دوستان گرامی...
من این تاپیک رو ایجاد کردم و درنتیجه هدفی از اون داشتم ..
خواهشاً بحث ها محترمانه باشه تا به حاشیه کشیده نشه..
صحبت ظاهری:
مدیران و مسئولان مجید آنلاین در اقدامی جدید تصمیم به نمایش نمونه کارهای کاربران در بالای سایت کرده اند . این اقدام بسیار خوب و شایسته مجید آنلاین است ، همینجا از طراحان این ایده تشکر میکنم
اما خوب شیوه اینکار بنظر شخص من و عده زیادی از کاربران چندان جالب نیست... اینکه این نمونه کارها در بالای کل صفحات انجمن باشه، و سایر تالارهای سایت که مربوط به انجمن گرافیک نیست باید آن را تحمل کنند که مشکلاتی مثل دیر لود شدن صفحات و افزایش سایز صفحات رو داشته باشه... ضمن اینکه اینکار ممکنه باعث برداشتهای نامطلوب کاربران سایر تالار های این انجمن بشه...
درصورتی که میشد این کار بصورتی طراحی بشه که فقط در تالارهای مخصوص گرافیک نمایش داده بشه... یا بصورت یک گالری طراحی بشه.
صحبت اصلی:
با وجود این قضیه و اتفاقات و اقداماتی نظیر ( انتشار سی دی مجموعه آموزشی که صرف در مورد مبحث گرافیک است.. و یا مسابقه طراحی هدر سایت مجید آنلاین و غیره...) در بین سایر کاربران این ذهنیت را بوجود آورده که در حال حاظر انجمن و تصمیماتش متاثر از تالار گرافیک است! و به سایر انجمنها کمتر توجه میشود.
مدیران و مسئولان سایت لطف کنند و پاسخگو باشند چون سوال بسیار از کاربران سایت است..