اعلام نمرات

automa

New Member
با سلام
یک ماژول یا کامپوننت برای جوملای 1.5می خواستم که نمرات دانش آموزان مدرسه را بگیرد و هر دانش آموز با وارد کردن کلمه عبور و پسورد خود نمرات ترم های خود را مشاهده بکند
با تشکر

rahpoyan.ir

Member
من هم دنبالشم شدید!!!
یه ماژولی که بتونه برای هرکس یه صفحه خصوصی درست کنه!!!

من قبلا در مورد کامپوننت School و سیستم مدیریت آموزش Mudle یه چیزایی شنیدم ولی هیچ کدوم به درد نمی خورند...
من جوملا آموزشی رو دارم ولی نمی دونم استفاده ازش قانونیه یا نه!!! چون فروشیه و من از یه سایت فارسی دانلود کردم!!!

با سلام

دوست عزیز من هم دنبال چنین چیزی بودم اما آخر به این نتیجه رسیدم که نوشتن یک application بصورت جدا خیلی بهتره. یکی از دلایلیش اینه که همه چیزش دست خودته مثلا میتونی تمهیدات امنیتی از طریق htaccess روی سیستم اعمال کنی و با آپدیت شدن جوملا مجبور به تغییرش نباشی.

من سیستم اعلام نمرات اینترنتی برای مدارس و مراکز آموزشی رو با PHP نوشتم و الان راضی هستم. درضمن میتونی همون رو در جوملا wrap كني.

یا علی

آخرین ویرایش:

moosa2007

Member
لطفا توضیحات و قیمت خود را اعلام نمایید
اگر اعلام قیمت در این تاپیک غیر قانونی میباشد لطفا یا پیام خصوصی و یا ایمیل بزنید

moosa.katouli[at]gmail.com

با تشکر

YTERROR

Active Member
اینم بدردتون می خوره

راهنما ساخت یک سایت مدرسه توسط جوملا با کلیه توضیحات و مراحل :

+ این کار اگه فقط نمره بخواین اعلام کنید خیلی ساده کافیه یک فیلد در بخش اطلاعات کاربر اضافه کنید ولی اگر یک چیز کامل بخواین کامپونتش موجوده در اینترنت

نمونه :

موفق و پیروز باشید

با سلام

قیمت و توضیحات برای شما ارسال شد.

آقای yterror من این راهنما و سایت رو دیدم. این فقط مربوط به راه اندازی یک سایت معمولی برای مدرسه با جوملا هستش، در حد اطلاع رسانی و ارتباط با مسئولین مدرسه و البته LMS که برای ارایه دروس بصورت مجازی هست اما اعلام نمره نداره.

کامپوننت اعلام نمره تقریبا میشه گفت برای جوملا نوشته نشده چراکه من مدتها دنبالش بودم. در سایت فری لنسر جوملا هم یه بار درخواست اعلام قیمت دادم که کمترینش 800 دلار بود یعنی حدود 800000 تومن.

واسه همین ترجیح دادم خودم از پایه با php بنویسم. ایشاالله در آینده بعد از گسترش سیستم به صورت کامپوننت جوملا هم در میارم. خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم.

متشکرم
یا علی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا