چطور میتونم رو سطح یه باکس یه دایره ایجاد کنم که بعد extrude کنمش؟؟؟؟؟؟؟؟
S shsh5 Member Sep 13, 2013 #1 چطور میتونم رو سطح یه باکس یه دایره ایجاد کنم که بعد extrude کنمش؟؟؟؟؟؟؟؟
2error Member Sep 14, 2013 #2 shsh5 گفت: چطور میتونم رو سطح یه باکس یه دایره ایجاد کنم که بعد extrude کنمش؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اول دایره رو بساز و extrud کن .. حالا باکس رو به ادیت پالی تبدیل کن و دایره رو اتچ کن
shsh5 گفت: چطور میتونم رو سطح یه باکس یه دایره ایجاد کنم که بعد extrude کنمش؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اول دایره رو بساز و extrud کن .. حالا باکس رو به ادیت پالی تبدیل کن و دایره رو اتچ کن
S shsh5 Member Sep 14, 2013 #3 2error گفت: اول دایره رو بساز و extrud کن .. حالا باکس رو به ادیت پالی تبدیل کن و دایره رو اتچ کن کلیک کنید تا باز شود... من منظورم این بود که توش خالی بشه/..مثل boolean که بتونم ازش استفاده کنم برای رزوایشن بیشتر
2error گفت: اول دایره رو بساز و extrud کن .. حالا باکس رو به ادیت پالی تبدیل کن و دایره رو اتچ کن کلیک کنید تا باز شود... من منظورم این بود که توش خالی بشه/..مثل boolean که بتونم ازش استفاده کنم برای رزوایشن بیشتر
2error Member Sep 16, 2013 #4 خب اینکارو با boolean یا proboolean انجام بده ... مگه با boolean مشکلی پیش میاد؟
S shsh5 Member Sep 19, 2013 #5 2error گفت: خب اینکارو با boolean یا proboolean انجام بده ... مگه با boolean مشکلی پیش میاد؟ کلیک کنید تا باز شود... مشکلش اینجاس که وقتی بهش turbosmooth میدم یا NURMS رو روشن میکنم شگلم بهم میخوره
2error گفت: خب اینکارو با boolean یا proboolean انجام بده ... مگه با boolean مشکلی پیش میاد؟ کلیک کنید تا باز شود... مشکلش اینجاس که وقتی بهش turbosmooth میدم یا NURMS رو روشن میکنم شگلم بهم میخوره