر وقت هست! اگه علاقه ی دوستان رو ببینم، حتماً در ادامه، همون یه ذره اطلاعات که دارم رو به اشتراک میذارم.
دوستان دیگه که در این زمینه اطلاعات دارند هم وارد بحث بشند.

مدتی به این تاپیک سر نزده بودم چون مسائل تخصصی مطرح نمیشد، راستش من هم سرد شدم. اما خوشحالم که یک دوست با اطلاعات خوب اینجا نظر دادند. من هم برای همکاری آماده ام، حداقل برای یاد گرفتن از شما

parsinet

Member
و وقتی سایت شما در موتورجستجوها رتبه بالاتری بگیره شما بازدیدهای بیشتری خواهد داشت . پس باید روی سئو و البته تبلیغات که دوستان هم توضیح دادند متمرکز بشید .
سلام ...

میشه لطفا در این رابطه بیشتر توضیح بدید یا منبع آموزشی معرفی کنید
ممنون

hypermatrix

Member
سئو ، SEO ، ترافیک ، traffic

در چه موردی ؟
تاثیرات کسب رتبه ی بالا در سرچ انجینها یا آموزشهای سئو؟؟

اگه منظور شما سئو باشه ، باید بدونید که با دنیای بزرگی روبرو هستید که هر روز با تغییرات و پیشرفتهایی همراه هست. پس تکیه به یک منبع خاص به عنوان مرجع یادگیری، کافی نیست.
زمانی که وبسایت شما خودش رو برای موتورهای جست و جو آرایش کنه، باعث توجه بیشتر اونها خواهد شد و اینکه موتورهای جستجو چه معیارهایی برای این علاقه مندی دارند، علم SEO رو تشکیل میده..

تکنیکهای پایه ای سئو ، همونهایی هستند که بارها و بارها از زبون خیلی از کاربرای همین جا یا بعضی وبلاگ نویسها شنیدید و بیشتر به عناصر on-page اشاره دارند، اما به دلیلی فنی بودن اون، خودشون بیشتر دنبال راهکارهای off-page میرن!!
البته باید توجه داشت که عناصر on-page باعث پربار شدن سایت و ماندگاری بیشتر و حتی همیشگی ویزیتور خواهد شد و برای وبمستر عاقل و دوراندیش، اهمیت اون کاملا مشخص هست.

عنوان این تاپیک میطلبه تا به موضوعات گسترده تر از سئو هم پرداخته بشه! در واقع تمام عوامل منتهی به افزایش ترافیک ( که چه بهتر که این ترافیک targeted باشه )
و پر واضح هست که ترافیک حاصل از موتورهای جستجو میتونه هدفمند ترین ترافیک باشه و باید برای شناخت الگوریتمهای موتورهای جستجو ( و از اون مهمتر، الگوریتمهای قضاوت یک ویزیتور!!!)، باید سئو رو شناخت.
مباحث حرفه ای و دقیق سئو نیاز به پیش زمینه های اطلاعاتی داره که برای شروع ، یک وبسایت رو به شما پیشنهاد می کنم تا کمی با مبانی کار و حتی اصول حرفه ای آشنا بشید. همین میتونه شروع بحث باشه تا دوستانی هم که علاقه مند هستند، هدفمند تر سوال بپرسند و از گفتن سوالات کلی ، خودداری کنند.

سئو

بخش آرتیکلها رو ببینید

سلام ...

میشه لطفا در این رابطه بیشتر توضیح بدید یا منبع آموزشی معرفی کنید
ممنون

hypermatrix

Member
شما لطف دارید

امیدوارم بقیه ی دوستان هم به مباحث تخصصی که به نفع وبلاگ و وبسایت خودشون هست، علاقه نشون بدن تا این تاپیک پربار تر بشه

مدتی به این تاپیک سر نزده بودم چون مسائل تخصصی مطرح نمیشد، راستش من هم سرد شدم. اما خوشحالم که یک دوست با اطلاعات خوب اینجا نظر دادند. من هم برای همکاری آماده ام، حداقل برای یاد گرفتن از شما

جدیدترین ارسال ها

بالا