افترم صدا رو پخش نمیکنه

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
سلام دوستان
من افترم صدا رو نمیخونه
من یه ام پی تری رو میخواستم از او افتر گوش کنم
نمیخونه
تا حالا با این مشکل روبرو نشده بودم
از رو عکس هم میتونید ببینید

نمیدونم تنظیمات خاصی داره برای اینکه بخونه

البته تو رندر اکتیو میکتم بعد از رندر پخش میشه
اما تو خود افتر نه

مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    94.3 کیلوبایت · بازدیدها: 51

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز.
خواستم بگم شما اگه یه جستجو میزدی 10 تا تاپیکی گه در این مورد زده شده رو میدیدی:green: ولی خودم گشتم و دیدم انصافا پیدا نمیشه:green:
خلاصه مسئله اینه که شما توی پنل Preview باید حواست باشه که دکمه Audio (دکمه سومی از راست) روی خاموش نباشه. به این صورت که وقتی خاموش باشه روی دکمش که یه بلند گو هست ، یه علامت ممنوع هست و وقتی هم که روشنه هیچی روش نیست. برای دیدن ویدئو همزمان با صدا شما بعد از فعال کردن این دکمه کلید 0 رو روی کیبورد بزن و بعد از اینکه لود شد ، صدا هم باهاش پخش میشه. ولی اگه فقط میخوای صدا رو داشته باشی دکمه . (نقطه) رو بزن.:wink:
موفق باشید:oops:

felestin

Member
دکمه نقطه : شنیدن صدا از هرجائی که نوارتایم لاین باشد.
دکمه نقطه + Alt : شنیدن صدا از ابتدای پروژه .حتی اگر نوار تایم لاین مثلا در فریم 100 باشد.

یه سوال دارم :
باحرکت دادن نوار تایم لاین باموس + Ctrl ، صداشنیده وتصویر درحرکت دیده می شود اما به طور دستی ، این تکنیک چه کارآیی دارد.

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
عزیز سعی کن هر سوالی داری یه تاپیک جدا باز کنی و در این مورد هر سوالی مربوط به کارکردن با صدا در افترافکتز داری تو تایپیک جامع تمام مشكلات Audio در افترافكت مطرح کن:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=145651
برای سوالت هم اون کار برای مچ کردن یه قسمتی از صدا با ویدئو هست. مثلا شما میخوای ببینی تو صدا کجاش میگه "تو" که با ویدئو مچش کنی یا ابتدای صدای یک انفجار رو مشخص کنی و بعد ویدئو رو اونجا بزاری:rose:
موفق باشید:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا