افتضاحیه ●● دهمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر و اتوماسیون اداری اصفهان ●●

nemesis

Member
با سلام به دوستان عزیز
این مطلب زیر به نقل از سایت جوانکده www.javankadeh.com هستش که من اون را براتون گذاشتم اینجا. عکسهاش هم هست که امیدوارم خوشتون بیاد. لازم به ذکر است که این مطلب مال دیروزه و یک مقدار دیر شده که باید به خوبی خودتون ببخشید. نشد به موقع خبرش را بزنم تو سایت. در ضمن ببخشید از واپه افتضاحیه استفاده کردم . به مسئولین بر نخوره. بخونید می فهمید. :oops:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

دهمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر (Auto Com) در اصفهان در تاریخ 14 دی ماه برگزار شد و تا تاریخ 18 دیماه ادامه داشت. که امروز اختتامیه این نمایشگاه است. ما نیز تصمیم گرفتیم تا به این نمایشگاه رفته و عکسها و گزارشی را برای شما دوستان تهیه کنیم.

exhibit2.jpg

هر سال بدتر از پارسال. به نظر من که این نمایشگاه داره همین طور بدتر و بدتر میشه. طوری که لااقل پارسال و دو سال قبل کیوسک اینترنت مجانی پیدا می شد. گرچه تعدادش کم بود و به همه نمی رسید ولی امسال اصلا یک کیوسک اینترنتی هم پیدا نمی شد. با اینکه شرکتهای زیادی غرفه های خودشون را به خوبی احداث کرده بودند بیشتر به زیبایی می رسیدند تا به محتوا. و بیشتر آنها قطعه فروشی می کردند تا ارائه امکانات آموزشی. فقط یک یا دو غرفه پیدا می شد که امکانات آموزشی ارائه کند. ولی از نظر مکان و زیبایی خوب بود. نسبت به پارسال بهتر شده بود.

exhibit1.jpg

exhibit5.jpg

خوب. بهتره زیاده گویی نکنم و از غرفه ها و شرکتهایی که شرکت کرده بودند بیشتر بگویم.
بعضی از شرکتهایی که بزرگتر یودند و به قول معروف یک سر و گردن از بقیه بیشتر داشتند را در زیر به آنها اشاره میکنم.
- Matrix
exhibit6.jpg

- Digital Me
- Gigabyte
- Asrock
- Samsung
- Asus
- AMD
- Iwill
- Shuttle (XPC)
- Metaco
- Hansol
- LG
البته همه اینها نمایشندگی هاشون در نمایشگاه بودن و تازه داشتن برای مثال تبلیغ نمایندگی سازگار ارقام را می کردند.

exhibit4.jpg

exhibit7.jpg

ولی یک شرکت دیگری هم به نام ستیران اقدام به ساخت یک پرتال کرده بود. که باز یک کار خوبی را در این نمایشگاه دیدیم. کارشان خوب بود و امکانات خوبی را روی پرتالشون سوار کرده بودند. که ما نیز به نوبه خود به آنها تبریک می گوییم.
ولی باز هم در کل از اجرا کنندگان این نمایشگاه تشکر می کنیم. امیدواریم که در سالهای آتی با نمایشگاههایی بسیار پربارتر و جالب تر روبرو شویم. همچنین آرزومندم که از افرادی متخصص در این غرفه ها استفاده کنند. به تمامی شرکتها و نمایندگی هایی در این نمایشگاه شرکت کردند صمیمانه خسته نباشید می گوییم.

nemesis

Member
براي اينكه
1- به كار نبردن افراد متخصص
2- پربار نبودن دستاوردهاي نمايشگاه
3- يكي ديگه اينكه يك مركز آموزش كامپيوتر بود كه اصلا خودش مي گفت اينجا نياين براي يادگيري كامپيوتر در كلاسهاي ما شركت كنين. مي گفت برين تهران ياد بگيريد !
4- از اتوماسيون اداري كه فقط 7- 8 غرفه بيشتر نبود.

بازم بگم؟

nemesis

Member
در ضمن اصلا خبري از اينترنت اونجا نبود. دريغ از يك خط اينترنت!!!!!
اين چه نمايشگاه كامپيوتري هستش؟
شما بگيد...

nemesis

Member
چشماتون خوب ميبينه مهزيار جان :lol:
راستي شما توي جام جم كار ميكنين؟ :arrow:
شك كردم يك خورده از اين امضاي پستتون :idea:

جدیدترین ارسال ها

بالا