دوستان عزیز سلام
من مشکلی با فرمت گیف دارم .
تصویری رو که سایه دار هست و در ضمن لایه بکگراندش رو حذف کردم (و می خوام تصویر بدون بکگراند سیو بشه )می خوام با این فرمت سیو کنم .با وجودی که از گزینه save for web استفاده میکنم ولی تصویر سیو شده کیفیت بسیار پایینی داره خصوصا گوشه ها و اون سایه که در تصویر هستن کیفیتشون خیلی پایین هست.
لطف بفرمایید کمکی بدید.ممنون
قبلا در مورد محدودیت های فایل GIF گفتگو های زیادی ایجاد شده، مخصوصا که تصویر نقاط شفاف داشته باشه و در لبه های
شکل سایه داشته باشید.
اگر قراره تصویر صرفا روی یک زمینه با رنگ یکنواخت و ثابت بکار برده بشه، میشه با ترفندی دندانه دار بودن گوشه های تصویر
رو پنهان کرد.
اما مهمترین محدودیت تصاویر GIF در 256 رنگه بودن فرمت فایل است، بدین معنا که در کل تصویر فقط می توانید از 256
رنگ متمایز استفاده کنید. هر چه طیف های رنگی بیشتری بکار برده باشید، انتخاب 256 رنگ منتخب از بین آنها مشکل تر
می شود و در نتیجه دون دون ها و پارازیت ایجاد می شود.
استفاده بهینه از رنگ ها و همچنین گزینش دقیق رنگ های منتخب هم تنظیمات زیادی در فتوشاپ دارد و هم ریزه کاری های
زیادی در طراحی و دستکاری تصویر. برای همین نمیشه یک فرمول ارائه داد که برای تمامی حالت ها جواب بدهد.
در کل برای آنکه کیفیت تصویر بهتر حفظ شود، سعی کنید تا می توانید از رنگهای همگروه و شبیه به هم استفاده کنید.
مثلا ممکن است در کنار یک تصویر سیب سرخ از یک نوشته صورتی استفاده کرده باشید. این تمایز بین
رنگ صورتی و قرمز موجب آن می شود که مثلا 128 رنگ طیف های صورتی باشد و 128 رنگ طیف های قرمز
و کیفیت تصویر افت کند. در حالی که اگر در نوشته بجای رنگ صورتی از قرمز استفاده کنید، تمامی 256 رنگ به
طیف های قرمز اختصاص می یابد و کیفیت تصویر بهتر می شود. (البته یک نفر را می شناسم که سیب صولتی
را ترجیح می دهد)
یک تکنیک دیگر انتخاب کردن نواحی مشخصی از تصویر و استفاده از ابزار Hue/Saturation با ترکیب کلیدی Ctrl + U برای
Colorize کردن آن ناحیه از تصویر است. در عمل Colorize کردن تمامی نقاط از طیف های یک رنگ یکسان استفاده می کنند
و تعداد رنگ های متمایز در کل تصویر کاهش پیدا می کند. صد البته که باید در انتخاب ناحیه ای که Colorize را رویش
انجام می دهید دقت کنید، وگرنه مثلا رنگ برگهای سیب با رنگ خود سیب یکسان خواهد شد.
اگر تصویری که در تبدیل آن به gif مشکل دارید ارائه کنید، بهتر میشه راهنمایی تان کرد.