اطلاع داری یا نه: فیلتر شدن سایت هایی که تا تاریخ 11/11 در فهرست وزارت ارشاد ثبت نشدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amin100amin

Member
سلام
عنوان تاپیک همه چیز رو گفت
الانم هیچ وقتی نمونده
وبلاگ نویسا و مدیران سایت عزیز بیشتر توضیح بدن ممنون میشم و آیا آدرس سایتتون رو هم در لیست ارشاد
ثبت کردین یا نه
از همه میخوام جواب بدن
ممنون

amin100amin

Member
والا خبرش رو توی یک سایت خبری ایرانی خوندم(با اینکه سیوش کردم ولی الان گمش کردم)
میگن هدفشون نظارت بر محتوای سایت های ایرانی و وادار کردن وبمسترها به پاسخگویی هست
میتونید به سایت ارشاد هم یه سر بزنید:
http://ershad.gov.ir

Patris Net

Member
سلام
من شده میرم سایت فوول انگلیش میزنم اما عمرا سایتمو ثبت کنم توو ارشاد
ختک بر سر ما کنن که اینقدر باید توو منگنه قرار بگیریم!
موفق باشید
یا حق

oxygenws

Active Member
من هم ثبت نمی کنم... هیچ اتفاقی هم نمیافته!!!
الکی شایعه پراکنی هم نکنید :)

amin100amin

Member
من هم ثبت نمی کنم... هیچ اتفاقی هم نمیافته!!!
الکی شایعه پراکنی هم نکنید :)

ولی فکر کنم این بیشتر جنبه اطلاع رسانی ، هشدار و کسب اطلاع از شما باشه تا پراکندن شایعه شوخی بردار هم نیست چون شما سایتت از روزی یکی تا روزی 10000 تا بازدید هم داشته باشه همه زحمتات باد فنا میره و اونوقت میفهمی عجب شایعه باحالی بود !!!!!!!!!

oxygenws

Active Member
چون شما سایتت از روزی یکی تا روزی 10000 تا بازدید هم داشته باشه همه زحمتات باد فنا میره و اونوقت میفهمی عجب شایعه باحالی بود !!!!!!!!!
بله... ولی خوشحال می شم شما به راحتی با پای خودت بری توی تله...
کافیه توی سایتت یه ویرگول کم و زیاد بذاری تا خدمتت برسند... تمام اطلاعاتت رو هم که دارند...

اگر بخوای مثلا عاقلانه هم فکر کنی، بهتره سایتت فیلتر بشه یا هر روز دادگاه باشی؟!!

ضمن اینکه اصلا قرار نیست همچین اتفاقی بیافته... اگر منبعی داری ذکر کن و در غیر این صورت از شایعه پراکنی خودداری کن... احتمالا توی این انجمن دسترسی ات بسته خواهد شد.

NAKOOT

Well-Known Member
بله... ولی خوشحال می شم شما به راحتی با پای خودت بری توی تله...
کافیه توی سایتت یه ویرگول کم و زیاد بذاری تا خدمتت برسند... تمام اطلاعاتت رو هم که دارند...

اگر بخوای مثلا عاقلانه هم فکر کنی، بهتره سایتت فیلتر بشه یا هر روز دادگاه باشی؟!!

ضمن اینکه اصلا قرار نیست همچین اتفاقی بیافته... اگر منبعی داری ذکر کن و در غیر این صورت از شایعه پراکنی خودداری کن... احتمالا توی این انجمن دسترسی ات بسته خواهد شد.

منم شنیدم این رو ... البته فکر کنم جدی باشه ...
با این اوضاع فکر کنم هدف بعدی خود اینترنت هستش ...
خدا عاقبت به خیرمون بکنه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا