افتر افکتز cs6نسخه 23 بیتی ?

sabersoft

Active Member
با سلام
تازه کارم و سه سوال دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید
من افتر افکتز 32 بیتی رو از تورنت گرفتم وقتی می خوام نصب کنم پیام میده که این نسخه 64 بیتی هست اما هم تو سایتش گفته بود 32 بیتی هم پوشه کرک همراهش دو dll یکی برای 64 بیتی و یکی برای 32 بیتی داره
ممکنه راهنمایی کنید چطور نصبش کنم؟
و اینکه آیا در این نسخه می توان فارسی نوشت؟
سوال سوم اینکه چطور در Corel VideoStudio Pro X5 Multilingual فارسی بنویسم بدون فارسی نویس که هیچ حتی با فارسی نویس هم مشکل داره
ممنون:rose:

آخرین ویرایش:

danyfilth

Member
دوست عزیز
تا جایی که من اطلاع دارم دیگر نسخه 32 بیتی برای افتر افکت تولید نخواهد شد. دوستان دیگر اگر اطلاعاتی دارند لطفا راهنمایی کنند.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
افتر و پریمیر فقط 64 بیتی نصب میشه هیچ راه حلی هم وجود نداره

sabersoft

Active Member
با تشکر از راهنمایی هاتون
در مورد فارسی نویسی در کارل ویدیو استودیو هم اگه ممکنه راهنمایی کنید

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
میشه اون سایتی که نوشته بوده افتر cs6 32bit رو لینکشو بدی ؟ عجب سایتای چاخانی پیدا می شن.

sabersoft

Active Member
میشه اون سایتی که نوشته بوده افتر cs6 32bit رو لینکشو بدی ؟ عجب سایتای چاخانی پیدا می شن.

بله بفرمایید این یک نمونه اش (البته بنده خودم از این لینک نگرفتم بلکه از تورنت دانلود کردم):
کد:
http://piratebb.net/5822-adobe-after-effects-cs6-v1100378-multilingualx86-x64.html

فقط کافیه عبارت زیر را در گوگل جستجو کنید تا هزاران مورد براتون پیدا بشه:
کد:
adobe after effects cs6 multilingual x86

لطفا در مورد فارسی نویسی در ویدیو استودیو هم راهنمایی کنید

mnh40

Well-Known Member
برای فارسی نوشتن تو همه نرم افزار های تدوین از نظر من بهترین گزینه فتوشاپ هست نسخه me رو نصب کن بعد توش فارسی بنویس و بصورت psd خروجی بگیر اگرم خواستی نوشتت روی فیلم باشه لایه بکگراندت رو بردار خیلی خیلی بهتر از برنامه های فارسی ساز هست .:paint:

sabersoft

Active Member
برای فارسی نوشتن تو همه نرم افزار های تدوین از نظر من بهترین گزینه فتوشاپ هست نسخه me رو نصب کن بعد توش فارسی بنویس و بصورت psd خروجی بگیر اگرم خواستی نوشتت روی فیلم باشه لایه بکگراندت رو بردار خیلی خیلی بهتر از برنامه های فارسی ساز هست .:paint:

با تشکر از راهنمایی شما
اما این جور متن قابلیت افکت نداره و برای زیر نویس هم نمیشه از این روش استفاده کرد

mnh40

Well-Known Member
با تشکر از راهنمایی شما
اما این جور متن قابلیت افکت نداره و برای زیر نویس هم نمیشه از این روش استفاده کرد

چرا قابلیت افکت هم داره فقط کافیه متن خودتون رو بالای کلیپ قرار بدین و در قسمت تایتل قرار ندید اونوقت میتونید هر افکتی رو خواستید روش اعمال کنید
برای زیر نویس هم میتونید همین کار رو بکنید فقط باید سایز متنی که میخواید بنویسید رو تو ورودی فتوشاپ تنظیم کنید بعد بکگراندش رو مثلا قرمز قرار بدید و با سفید بنویسید
من با ویدئو استدیو کار نکردم ولی تو ادیوس و پریمیر و افتر افکت از همین روش استفاده میکنم فکر نکنم که تو ویدئو استدیو هم دچار مشکل بشید :paint:
موفق باشید:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا