یه کار یه روزه بود واسه محک زدن چند نکته بدون مدل آماده مکس 2015 منتال ری
mgh-max کاربر فعال Aug 4, 2015 #1 یه کار یه روزه بود واسه محک زدن چند نکته بدون مدل آماده مکس 2015 منتال ری پیوست ها room37-post.jpg 417.2 کیلوبایت · بازدیدها: 61 room37-2-post.jpg 419.5 کیلوبایت · بازدیدها: 58
Matin.B Member Aug 4, 2015 #2 نکات قوت و ضعف زیادی داره مثلا تسکچر بعضی جاها ضعیفه ابجکت ها بعضی قسمت ها تیز شدن و نقات قوت مدلینگ خوب نور پردازی زیبا محیط جالب موفق باشید
نکات قوت و ضعف زیادی داره مثلا تسکچر بعضی جاها ضعیفه ابجکت ها بعضی قسمت ها تیز شدن و نقات قوت مدلینگ خوب نور پردازی زیبا محیط جالب موفق باشید
AREF مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c Aug 5, 2015 #3 سلام آفرین خیلی کار خوبی شده. یکم سنگ آنتیک رو دوست ندارم. به نظرم رسما قاطی باقالی ها ( حرفه ای ها ) شدی. موفق باشی
سلام آفرین خیلی کار خوبی شده. یکم سنگ آنتیک رو دوست ندارم. به نظرم رسما قاطی باقالی ها ( حرفه ای ها ) شدی. موفق باشی
mgh-max کاربر فعال Aug 5, 2015 #4 مرسی از نظر دوستان. این سنگ یکی از همون مواردیه که میخواستم محکش بزنم. من تو یکی از کارای قبلی که سنگ شومینه رو با دیسپلیس کار کرده بودم خواستم این سری کل سنگا با مدل سازی باشه. چوب هارو low poly کار کردم واسه همین تیز شده
مرسی از نظر دوستان. این سنگ یکی از همون مواردیه که میخواستم محکش بزنم. من تو یکی از کارای قبلی که سنگ شومینه رو با دیسپلیس کار کرده بودم خواستم این سری کل سنگا با مدل سازی باشه. چوب هارو low poly کار کردم واسه همین تیز شده