افتضاح غیر قابل انکار در مکس 2013 و 2014

K1-CGMaster

Well-Known Member
سلام عرض شد خدمت همگی دوستان عزیز و ارجمند

من خیلی وقته یه نکته داره دیوونم می کنه . اونم اینه که مکس 2013 و 2014 به طرز فجیعی رندر وی ری شون بیخود شده

اصلا کیفیت سابق رو نداره . همیشه اصولا حالت گامای زیاد داره و رندر سفید در میاد و یا خیلی تیره . می خواستم بدونم شما هم به این نتیجه رسیدید یا نه

دو تا از رندرایی که قبلا گرفته بودم و خیلی عالی شده بوده رو مجددا با تنظیمات جدید تو مکس 2014 گرفتم . ببینید چه افتضاحی شده!!!!

حتی فایل های آماده اور موشن هم جواب نمی ده!!

پیوست ها

• 7.jpg
    7.jpg
    463.7 کیلوبایت · بازدیدها: 53
  • 1.jpg
    1.jpg
    299.5 کیلوبایت · بازدیدها: 48

samantaheri

Active Member
به فرمت fbx ذخیره کنید بعد بازش کنید.البته انظار نداشته باشید که کامل بیاد شاید متریالا رو نشناسه...

K1-CGMaster

Well-Known Member
مشکلی نداره . همین که مدل لود بشه کافیه برام

چرا بخدا . باور کنید یه مشکل توشه . لااقل من دارم . الانم 2010 نصب کردم ، فکر کنم بهتره . هنوز فایل قبلیارو تست نکردم

Saeed2vfx

Member
سلام عرض شد خدمت همگی دوستان عزیز و ارجمند

من خیلی وقته یه نکته داره دیوونم می کنه . اونم اینه که مکس 2013 و 2014 به طرز فجیعی رندر وی ری شون بیخود شده

اصلا کیفیت سابق رو نداره . همیشه اصولا حالت گامای زیاد داره و رندر سفید در میاد و یا خیلی تیره . می خواستم بدونم شما هم به این نتیجه رسیدید یا نه

دو تا از رندرایی که قبلا گرفته بودم و خیلی عالی شده بوده رو مجددا با تنظیمات جدید تو مکس 2014 گرفتم . ببینید چه افتضاحی شده!!!!

حتی فایل های آماده اور موشن هم جواب نمی ده!!

من توی تصاویری که ارسال کردید ، متوجه مورد خاصی نشدم !

این سوختگی ها طبیعی هست. خیلیها عمداً چنین سوختگی هایی رو در مرحله کامپوزیت به کارشون اضافه میکنن.

اگر از دوربین Vray استفاده کنید، معمولاً چنین مشکلاتی پیش نمیاد.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا