اعتراض به اقدام مجید آنلاین در نمایش نمونه کارها در بالای صفحات

YTERROR

Active Member
! در مورد انجمن گرافيك آقا اصلا اينطوري نيست شما ببينم چند تا پست تو اون تاپيكها داري خان !!؟؟
هیچ دلیلی نداره چون من و چند نفر این جوری فکر می کنیم حتما این جوری باشه و شما قبول بکنید و گفتم بهتره دلیلشو خودتون بفهمید تا اطلاح بشه تا افرادی مقل من به این سبک فکر نیکنند

Ocarina

Member
دوستان گرامی...
من این تاپیک رو ایجاد کردم و درنتیجه هدفی از اون داشتم ..
خواهشاً بحث ها محترمانه باشه تا به حاشیه کشیده نشه..

صحبت ظاهری:
مدیران و مسئولان مجید آنلاین در اقدامی جدید تصمیم به نمایش نمونه کارهای کاربران در بالای سایت کرده اند . این اقدام بسیار خوب و شایسته مجید آنلاین است ، همینجا از طراحان این ایده تشکر میکنم

اما خوب شیوه اینکار بنظر شخص من و عده زیادی از کاربران چندان جالب نیست... اینکه این نمونه کارها در بالای کل صفحات انجمن باشه، و سایر تالارهای سایت که مربوط به انجمن گرافیک نیست باید آن را تحمل کنند که مشکلاتی مثل دیر لود شدن صفحات و افزایش سایز صفحات رو داشته باشه... ضمن اینکه اینکار ممکنه باعث برداشتهای نامطلوب کاربران سایر تالار های این انجمن بشه...

درصورتی که میشد این کار بصورتی طراحی بشه که فقط در تالارهای مخصوص گرافیک نمایش داده بشه... یا بصورت یک گالری طراحی بشه.

صحبت اصلی:
با وجود این قضیه و اتفاقات و اقداماتی نظیر ( انتشار سی دی مجموعه آموزشی که صرف در مورد مبحث گرافیک است.. و یا مسابقه طراحی هدر سایت مجید آنلاین و غیره...) در بین سایر کاربران این ذهنیت را بوجود آورده که در حال حاظر انجمن و تصمیماتش متاثر از تالار گرافیک است! و به سایر انجمنها کمتر توجه میشود.
مدیران و مسئولان سایت لطف کنند و پاسخگو باشند چون سوال بسیار از کاربران سایت است..

kami_mz

Well-Known Member
دوستان گرامی...
من این تاپیک رو ایجاد کردم و درنتیجه هدفی از اون داشتم ..
خواهشاً بحث ها محترمانه باشه تا به حاشیه کشیده نشه..

صحبت ظاهری:
مدیران و مسئولان مجید آنلاین در اقدامی جدید تصمیم به نمایش نمونه کارهای کاربران در بالای سایت کرده اند . این اقدام بسیار خوب و شایسته مجید آنلاین است ، همینجا از طراحان این ایده تشکر میکنم

اما خوب شیوه اینکار بنظر شخص من و عده زیادی از کاربران چندان جالب نیست... اینکه این نمونه کارها در بالای کل صفحات انجمن باشه، و سایر تالارهای سایت که مربوط به انجمن گرافیک نیست باید آن را تحمل کنند که مشکلاتی مثل دیر لود شدن صفحات و افزایش سایز صفحات رو داشته باشه... ضمن اینکه اینکار ممکنه باعث برداشتهای نامطلوب کاربران سایر تالار های این انجمن بشه...

درصورتی که میشد این کار بصورتی طراحی بشه که فقط در تالارهای مخصوص گرافیک نمایش داده بشه... یا بصورت یک گالری طراحی بشه.

صحبت اصلی:
با وجود این قضیه و اتفاقات و اقداماتی نظیر ( انتشار سی دی مجموعه آموزشی که صرف در مورد مبحث گرافیک است.. و یا مسابقه طراحی هدر سایت مجید آنلاین و غیره...) در بین سایر کاربران این ذهنیت را بوجود آورده که در حال حاظر انجمن و تصمیماتش متاثر از تالار گرافیک است! و به سایر انجمنها کمتر توجه میشود.
مدیران و مسئولان سایت لطف کنند و پاسخگو باشند چون سوال بسیار از کاربران سایت است..
در مورد مسابقه ها:
خوب چون راحتتر میشه در مورد موضوع های گرافیکی مسابقه گذاشت طبعا ما هم اول در مورد مبحث های گرافیکی مسابقه رو گذاشتیم. ولی همچنان در حال بررسی روی باقی بخش ها هستیم که در صورت امکان مسابقه ای هم برای اون بخش ها برگزار بشه.

در مورد مجموعه های آموزشی:
این ها هم تقریبا به همون دلیل بالا. و مضافا اینکه طبق نظرسنجی هایی که شد استقبال از این مجموعه ها بیشتر بود. نتیجتا کار رو با این ها شروع کردیم.

