اعتراض شدید به oxygenws مدیر انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

123456

Member
با درودد فراوان به تمامی کاربران و مدیران انجمنها

راستش همانطور که از تاریخ عضویت بنده می بینید , من یکی از کاربران قدیمی سایت هستم
که خیلی خوب با قوانین و مقررات سایت آشنایی دارم.

حالا بد از این هم مدتی , شخصی به نام oxygenws از مدیران انجمن PHP/MySQL آمده و متن نوشته شده را بدون هیچ دلیلی حذف کرده و مبحث را قفل کرده.

خودتان بروید ببینید:

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=61804

من نمی دانم , مدیران بر چه اساسی انتخاب می شوند , اما کاربران قدیمی خیلی خوب می دانند , که این انجمن خیلی از کاربران خوب , فعال و قدیمی خودش را به خاطر همین برخوردهای زشت و نادرست توسط بعضی از مدیران از دست داد.

اینگونه برخوردها , آن هم در یک محیط آموزشی , هیچ فرقی با دیکتاتورهایی که در رشته خودشان هزاران نفر را می کشند ندارد.

چون هر کسی به توان قدرت خودش , خودش را نشان می دهد.

به هر حال اگر کسی هم آمد و گفت بنده قوانین سایت را نقص کردم و هر حرف و حدیث دیگر ] فقط می گویم:

بنده بهتر از هرکس دیگری با قوانین سایت آشنایی دارم و تاریخ عضویت من هم نشان می دهد , که از قدیمیترین کاربران این سایت هستم .

کلام را خلاصه می کنم:

مجید جان , اگر , می خواهی سایتت به جلو برود و با نام خوب مطرح بشود , مواظب باشد , که چه کسانی را در سایتت برای مدیریت انتخاب می کنی , چون خودت می دانی که این برخوردها در گذشته خیلی به اسم و اعتبار سایت ضربه زده.

oxygenws

Active Member
متن نوشته شده را بدون هیچ دلیلی حذف کرده و مبحث را قفل کرده.
و دلیلی که ذکر کرده ام...
تیتر نامناسب...
سوالات و مطالب متفاوت رو در تاپیک های متفاوت بنویس...
تیتر هم این بوده:
یک برنامه توپ و یک پرسش

اینگونه برخوردها , آن هم در یک محیط آموزشی , هیچ فرقی با دیکتاتورهایی که در رشته خودشان هزاران نفر را می کشند ندارد.
شعار نده برادر، یعنی واقعا اینا با هم فرقی ندارند؟؟ بازار گرمی نکن...

و در نهایت، دوست عزیز قانون مدار و قانون دان و ... که میانگین ارسال هات روزی 0.19 تا می باشد... قوانینی که شما نقض کردی از قرار زیر است:
قانون شماره 3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، جطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد كه طبق قوانين با شما بر خورد خواهد شد.
راهنمايي در اين زمينه :‌براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.

قانون شماره 11) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .

قانون شماره 21 ) چنانچه تاپیک و یا پیغامی‌ از کاربران توسط مدیری در انجمن حذف و یا ویرایش شد در صورت داشتن سوال در این رابطه و یا خواهان جویا شدن علت موضوع لطفا برای مدیر آن انجمن یک پیغام خصوصی‌ ارسال کرده و سوال خود را به صورت خصوصی‌ مطرح کنید تا آن مدیر نیز در اینباره شمارا راهنمایی‌ و جواب سوالات شمارا بطور کامل بدهد. در صورت مطرح کردن سوال در این رابطه و یا جویا شدن علت موضوع در انجمن های عمومی‌ آن ارسال و یا تاپیک زائد سریعا حذف خواهد شد و شما نیز جواب سوال خودرا دریافت نخواهید کرد.

قانون شماره 24 ) هرگونه تاپیک و ارسال اعتراض آمیز و یا انتقاد آمیز در رابطه با یک کاربر و یا مدیر بدون اخطار قبلی و سریعا حذف خواهد شد و در صورت تکرار موجب برخورد با آن کاربر خواهد شد.

قانون شماره 27 ) در صورت داشتن انتقاد از یک مدیر لطفا در صورت تمایل به وسیله پیغام خصوصی‌ آنرا برای آن مدیر ارسال نمائید، چنانچه انتقاد و یا اعتراض نسبت به عمل یا رفتار مدیری در انجمن دارید لطفا آنرا فقط از طریق پیغام خصوصی‌ برای یکی‌ از مدیران اصلی‌ :

Majid (مدیریت کل سایت )

Kami_mz (مدیریت فنی)

Mahmoodi (مدیریت کل انجمنها)

ارسال نمائید تا به موضوع رسیدگی‌ و در صورت لزوم مشورت های لازم انجام شود. چنانچه یکی‌ از مدیر های مذکور به دلیل مشغله های شخصی‌ فرصت رسیدگی‌ به مشکلات شمارا در آن زمان نداشت میتوانید برای یکی‌ از دو مدیر دیگر مشکل خود را ارسال نمائید تا به موضوع رسیدگی‌ کامل نمایند.

لینک قوانین: http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=4159

من متاسفم که کاربری با این سابقه عضویت در انجمن ها، هنوز قوانین اینجا رو نمی دونه!!!!!!!!!

باشد که همگان هدایت شوند.

kami_mz

Well-Known Member
قانون شماره 3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، جطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد كه طبق قوانين با شما بر خورد خواهد شد.
راهنمايي در اين زمينه :‌براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.

این از چرایی بسته شدن مبحث.
در مورد پست حذف شده هم اگرچه طبق قوانین فعلی مشکلی نداشته ولی با توجه به صحبت های مکرری که پارسال و امسال شده بود دادن هرگونه کرک و سریال برنامه ها ممنوع است.

موفق باشید.

123456

Member
جواب

دوستمان آمدند توضیحات کامل را دادند.

من چند نکته را یادآوری می کنم:

یک< من اگر تاریخ عضویتم را گفتم دلیلش این بوده است که بدانید , خیلی خوب با آنچه در انجمنها می گذرد و اگر دلیل , اینکه چرا کم نوشتم را می خواهید , بدانید ,باید بگویم , دلیلش برخوردهای زشت و نادرست مدیرانی همانند شما بوده , که باعث شده انگیزه ای برای نوشتن نداشته باشم.

دو ـ توضیحات و جواب دادن به جواب شما را بی مورد می بینیم , چون می دانم , آخرش هیچ سودی ندارد و فقط بحث الکی بوجود می آید و اعصاب یک عده این وسط خورد می شود.

سه ـ اگر اینجا اعتراض کردم , دلیلش این است , که مجید را می شناسم و می دانم با چه زحمتی این سایت را تا اینجا رسانده.

چهار ـ همانند دفعات قبل سکوت می کنم و سوالاتم را جای دیگر مطرح می کنم چون اگر کمی منصفانه برخورد کنی می بینید که اشتباه کرد و امیدوارم خداوند شما را به راست هدایت کند.

بدورد
با آرزوی موفقیت

mohsenshahbazi

Active Member
شما در مورد نحوه برخورد مدير بخش اعتراض داشتيد . كه حتي ارسال اين اعتراض به عنوان يك مبحث خودش يك قانون شكنيه !

در مورد دليل برخورد هم كه اون بالا ذكر كردن ...حالا شما مشكلتون چيه ؟

اگر همين برخورد قاطع نباشه و نبود اون انجمني كه تاپيك شما داخلش بسته شده الان به گند كشيده شده بود . پس اگر كاربر قديمي اينجا هستيد و اگر ميدونيد با چه زحمتي اين فروم به اينجا رسيده سعي كنيد در چهارچوب قوانين رفتار كنيد .

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام

عزیز این اکسیژن اخلاقش اینجوریه ! یه خورده تند برخورد میکنه ، قبلا در این باره دعواهامون رو کردیم ، یه جور دیگه بگم ...! منظورم اینه که خیلی بچه گلیه !!! [بوس]

راستی بهتر نیست حداقل تاپیک هایی که تیتر مناسب ندارند رو به حای حذف و قفل ، خود مدیر تصحیح کنه ؟
مثلا در این مورد خاص شاید اگر مدیر خودش موضوع تاپیک رو به "مشکل در ارتباط با خواندن از بانک اطلاعاتی توسط php" تغییر میداد و یه تذکر ساده هم میداد که تکرار نشه ، هیچ کدم از این بحثا پیش نمی اومد و هم جنبه آموزشی برای کاربر داشت تا دفعه دیگه خودش تیتر مناسبی انتخاب کنه.

و یا مثلا اگر در انجمن نا مربوط تاپیک ارسال میشود، مدیر اون رو به انجمن مرتبط انتقال بده ، نه اینکه اون رو حذف کنه !!!

بد میگم بگید بد میگه .

راستی در مورد تاریخ عضویت به پای من نمیرسی ! یعنی خودم از همتون قدیمی تر هستم ، ولی قوانین سایت رو یه ماه پیش مطالعه کردم :D

نبی

oxygenws

Active Member
راستی بهتر نیست حداقل تاپیک هایی که تیتر مناسب ندارند رو به حای حذف و قفل ، خود مدیر تصحیح کنه ؟
من موافقم... ولی فکر نمی کنی که بعد از مدتی انجمن به گند کشیده بشه؟!! هیچ کس تو طرز ایجاد تاپیک ها دقت نکنه؟!! ضمن اینکه باید یه سری رفتگر استخدام کنیم تا به ظواهر انجمن برسن... من شخصا حاضر به این کار نیستم!!

راستی در مورد تاریخ عضویت به پای من نمیرسی ! یعنی خودم از همتون قدیمی تر هستم ، ولی قوانین سایت رو یه ماه پیش مطالعه کردم
kami_mz is Offline
تاريخ عضويت: 01 January 70

** البته به نظر می رسه کامی دارای اندکی باگ باشه ** :دی :پی

bamshad

Well-Known Member
NabiKAZ گفت:
مثلا در این مورد خاص شاید اگر مدیر خودش موضوع تاپیک رو به "مشکل در ارتباط با خواندن از بانک اطلاعاتی توسط php" تغییر میداد و یه تذکر ساده هم میداد که تکرار نشه ، هیچ کدم از این بحثا پیش نمی اومد و هم جنبه آموزشی برای کاربر داشت تا دفعه دیگه خودش تیتر مناسبی انتخاب کنه.

و یا مثلا اگر در انجمن نا مربوط تاپیک ارسال میشود، مدیر اون رو به انجمن مرتبط انتقال بده ، نه اینکه اون رو حذف کنه !!!

بد میگم بگید بد میگه .
کاملا موافقم نبی جان
آقا اکسیژن خیلی تند برخورد میکنه
شاید یکی برای نوشتن سوالش ساعت ها وقت گذاشته باشه!
شاید هر چی توی فکرش بوده رو نوشته
و قبول کنید که نوشتن دوباره اش غیر ممکن خواهد بود!

oxygenws

Active Member
شاید یکی برای نوشتن سوالش ساعت ها وقت گذاشته باشه!
شاید هر چی توی فکرش بوده رو نوشته
و قبول کنید که نوشتن دوباره اش غیر ممکن خواهد بود!
مگه اطلاعات کسی از بین میره؟؟ اطلاعات هست. تاپیک هایی که خیلی توشون مفصل نوشته شده باشه رو عموما قفل می کنم، اما اون هایی که دوباره نوشتنشون کاری نداشته باشه، حذف می شن.

در ضمن، کار خلاف قانون، خلافه. مراعات کنید..... حداقل اگر نگران روحیات خودتون هستید.

سلام

دوستانی که به مدیریت آقا امید معترضند خودشون را بزارن جای اون کسی که یک کلمه جستجو می کنه و صد تا موضوع با عنوان "کمک کنید" میاد جلوش حالا کدوم واقعا جواب جستجوی موردنیازش هست.

یا کسی که توی تالار مثلا sql یه موضوع ساده را پیدا نمی کنه در حالیکه در چند تالار نامربوط این موضوع قبلا جواب داده شده.
برای خود من که چیزی بدتر از این نیست که زیر سوالاتم یه نفر بیاد و موضوع بحث را منحرف کنه چون تجربه خودم نشون داده که در این شرایط دیگران به پاسخ دادن بی میل می شن و سعی می کنن موضوع را طبق نظریات "شخصی" خودشون هدایت کنن.
در این مثالها هم به نوعی وقت "چندین" نفر به جای یک نفر تلف می شه.

در نهایت رعایت متقابل حقوق اعضا با قانون همگانی فراهم می شه که همه باید مطیع اون قوانین باشن و یا اینکه قوانین رو تغییر بدن! و یا انقلاب کنن!! به هر حال فکر نمی کنم کسی با حتی یک بند از قوانین سایت مخالفتی داشته باشه.

NabiKAZ

Well-Known Member
من موافقم... ولی فکر نمی کنی که بعد از مدتی انجمن به گند کشیده بشه؟!! هیچ کس تو طرز ایجاد تاپیک ها دقت نکنه؟!! ضمن اینکه باید یه سری رفتگر استخدام کنیم تا به ظواهر انجمن برسن... من شخصا حاضر به این کار نیستم!!

kami_mz is Offline
تاريخ عضويت: 01 January 70

** البته به نظر می رسه کامی دارای اندکی باگ باشه ** :دی :پی

مثلا الان همه چیز داره خوب پیش میره ؟ و با این سیاست فعلی هیچ مشکلی وجود نداره و همه راضی هستند دیگه؟
زبونم لال من کی گفتم شما رفتگرید. بعدشم من نگفتم برای همیشه ، گفتم یکی دوبار شما اینکارو بکن اگر گوش نکرد اونوقت بزن تو سرش یا خونشو خراب کن.
اصلا مگه همین الان شما مدیران عزیز که تاپیکهای زائد و نا مناسب رو فوری پاک یا قفل میکنید با اون زمانی که تاپیک رو تصحیح میکنید در زحمات شما تغییری ایجاد میشه ؟
من میگم شما بجای اینکه:
چشاتون رو ببنید و تاپیک رو حذف کنید و جلوش بنویسید خلاف قوانین !
بجاش :
چشاتون رو باز کنید و تاپیک رو تصحیح کنید و جلوش بنویسید خلاف قوانین !

د حالا من هی بگم ، بازم این اکسیژن الان بهش برمیخوره میاد میگه ، این به من گفت رفتگر ، این به من گفت چشات نمیبینه ، این به من متلک زد ، والا به خدا ما هم داریم دل میسوزونیم ! نمیخواید بسوزونیم ، باشه ! به من چه !

ضمنا در مورد اون تاریخ عضویت هم چه فرقی میکنه حالا ! منظور من رو متوجه نشدی ، من فقط خواستم به اون دوستی که هی میگفت من قدیمی هستم پس قوانین رو خوب بلدم به زبون بی زبونی بگم که من از شما قدیمی تر هستم ولی قوانین رو نمیدونستم و الان مطالعه کردم !

نبی

آخرین ویرایش:

NabiKAZ

Well-Known Member
مگه اطلاعات کسی از بین میره؟؟ اطلاعات هست. تاپیک هایی که خیلی توشون مفصل نوشته شده باشه رو عموما قفل می کنم، اما اون هایی که دوباره نوشتنشون کاری نداشته باشه، حذف می شن.

در ضمن، کار خلاف قانون، خلافه. مراعات کنید..... حداقل اگر نگران روحیات خودتون هستید.

اگر تاپیک به کل حذف بشه چطور از نظر شما اطلاعات از بین نمیره ؟!

اینکه یه متنی نوشتنش آسون باشه یا سخت باشه ، مفصل باشه یا نباشه رو من و شما تعیین نمیکنیم ، اون کسی که زحمت ارسالش رو کشیده تعیین میکنه .
بامشاد راست میگه بعضی نوشته ها فلوداعه (درست نوشتم؟!) میاد تو ذهن آدم و با اینکه تنها یه جملست ولی دیگه نمیشه دوباره نوشتش !

میخواید بیشتر توضیح بدم و مثال بزنم ، و یا تاپیکهایی از خودم که پاک شدن رو براتون مثال بیارم ؟!

اکسیژن جونم شما طوری این کلمه قانون رو تو سر ما میکوبی هر کی ندونه خیال میکنه جنایت مرتکب شدیم ! شما چرا حرف حق رو نمیخوای بپذیری ؟! چرا ما هر چی میگیم شما میای میگی مرغ یه پا داره ؟! داریم انتقاد سازنده میکنیم ، مگه بد میگیم ؟
اصلا شما بگو امکان انتقال تاپیک برای مدیر چه استفاده ای داره ؟!
شما بگو امکان ویرایش تاپیک دیگران برای مدیر چه استفاده ای داره ؟! همین فقط که فحشهای دیگران رو سانسور کنه؟!

شما به شخصیت و آقاییت بر نمیخوره اگر بگید چشم ! سعی میکنم در حذف تاپیک ها کمی توجه بیشتر کنم و تا حد امکان تاپیک ها رو بجای حذف ، ویرایش کنم !

بابا امضاش کن قال قضیه رو بکن دیگه ! حالا باز بحث کن تا یکی خدای نکرده از کوره در بره ...!

چاکرتیم
نبی

آخرین ویرایش:

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام

دوستانی که به مدیریت آقا امید معترضند خودشون را بزارن جای اون کسی که یک کلمه جستجو می کنه و صد تا موضوع با عنوان "کمک کنید" میاد جلوش حالا کدوم واقعا جواب جستجوی موردنیازش هست.

یا کسی که توی تالار مثلا sql یه موضوع ساده را پیدا نمی کنه در حالیکه در چند تالار نامربوط این موضوع قبلا جواب داده شده.
برای خود من که چیزی بدتر از این نیست که زیر سوالاتم یه نفر بیاد و موضوع بحث را منحرف کنه چون تجربه خودم نشون داده که در این شرایط دیگران به پاسخ دادن بی میل می شن و سعی می کنن موضوع را طبق نظریات "شخصی" خودشون هدایت کنن.
در این مثالها هم به نوعی وقت "چندین" نفر به جای یک نفر تلف می شه.

در نهایت رعایت متقابل حقوق اعضا با قانون همگانی فراهم می شه که همه باید مطیع اون قوانین باشن و یا اینکه قوانین رو تغییر بدن! و یا انقلاب کنن!! به هر حال فکر نمی کنم کسی با حتی یک بند از قوانین سایت مخالفتی داشته باشه.

عزیز دلم که تازه وارد هستید و جای خوشحالی داره که از دوستتون دفاع میکنید.
حال شما که خوب هست؟!

عزیز حرف شما متین !
من خودم از تاپیک های با موضوع "لطفا کمک کنید" و امثالهم به شدت (برای تاکید دوباره میگم به شدت!!) بیزارم .
اصلا بحث این نیست.
ما میگیم مدیران به جای اینکه اینجور تاپیک ها رو بلافاصله حذف کنند. موضوع رو ویرایش کنند و تذکر بدند.

زحمتی که برای باز کردن و مطالعه تاپیک نامربوط و کلیک کردن بر روی دکمه حذف و مصرف فسفر برای اینکه دلیل حذف تاپیک تایپ بشه و ارسال بشه و....... خیلی کمتراز این نیست که دکمه ویرایش کلیک بشه و اون چند کلمه موضوع تاپیک رو خود مدیر بنویسه .... حالا یه تذکر هم بده که تکرار کنی حذفش میکنم. عاقل باشه یاد میگیره و نمیکنه دیگه.

بازم توضیح بدم؟!

نبی

bamshad

Well-Known Member
البته من از اکسیژن عزیز خیلی ممنونم چون یکی از فعالترین مدیران به شمار میره
ولی اگه این عادت خودش رو ترک کنه دیگه میشه گل گلاب!
دیگه فکر کنم همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد
ممنون از همه عزیزان
راستی نبی جون :D
NabiKAZ گفت:
فلوداعه (درست نوشتم؟!)
فکر کنم "فی البداعه" درست باشه:D:D:D

NabiKAZ

Well-Known Member
فکر کنم "فی البداعه" درست باشه:D:D:D

وسط دعوا نرخ تعیین نکن !
راستی یه چیزیه که خیلی وقته میخوام بگم ! حالا که گیر دادی میگم !!! خداییش این امضاست تو داری؟ سایتی مونده که تو این امضات نذاشته باشی؟ چه خبره این همه شلوغش کردی بابا !!! :D

چاکریم داداش

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بچه ها اين اولين پست من تو اين تاپيكه! برام جالب بود كه كلي ايراد و اشكال گرفته شد از مديرا ولي هيچ كس نيومد بگه اگر قراره مثلا من يا اميد اگر ايرادي داريم برطرف كنيم خودمون هم ايرادامون رو برطرف كنيم. نميخوام بحث رو كش بدم ولي باور كنيد مديريت تو همچين سايتي اعصاب فولادي ميخواد!! همين ديروز و امروز يه آدمي كه تازه 3 روزه عضو شده و 10 تا پست زده و تو هر 10 تا پستش هم فقط تبليغات محصولاتش رو كرده وقتي بهش تذكر داده ميشه از اون به بعد هر پستي ميخواد بزنه يه متلك به مدير ميندازه و حتي تو امضاش هم اين كارو تكرار ميكنه!

ببخشيد كه رك دارم ميگم ولي به جرات ميتونم بگم از 100% بچه هاي اين سايت حداقل 70% اونها براي وقت گذروني و تبليغات و ... اينجا عضو شدن. (لطفا به كسي برنخوره ولي يه واقعيته!)

ما متاسفانه ياد گرفتيم كه فقط روي اون چك باكس جلوي قوانين سايت موقع ثبت نام تيك بزنيم و اصلا نخونيمش شايد اصلا به ضررمون بود! ولي ما چه بخوايم چه نخوايم بايد به قوانين پايبند باشيم. هيچ ميدونستيد طبق قوانين سايت حتي تبليغات تجاري توي امضا هم خلافه! ولي آيا كسي بهش عمل ميكنه؟ پس ناراحت نشيد اگر مديري براي نظم داشتن تاپيكش يه سري كارا رو طبق مقررات انجام بده.

كل حرف هم همينه كه من و شما كسي برامون دعوت نامه نفرستاده. اول خودم رو ميگم. من اگر نتونم خودم رو با محيط يه جا وفق بدم هيچ وقت به اونجا سر نميزنم. من خودم اين اتفاق برام زياد افتاده. تو چند تا فروم فارسي عضو بودم ولي نميتونستم اونجا خودمو وفق بدم ولي هيچ وقت نيومدم خلاف قوانينشون برخورد كنم. تنها كاري كه كردم اين بود كه ديگه هيچوقت اونجا نرفتم!!!

IranPardakht

Well-Known Member
سارا خانم به شما هم بر نخوره ها...

من بیش از 5 آیدی در این انجمن داشتم و سه ساله عضو انجمن هستم در خیلی تاپیک ها هم هرچی بلد بودم ارائه دادم بدون هیچ چشم داشتی... چون دوست داشتم و دارم اگر کسی مشکلی داره و من می تونم کمکی کنم حلش کنم...

این آیدی 6 ام من هست، دلیل عوض شدن چندین باره این آیدی ها هم فقط دعوا های بچه گانه مدیریتی بوده که یاعث شده آیدی های من حذف بشه!

خب وقتی من میام 100 بار کمک میکنم ، در مقابل فقط برای یک جمله ی من یک مدیر بهش برمیخوره و اکانت من رو مدیرکل میبنده، دیگه نمیره نگاه کنه من چند تا ارسال مفید داشتم.. چون مدیر لایق یا نالایق اش گفته دیگه همونو اجرا میکنه... خب معلومه آدم دلسرد میشه! فقط مطمئن میشه که دهن بینی اینجا حرف اول رو میزنه نه فعالیتی که باعث بشه دو نفر چیز یاد بدن و یاد بگیرن...

شما در جمله های آخرت گفتی "من اگر نتونم خودم رو با محیط اینجا وفق بدم....."

آخه مشکل اینجاست که وفق دادن با قانون نیست... وفق دادن با سلیقه شخصی و نوع برخورد زشت، تند یا غلط یک کاربر یا مدیره که خیلی ها قابل قبول نمی دونند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا