اطلاع از تماس پشت خط حین کانکت بودن

foroozan

Member
اطلاع از تماس پشت خط حین کانکت بودن
راهی هست که توسط اون وقتی به اینترنت وصل هستیم از تماس تلفنی پشت خط اطلاع پیدا کنیم؟
البته تلفن من سرویس انتظار مکالمه داره ولی وقتی کسی با من تماس میگیره و من کانکت هستم نمیتونم بفهمم
و دچار مشکل میشم.لطفا راهنمایی کنین.

ACTIVE

Active Member
با سلام
من البته اون چيزي كه شنيدم رو ميگم !
1 )
در مودم هاي Zoltrix اين امكان براي پشت خط نگه داشتن موقت استفاده شده است .
بدين صورت كه پس از نصب نرم افزار مربوطه مودم ٬ هنگاميكه شما آنلاين هستيد ٬ كسي ميخاد با شما تماس بگيره در اين موقع مودم شما بصورت موقت ارتباط را قطع كرد و شما ميتوانيد به فرد تماس گيرنده پاسخ دهيد .
2 )
باز شنيدم كه در مورد همين مودم و نرم افزارهاي موجود در سي دي آن ميگن كه در هنگامي كه كانكت هستيد و تلفن زنگ ميزند ٬ همزمان ميتوانيد هم از اينترنت و هم به مدت 15 دقيقه به گفتگوي تلفني بپردازيد .

جالبه نه !

* ) البته تمام گفته هاي بالا رو من عينا از زبان فروشندگان اين نوع مودم نوشته ام !
* ) يكي از دوستان ديگر موارد بالا رو قابل انجام فرمودند ولي اضافه كردند كه : بعلت ضعف خطوط مخابراتي چنين امكاني در ايران موجود نيست !

موفق باشيد .

من اين مودم را دارم
و تمام چيز هايي كه شما گفتيد را من هم شنيدم
ولي تا حالا همچين چيزي از اين مودم نديدم
البته در حال حاضر به خاطر وصل كردن caller id اين سرويس را براي ما قطع كردن
شايد بايد تنظيمش كنم . نميدونم
اگه كسي ميدونه بگه
ممنون

MrMohi

Active Member
دوست عزیز برای استفاده همزمان از اینترنت و تلفن باید به مخابرات محل خود مراجعه کرده و از اونها بخواین که سوئیچینگ تلفن خانه شما رو به آی اس دی ان تغییر بدن

ali_aaa

Member
يك برنامه هم به نام net on hold از شركت faxtalk وجود داره كه روي اكثر مودم هاي v92 جديدي كه در بازار هستن جواب ميده
اگه سيتم انتظار مكالمه تون فعال باشه كارش خيلي درسته به محض اين كه كسي براي شما تلفن بزنه اينترنت رو قطع مي كنه و ميتونين با تلفن صحبت كنين و به محض اينكه گوشي را بزارين بدون Disconnect شدن دوباره به اينترنت وصل مي‌شين.
البته به قول دوستمون بايد به مخابرات شهرتون مراجعه و سيستم انتظار مكالمه را روي خط تلفن تون فعال كنين
اين لينك توضيحات: http://www.faxtalk.com/products/ftnoh/index.htm
من قبلاٌ دانلودش كرده بودم اما ظاهراٌ چون كركش را فراوان روي اينترنت گذاشتن قسمت دانلودش فعلاٌ غير فعال شده.
هر كه خواستش بگرده اگه پيداش نكرد بگه تا يه فكري براش بكنيم.

voodoo

New Member
MrMohi گفت:
دوست عزیز برای استفاده همزمان از اینترنت و تلفن باید به مخابرات محل خود مراجعه کرده و از اونها بخواین که سوئیچینگ تلفن خانه شما رو به آی اس دی ان تغییر بدن

يعني به همين راحتي مير ي ميگي من اي اس دي ان ميخوام و تمومه؟؟

ali_aaa

Member
مثل اينكه منظورم رو خوب نفهميدين!
مخابرات داراي سرويسي به نام انتظار مكالمه هستش كه در بعضي از شهرها براي تمام مشتركين فعال است و در بعضي شهرهاي ديگر بايد يك درخواست ساده پركنين تا بدون هيچ هزينه‌ اي براي شما فعالش كنن.
كارش هم به اين شكل هستش كه وقتي شما داري با كسي صحبت مي‌كني اگه شخص ديگري براي شما زنگ بزنه بوق اشغال نمي شنوه بلكه گوشي شما هر چند ثانيه يك بار يك بوق كوچك مي زنه به نشانه اينكه كسي پشت خط است و مي خواد صحبت كنه حال اگه شما بسته به سيستم مخابرات شهرتون عدد خواسي را وارد كنين مي تونين بدون قطع كردن تماستون با نفر اول با نفر دوم صحبت كنين و وقتي صحبتتون تمام شد اگه گوشي را بزارين دوباره زنگ مي خوره و مي تونين با نفر اول صحبت كنين. كه در اين مدت نفر اول قطع نبوده بلكه پشت خط بوده
كار اين برنامه ها هم اينجوري است كه فركانس اين بوق را شناسايي مي كنن و دقيقا كار گفته شده در بالا را براي شما دو نفر در اينجا براي شما - اينترنت و نفر سوم انجام ميدن. برنامش رو هم دارم اگه مي خوايين بگين چطور براتون بفرستم!
البته ورژنش قديمي است.

ali_aaa

Member
پس يعني اينكه نيازي به خط اي اس دي ان نيست .
لينك توضيحاتي راكه بالا گذاشتم حتما بخونين. ارزشش را داره!
بازم ميگم
نيازي به خط اي اس دي ان نيست
با خط تلفن معمولي هم ميشه.

ali_aaa

Member
حالا كه نميرين بخونين اينجا pasteش كردم

With FaxTalk NetOnHold 2.0 Modem On Hold software and your V.92 modem* you can pause your internet connection to place and receive calls. Using the Modem On Hold features of your V.92 modem and Call Waiting service from your phone company, FaxTalk NetOnHold provides the ability to place an Internet connection on hold so you can receive or place a call. Now surfing the internet doesn't mean you have to miss important calls or order expensive additional phone lines, you can just put the Internet "on hold".

جدیدترین ارسال ها

بالا