Ocarina

Member
در مورد مسابقه ها:
خوب چون راحتتر میشه در مورد موضوع های گرافیکی مسابقه گذاشت طبعا ما هم اول در مورد مبحث های گرافیکی مسابقه رو گذاشتیم. ولی همچنان در حال بررسی روی باقی بخش ها هستیم که در صورت امکان مسابقه ای هم برای اون بخش ها برگزار بشه.

در مورد مجموعه های آموزشی:
این ها هم تقریبا به همون دلیل بالا. و مضافا اینکه طبق نظرسنجی هایی که شد استقبال از این مجموعه ها بیشتر بود. نتیجتا کار رو با این ها شروع کردیم.

ممنون از شما

در مورد صحبت اصلی که داشتم ، برای اون هم دلیلهای بالا رو پیشنهاد میکنید...؟؟و اینکه آیا بنظر شما باید به انجمنهای فعال کمک و رسیدگی کرد و یا به انجمنهایی که بخاطر این تصمیمات و یا شاید بی توجهی کاربرانش روز به روز کمتر میشوند، و یا به انجمنهای مشابه روی می آورند؟!

arashonline

Well-Known Member
ممنون از شما

در مورد صحبت اصلی که داشتم ، برای اون هم دلیلهای بالا رو پیشنهاد میکنید...؟؟و اینکه آیا بنظر شما باید به انجمنهای فعال کمک و رسیدگی کرد و یا به انجمنهایی که بخاطر این تصمیمات و یا شاید بی توجهی کاربرانش روز به روز کمتر میشوند، و یا به انجمنهای مشابه روی می آورند؟!

دوست عزيز شما يكمي اشتباه مي كنيد چرا كاربرانش كم شده در تاپيك هاي ديگه هم حسابي فعالن كه !
يه بار سري به آخرين ارسال ها بزن !

bache +

Well-Known Member
من هم پست1 رو تایید میکنم
character0144.gif

بعده عمری اومدم اینجا جا خوردم
download.aspx

Ocarina

Member
ممنون از مدیران و مسئولان سایت که شیوه نمایش نمونه کارها رو کمی بهتر کردند....
موفق باشید

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
الان فقط در صفحه اصلي نمايش داده ميشه...

اگر پيشنهادي براي بقيه انجمنها داريد خوشحال ميشيم در تاپيكهاي مجزا اونها رو مطرح كنيد

مجيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اينو بگم كه من تاپيكهاي اين 3 صفحه رو اصلا نخوندم :)

چون تا اونجايي كه مطلع شدم بيشتر نظرها سليقه اي بود نه تكنيكي...

دليل برداشتن از صفحات ديگه تصميمي بود كه مديران با هم گرفتند

موفق باشيد

مجيد

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
الان هم مشکلی بوجود نیومده و عکسها هنوزم هستن.

در ضمن دوست عزیز شما که صحبت از ایراد تکنیکی و این حرفا زدید باید اینو خوب بدونید که یکی از اصول طراحی صفحه وب اینه که تا جایی که میشه حجم کار رو کم در نظر بگیریم تا بازدیدکننده برای لود شدن صفحه حتی 1 ثانیه هم وقتش بیشتر تلف نشه. الان هم اون گالری عکسها بطور کامل برداشته نشده و فقط جاش یه مقداری تغییر کرده و فکر میکنم کار معقولی هم بوده.

arashonline

Well-Known Member
من خودم شايد اولش بدونه تست ميگفتم كه سرعت بارگزاري سايت بالا بره ولي الان ميگم به خاطر درست بودن اسكريپتها و فايلها در سرعت تاثيري بزاره !
براي من كه تاثيري نداشته است !

arashonline

Well-Known Member
پس زياد تاثير نداره !
ولي خب هي زياد بشه ره هردو سند ريسيو تاثير نميزاره !؟؟

Ocarina

Member
فکر کنم دیگه کمتر جای بحث داشته باشه و نپردازیم بهتره..! واسه همین برای تموم شدن قضیه:
دلیل اصلی اعتراض من که باعث شد این تاپیک رو بزنم بحث فیزیکیش نبود....
اعتراضم واسه این بود که چرا اونا رو بالا صفحات تمام تالارها نشون بدن... که ممکنه اون تالار ارتباط زیادی به گرافیک نداشته باشه...
همین...

Erfan

Active Member
حالا اون نمونه كارها شما رو اذيت ميكنه ؟

عزيز فروم مجيد آنلاين در اولويت يه مرجع گرافيكي هست نه Php !

عزيز فروم مجيد آنلاين در اولويت يه مرجع گرافيكي هست نه Php !
از شما انتظار نداشتم این حرفو بزنی!
چون اولویت مرجع گرافيكي هست باید بالای همه انجمنا باشه؟
راستش من تازه الان که تاپیک بالا اومد دیدم...
خوب بود با انجمنا مرتبط می بود
یا حداقل با آجاکس میساختین هر کی نمیخواد ببنده!
الان خیلی بهتر شد ممنون !!!

keyvan32

Member
بستگي به سليقه هر فردي داره
مهم مطالبه آموزندست كه تو اين سايت حرف اولو ميزنه

جدیدترین ارسال ها

بالا