اطلاعيه

javan-jump

New Member
http://javan-jump.persianblog.ir

پس از گذشت سالها تلاش و کوشش در زمینه فعالیت و کسب درآمد از طریق اینترنت و آزمون و خطاهای گوناگون سرانجام موفق به کشف راهی عملی،علمی،منطقی و با احتمال 80% موفقیت شدم.من دانشجو هستم،متولد سال 1364 صادره از تهران و هیچگونه وابستگی به سازمانها ونهادهای دولتی و غیر دولتی ندارم.من در خلوتم با خداوند یگانه قسم یاد کردم که صداقت را سرلوحه کار و زندگیم قرار دهم پس میگویم که اگر کسی راهی برای پولدار شدن از طریق اینترنت میدانست آن را در شبکه جهانی به اشتراک نمیگذاشت.مشغول به کسب درآمد میشد و از زندگی لذت میبرد.گاهی پول هست ولی علم نیست که پول از بین میرود و گاهی هم علم هست ولی پول نیست که علم بی نتیجه باقی میماند.من تجربه و علمم را در اختیار کسی قرار نمیدهم که البته به این دلیل است که سریعا موجبات سوء استفاده برخی افراد سودجو را فراهم میکند و به جای آنکه در خدمت مردم باشد بر علیه مردم میشود بلکه فقط آن را درخدمت شما قرار میدهم.آیا تا به حال اندیشید که چه مقدار از پول و انر‍ژی خود را صرف شرکتهای مختلف کرده اید و آخر هم چیزی جز ناامیدی برایتان باقی نمانده است.در انجام هر کاری داشتن تخصص،تجربه و سرمایه الزامی است.طرحی را با تلاش شبانه روزی برای منافع خودم و شما تهیه کردم که در صورت ثبت نام شما و تایید من به پست الکترونیک شما ارسال خواهد شد.
*این طرح،یک طرح بازاریابی شبکه ای یا چند سطحی نیست.
*این طرح،یک طرح پونزی یا هایپ نیست.
*این طرح،یک طرح خرید و فروش و پورسانتی نیست.
*این طرح،یک طرح هرمی نیست.
*این طرح،یک طرح تبلیغاتی نیست.
*این طرح،یک طرح درآمدی در ازای کلید بر روی تبلیغات،خواندن ایمیل و ... نیست.
*این طرح،طرح یک شبه پولدار شدن و امیدهای غیر واقعی نیست.
*در این طرح شما کاری انجام نمیدهید بلکه در صورت تایید شما به عنوان یکی از اعضا و سهامداران شرکت شناخته خواهید شد و در منافع شرکت سهیم میشوید.
*آدرس پست الکترونیک و اطلاعات شخصی شما نزد من محفوظ میماند.
*در این طرح من فقط میتوانم یکصد و ده نفر از جوانان ایرانی را تحت پوشش قرار دهم.
*دانشجویان کلیه دانشگاهها و دانش آموزان دبیرستانی و هنرستانی و کارو دانش در اولویت قرار دارند.
*این سامانه پس از تکمیل ظرفیت به جهت رعایت مسائل امنیتی حذف خواهد شد و از آن پس تماس ما با این خانواده یکصد و ده نفری از طریق تماس حضوری،تلفنی وایمیلی خواهد بود که از این طریق امنیت را برقرار سازیم.
*فرم مشخصات را که شامل نام،نام خانوادگی،نام پدر،شماره شناسنامه،کد ملی،سن،جنسیت و شرح حالی از خودتان میباشد را به پست الکترونیک من ارسال کنید.
*در صورت تایید شما، رونوشتی از مدارک از شما دریافت خواهد شد که قطعا با اصل مدارک مطابقت میدهم.
*پس از تکمیل ظرفیت پست الکترونیک اعضای تایید شده در اختیار تمامی اعضای خانواده یکصد و ده نفری قرار میگیرد که در صورت تمایل با یکدیگر در ارتباط باشند.
*شما میبایست تا تکمیل ظرفیت صبر کنید که البته آخرین اخبار را میتوانید از طریق سامانه، پست الکترونیک و شماره تما س موجود داشته باشید.
*طرح پس از تکمیل ظرفیت اولیه به جهت رعایت انصاف و عدالت در یک زمان به صورت گروهی ارسال خواهد شد.
*پیشنهادات و انتقادات سازنده خود را برای من ارسال کنید.
*اگر ادبیات من در نوشتن جملات مطلوب شما نبود من را ببخشید.
*اگر از واژه من زیاد استفاده کردم پوزش می خواهم فقط بدین جهت بود که بدانید من هم مانند فرد فرد شما تنها هستم و این من با تو (به امید خدا) ما میشود.
پست الکترونیک:[email protected] ( تقریبا 24 ساعته)
شماره تماس: ٠٩٣۵۵۴٧۵٣٣۶ (تو کلاس باشم جواب نمیدم)
در این روزگار سخت تر از سخت اگر ما یار و یاور همدیگر باشیم خداوند نیز دربهای رحمتش را به سوی ما میگشاید.به امید آن روزی که بتوانیم فرد فرد جوانان و نوجوانان ایرانی را تحت پوشش قرار دهیم.تا دیگر غمی در دل که حریم خداست نماند.شاید اینجا نقطه آغازی برای یک تغییر بزرگ باشد. پیروز وسربلند شاد و سلامت باشید.
به امید دیدار

گر نکوبی شیشه غم را به سنگ
هفت رنگش میشود هفتاد رنگ

سلام رفیق خسته نباشی خوب یه چیزی بگو که بتونن اعتماد کنن و مشخصات شخصیشونو بدن به شما ...
اگه شرکت هست خوب شماره ثبتی اسمی چیزی یه چیزی که منم بتونم اطمینان کنم امارمو بفرستم واست

Mohammad

Member
من که نفهمیدم این چی هست ، شما فقط گفتی نیست !

این یه شرکته ، شما هم تنهایی ! عجب شرکتی !!!

جملات رمانتیک دیگه فایده نداره ! قرن 21 هستیم . درست و منطقی بفرمایید ببینیم چی میخواهید . من خودم جزو اولویت هاتون هستم ولی باید بیشتر بدونم .

من که نفهمیدم این چی هست ، شما فقط گفتی نیست !

این یه شرکته ، شما هم تنهایی ! عجب شرکتی !!!

جملات رمانتیک دیگه فایده نداره ! قرن 21 هستیم . درست و منطقی بفرمایید ببینیم چی میخواهید . من خودم جزو اولویت هاتون هستم ولی باید بیشتر بدونم .

من کاملا بانظر این دوستمون موافقم :cool:
منم هستم اما باید بیشتر بدونیم و ببینیم چه خبره

جدیدترین ارسال ها

بالا