sallarmelli
Active Member
آخرین ویرایش:
سلام
شیشه ها رو بصورت منشور مدل کردین !؟
آخه شکست نورش خیلی زیاد شده !
ior شیشه 1.001 هست دوست عزیز
به نظر من کادر بندیش بدترین ایرادشه.
مشکل شيشه از متريال هست، قبلا هم مشکل داشتين سر اين موضوع،
ior شیشه جام ساختمانی 1.001 هستش.
راستی شکست نور چرا اینطوریه تو عکس سمت چپ تو پست 15 سر مرده تو شیشه ی پیداست ( مثل عینک ذره بینی ها شده شیشه هاتون ) در هر صورت موفق باشید __________________
شما با چی مدل سازی می کنی؟آقا شما اصلا شیشه درست نکن! مدل سازی واقعا حرف نداره چون با edit poly ساختمون میزنی
اول اینکه از متریال های تمیز استفاده می کنی آخه اون چه آجریه زدی؟آجر قرمز تمیز!،من که تا حالا چنین آجری ندیدم شایدم وجود داره ولی من و بناهای مثل من نمی تونیم اجراش کنیم،تو کاره قبلیت هم آجر نارنجی زده بودی خوب این کارتو از real بودن در میاره
###سراغ متریال بندی ساختمونی که ساختید خیلی فلت به نظر میاد بامپش هم خیلی زیاد شده
به آجر بامپی دیسپلیسی چیزی بده خوب،الان عین کاغذ دیواری شده
مهم نیست مهم اینه که سعی شده از لحاظ معماری عرصه فضای داخل وخارج با هم ادغام بشه به همین دلیل این کار رو کردم شما تصور کن در تمام یه مسیر پیاده رو داری می ری بعد یه دفعه کف سازی پیاده رو عوض می شه این واقعا جلب توجه می کنه.ولی شما نزنین به کارتونمتریاله کف مغازه با پیاده رو یکیه؟؟پارکتو میزنن تو پیاده رو؟؟!!اونم پارکت براق؟؟!
حواسم به این نبود ممنونطرحت یه طرح مدرن و شیکه،پس پرده های مدرن و شیک براش بذار،پرده های کلاسیک از زیبایی و مدرنیت کارت کم کرده