اعمال فاصله ي ثابت بين چند شكل ؟

Broken-home

Member
آيا ميتونم وقتي چند شكل دارم به ايل بگم:d همشون رو مثلا با فاصله ي 4 ميلي متر از همديگه از چپ به راست بچينه ؟ چطوري ؟ از كجاش ؟
ممنون

S.H.R.M.K

Well-Known Member
این امکان تو کرل هست ولی تو ایل نمیدونم خودمم خیلی دنبالش گشتم.
امیدوارم که داشته باشه چون اگه نباشه اونوقت نظرم در مورد ایل عوض میشه!

Broken-home

Member
حميد رضا جان خوبي ؟ چطوري ؟ ميدوني اين انجمن ايل يه كم خوابه يه چند روزي Unity عزيز بهش سر ميزد يكم رونق گرفته بود . شما هم كه هميشه پاسخي واسه پستاي من مينويسي .مرسي .راستي توي مقالات آموزشي فوتوشاپ راجب ( استفاده بهينه از فوتوشاپ ) يه چيزايي نوشتم شما هم يه پست زدي يه دونه ديگه اضاف كردم ممكن بود سر بزن اگر چيزي كه كمتر باهاش كار ميشه به ذهنت ميرسه بنويس .:D :wink:

Unity

Member
آقا اولا اگه ميخواي فواصلت بر حسب ميليمتر باشه بايد توي preferences ايلاستريتور كه تو منوي Edit هست توي بخش Unit & .... ، تنظيم General رو ميليمتر كني . حالا چندتا شكلت رو با ابزار Selection انتخاب ميكني و روي شكلي كه ميخواي محلش ثابت بمونه يه بار بدون فشردن هيچ دكمه اي با موس كليك ميكني . حالا توي پنجره Align ( اگه فعال نيست از منوي window اينكار رو ميتوني بكني ) چك ميكني ببيني كه تمام ابزارهاش قابل دسترسي باشه ( اينكار رو با كليك روي دو فلش با جهت مخالفه كنار نوشته Align ميتوني امتحان كني ) . تو اين پنجره آخرين بخش Distribute Spacing هستش كه اول توي منوي كنارش هر چند ميليمتر رو كه خواستي تايپ كن و بعدش بسته به اينكه ميخواي بين شكلهات فواصل افقي يا عمودي ايجاد شه رو اون ابزار كليلك كن . دقت داشته باش اگه شكل كليدي ( هموني كه گفتم ميخواي جاش ثابت بمونه ) رو انتخاب نكني ايلاستريتور بهت تذكر ميده كه اينكار رو بايد انجام بدي !

S.H.R.M.K

Well-Known Member
حميد رضا جان خوبي ؟ چطوري ؟ ميدوني اين انجمن ايل يه كم خوابه يه چند روزي Unity عزيز بهش سر ميزد يكم رونق گرفته بود . شما هم كه هميشه پاسخي واسه پستاي من مينويسي .مرسي .راستي توي مقالات آموزشي فوتوشاپ راجب ( استفاده بهينه از فوتوشاپ ) يه چيزايي نوشتم شما هم يه پست زدي يه دونه ديگه اضاف كردم ممكن بود سر بزن اگر چيزي كه كمتر باهاش كار ميشه به ذهنت ميرسه بنويس .

سلام خوبسی؟
اره واسه پستات جواب میدم ولی همش سر کاریه یعنی خودمم نمیدونم جوابشو از آقای Unity ممنونم که جواب داد.اون تاپیکت هم تو فتوشاپ خیلی جالبه باشه اگه چیزی به ذهنم رسید حتما میگم.

آيا ميتونم وقتي چند شكل دارم به ايل بگم:d همشون رو مثلا با فاصله ي 4 ميلي متر از همديگه از چپ به راست بچينه ؟ چطوري ؟ از كجاش ؟
ممنون

این امکان تو کرل هست ولی تو ایل نمیدونم خودمم خیلی دنبالش گشتم.
امیدوارم که داشته باشه چون اگه نباشه اونوقت نظرم در مورد ایل عوض میشه!

برای تکرار یک شکل توی کرل 2تا راه هست
1 شکلی را که می خوای تکرار شده بکش × کپی کن فقط با یک حرکت بعد ctrl+R بگیر
2 اگه می خوای با زاویه خاصی تکرار بشه d را بزن

جدیدترین ارسال ها

بالا