افت کیفیت عکس تو plane

HITMAN 47

Member
سلام خدمت دوستان واساتید سایت
راستش من با یه مشکلی مواجه شدم.من از طریق یه آموزشی دارم ساخت کاراکتر رو یاد میگیرم ولی وقتی طرف عکس الگو رو توی یه plane میذاره هرچقدر زوم میکنه کیفیت پایین نمیاد ولی من از همون عکس استفاده میکنم به محض زوم کردن کیفیت میاد پایین حالا جالبیش اینجاست توی رندر کیفیت خوبه و وقتی پروژه ی خود آموزش رو باز میکنم عکسای داخل plan رو که طرف گذاشته نشون نمیده.و بازم جالبه که وقتی میخوام فایل طرفو باز کنم توی قمست پیش نمایش نشونش میده.graphic mode هم روی nitrous هستش.
بعد وقتی فایل طرفو باز میکنم قبلش این ارور رو میده
Capture.JPG

میشه خواهشا کمکم کنید ممنون

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
HITMAN 47 عزیز، برای بار چهارم ام هست که به شما اخطار میدم ، لطفا با اسپم پستتون رو بالا نیارید .
در صورت مشاهده اخطار دریافت میکنید .

HITMAN 47

Member
به نظر شما ربطی به سی پی یو داره؟اخه خیلی عجیبه تو رندر درست میشه

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
شما واقعا متوجه نمیشید من چی میگم ؟
اسپم پست های پشت سر هم محسوب میشند ، برای زدن پست جدید در پست قبلیتون که به جواب مونده ادیت ایجاد کنید . در صورت تکرار ، به مدیر گزارش داده میشه .

در مورد سوالتون ، شما اگر از مکس 2014 استفاده میکنید ، این باگ رو داره که تو ویوپورت نمیتونه با کیفیت مناسبی نماشی بده تکستچر ها رو و هیچ ربطی هم به سی پی یو نداره .

HITMAN 47

Member
شما واقعا متوجه نمیشید من چی میگم ؟
اسپم پست های پشت سر هم محسوب میشند ، برای زدن پست جدید در پست قبلیتون که به جواب مونده ادیت ایجاد کنید . در صورت تکرار ، به مدیر گزارش داده میشه .

در مورد سوالتون ، شما اگر از مکس 2014 استفاده میکنید ، این باگ رو داره که تو ویوپورت نمیتونه با کیفیت مناسبی نماشی بده تکستچر ها رو و هیچ ربطی هم به سی پی یو نداره .
متاسفانه باید بگم که بله حق با شماست اشتباه از من بود
ولی جالبیش اینجاست که طرف عکس رو تو ویوپورت نمیذاره یه پلن میکشه رو اون عکس رو میذاره
جناب لینکین معذرت میخوا اگه اذیتتون کردم فقط یکم عجله داشتم
الان مشکلم حل شد و کاری کردم این بود که یه 3d max 2013 نصب کردم بازم ببخشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا