اطلاعات عمومی درباره رسللری

این سوال من بابت اطلاعات عمومی شخصی هست !

برام جالبه که فرضآ یک نفر از یک شرکت رسلرری می گیره و خب طبیعتآ برای یک سال هم یک مبلغی می ده و رسلرر

می شه ، و یک فضای رو بهش می دن حالا فرض کنید تا 4 ماه اول مشتری گیر این رسللر نیاد و بعد ماه پنجم مشتری

گیرش باید ! خب حالا مشتری هاست رو برای 1 سال می خواد و از مدت رسللری هم 7 ماه باقی مونده ! حالا اینجا چی میشه ؟

یعنی رسلرر ها میان خودش پول می دن و برای 1 سال تمدید می کنن و یا نه تو این مدت حتی ماه آخر هم اگه مشتری پیدا

کردن ، مشتری به اندازه یک سال می تونه هاست بشه ؟

برای من که از این موضوعات اطلاع ندارم جالبه ؟!

سلام
اولا این سوالی که شما کردی و چیزی که گفتین به این صورت هست
ریسیلر ها هم می تونن ماهیانه بگیرن هم سالیانه! این از لحاظ هزینه!
اما از لحاظ اون چیزی که شمت گفتی وقتی شما وارد کار هاستینگ و خرید و فروش این می شین خوب باید تا اخرش بمونید و اگر همون چیزی که مشتری گرفته ازتون مثلا 1 سال شما هم باید 1 سال کار کنید!
اما می تونید هزینه ها واسه نمایندگی رو ماهیانه بدین! ماه به ماه!
اگه سواله دیگی داشتین من در خدمتم

ببین ... این موضوعات اصلا مهم نیست:
1. اولا اکثر سرویس دهنده ها اعم از ریسلر یا سرور یا مینی سرور همه ماهانه پول می دند نه سالیانه و می تونند هر وقت دیدند نمی تونند ادامه بدند جمع کنند برند ...
و این مختص ریسلر یا ... نیست ....

2. مهم اینه که جایی که از سرویس می گیری متعهد و معتبر باشه
امنیت ... تعهد خیلی مهم هستند ....

Amenocy

Member
ببین ... این موضوعات اصلا مهم نیست:
1. اولا اکثر سرویس دهنده ها اعم از ریسلر یا سرور یا مینی سرور همه ماهانه پول می دند نه سالیانه و می تونند هر وقت دیدند نمی تونند ادامه بدند جمع کنند برند ...
و این مختص ریسلر یا ... نیست ....

الان دیگه یواش یواش داره عادی میشه .. حتی اگه کسی کار هم بکنه یهو دیدی وسط کار جمع کرد رفت ...

اوهوم نه سوال من اینجوریه که فرض کنید یک رسللر می ره سالیانه می گیره و پول رو هم کامل می ده حالا می خواد به کاربرش

بفروشه و مثلآ توی ماه پنجم از رسللری ش ، حالا اون شرکت اصلی به کاربر رسلرر یک ساله میده و یا نه بر اساس هر چی از

خود رسلرر باقی مونده ؟

PadinaWebGroup

Active Member
خب به خاطر همين مسئله نميشه به ريسلر زياد اعتماد كرد !‌ اگه سرور اختصاصي باشه و سابقه كار از اين مشكلات پيش نمياد !

PadinaWebGroup

Active Member
اوهوم نه سوال من اینجوریه که فرض کنید یک رسللر می ره سالیانه می گیره و پول رو هم کامل می ده حالا می خواد به کاربرش

بفروشه و مثلآ توی ماه پنجم از رسللری ش ، حالا اون شرکت اصلی به کاربر رسلرر یک ساله میده و یا نه بر اساس هر چی از

خود رسلرر باقی مونده ؟

نه ديگه !‌اگه اون ريسلري از اون شركت دوباره تمديد نكنه اون 7ماهه باقي مونده مشتري بيچاره حذف ميشه !

خب من بازم جواب سوالم رو نگرفتم ! بلاخره به کاربر نهایی به اندازه یک سال می رسه و یا نه به اندازه زمان باقی مونده از

مدت رسلرری ؟

ehsanch

Active Member
خب من بازم جواب سوالم رو نگرفتم ! بلاخره به کاربر نهایی به اندازه یک سال می رسه و یا نه به اندازه زمان باقی مونده از

مدت رسلرری ؟
به اندازه زمان باقی مونده از مدت رسلرری.

اگه ریسلر با انصاف باشه و نخواد ادامه بده این کارو میتونه برای مدت باقیمانده مشتریاش با هاستش به توافق برسه. مثلا ما اگه ریسلرهامون بخوان کارشون را ادامه ندند این کارو براشون میکنیم.

و اگه بخواد ادامه بده فرضآ اگه رسلرر تمدید کنه ، مشتری های رسلرر هم در اصل به همون اندازه یک سال هاست خواهند داشت

دیگه ؟

ببین عزیز جان :

قاعده اینه که شما از هر جا بخری اعم ریسلر یا سرور باید در تمام مدت قرارداد بهت سرویس بدند ... حالا می خواهد طرف سرویس ماهانه داشته باشه سالانه داشته باشه یا 10 ساله

مسائل مالی سرویس دهنده هیچ ارتیاطی با مشتریانش نداره ....

دوم اینکه اگر شخصی بخواد وسط کار سرویس نده ... می تونه جمع کنه بره ... برای همین همیشه نگاه کن سایتی که ازش سرور می خری به چه جاهایی سرویس داده هر چه قدر جاهای معتبرتری باشند، هیچ وقت اون سرویس دهنده نمی ره
و قابل اطمینان تره .. و قراردادی هم که سرویس دهنده با شما می بنده موظفه طبق اون قول و عهد تا آخر سر قولش باشه ...

والسلام

pooya125

New Member
متاسفانه جاهایی هم که اعتبار دارند یک خدمت ویؤه هم دارند به اسم قیمت سرسام اور

LoveLife

Banned
مشکل بزرگ رسللر ها و شرکت هایی که شبانه هاستینگ می زنند همینه!!! متاسفانه شبانه افتتاح و شبانه انقضا پیدا می کنند!!!ا
البته همه این جور نیستند!! و افرادی هم هستند که با صداقت در حال کار کردن با پلن های رسللری هستند!!!
در خرید هاست به اعتبار شرکت هم باید توجه خاص بشه !! چه برسه به رسللر ها!!!

mors_iq

New Member
خوب من اینجا جا داره از دوستان خوبم در آبنوس تشکر کنم که به من ریسلر دائمی و خوبی دادند
در خرید ریسلر هر دو طرف باید اطمینان هم رو جذب کنند این طوری موفق خواهند بود

جدیدترین ارسال ها

بالا