اطلاع رسانی به کاربر 2

night star

New Member
با سلام
من چند وقت پیش یه سوالی پرسیدم چون به نتیجه نرسیدم دوباره می گم اساتید عزیز اگه لطف کنند جواب بدن ممنون میشم
یه فرم دارم که داخلش یه سری اطلاعات به کاربر نشون میده و کنار هر کدوم از این اطلاعات یک دکمه submit داره که با انتخاب این دکمه اطلاعات انتخابی وارد بانک می شه. من میخوام بعد از وارد شدن اطلاعات در بانک کنار هر کدوم از این گزینه ها یه علامت تیک بخوره :rose:

دوست عزیز احساس میکنم در پست قبلی که این سوال مطرح شد به جواب مناسب دوستان شما رو نزدیک کردن.

و شما هم میتوانید از Ajax و هم میتونید از postback رویداد خودتون هم استفاده کنید .. و عکس ها رو نشون بدید ..

من متوجه نمیشم شما در اجرای کدوم قسمت ضعف دارید .

موفق و پیروز باشید .

night star

New Member
یه جواب خوبی که در مبحث قبل به من داده شد کدی بود که با جاوا اسکریپت بود فقط مشکلش این بود که فقط برای یه submit جواب میداد .
متاسفانه من با Ajax آشنایی ندارم اگه فکر می کنید می تونم یاد بگیرم لطفا راهنماییم کنید

دوست عزیز من برای شما مثالی حاضر کردم

من این طور فهمیدم که میخواهید با هر کلیک بر روی BTN یک تیک کناره textbox و ذخیره در پایگاه داده صورت بگیره .

این مثال ساده فقط برای آشنایی شما هست . در صورتی که بخواهید کامل کنید باید این مورد را به user control تبدیل کنید و از آن استفاده کنید .
ببینید من درست متوجه شدم . یا خیر .

مشاهده پیوست wbsite sample BTN Tik.zip

جدیدترین ارسال ها

بالا