اطلاعات راجع به انیمیشن میخوام..

art.

Member
سلام مجدد...
من جدیدا با انیمیشن آشنا شدم و تا 1حدود خیلی کم تری دی میدونم
و سوالم راجع به اینه که برای ساخت انیمیشن چه برنامه هایی لازمه و اینکه چه جوری 1فیلم کوتاه ساخته میشه
تشکر...

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب شما اول باید ببینی به چه برنامه ای علاقه داری. مثلا 3 دی مکس مایا بلندر و ....
تو ایران و دنیا مکس شناخته شده تره منظورم این هستش که آموزش ازش زیاده و راحت تر می تونی یاد بگیری نسبت به مایا

خلاصه اینجوری هم نیست که بشینی پای 3 دی مکس مثلا 3 4 ماهه یکدفعه انیمیشن بسازی

اول باید با محیط برنامه آشنا بشی. دوم مدل کردن رو یاد بگیری مثلا یک چیزی بسازی مثل ادمی گاوی چیزی. سوم تکسچر ( بافت لباس ) دادن رو یاد بگیری .
و کناره اینها بحث نور پردازی و رندر ( خروجی گرفتن ) رو یاد بگیری و برای اینکه کاراکترت بتونه حرکت کنه باید ریگ بشه یعنی استخون بهش بدی که اجزای بدن جرکت کنه

و حالا بری سراغ انیمیشن که غیر از اینکه خودش رو باید یاد بگیری باید یک داستانی موضوعی داشته باشی.

خلاصه این راهی که می خوای بری کاره چند ماه نیست و اگر بخوای یک چیره ساده ولی جالب بسازی حداقل 1 سال زمان لازمه . و بیشتر . بستگی به استعدادت و پشت کارت داره

برای یادگیری مکس هم آموزش شرکت لیندا
lynda 3d max 2010 essential training خیلی خوب آموزش میده.
البته می تونی آموزش شرکت دیجیتال توترز که 8 تا دی وی دی هستش رو بخری که تو خودش آموزش جامع هم داره که با محیط برنامه آشنا بشی. مواظب باش زیر 10 تومان پیدا میشه. سرت کلاه نره.

تو اینترت و یوی بوق هم آموزش زیاد هست. خلاصه راه درازی رو پیش رو داری ولی خیلی حال میده. صبر هم باید داشته باشی. موفق باشی

art.

Member
ممنون madmaster
خوب اینایی که گفتی چه نرم افزارایی را باید بلد باشم من الان دارم تریدی یاد میگیرم آیا زی براش هم لازوه؟برای نور پردازی وی ری و با خود مکس تکسچر ؟آیا ریگ با خود مکس هم میشه انجام داد یا برنامه خاصی داره؟
این آموزش هایی که گفتی میتونم دانلودشو گیر بیارم؟
توی آموزشهایی که گفتین مدلسازی کارکتر هست یا اشیا؟

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین شما نمی تونی در یک زمان روی چند چیز تمرکز کنی. تمام بزرگان دنیا میگن روی یک چیز تمرکز کن.

شما اولی باید از بین برنامه های 3 دی مثل 3d max & maya & blender & cinema 4d یکی زو انتخاب کنی. ( من با توجه به اینکه هم تو ایران هم تو خارج مکس رو بیشتر کار می کنن و آموزش هم ازش بیتشر پیدا میشه و برنامه کاملی هم هستش به شما مکس رو پیشنهاد می کنم . حالا اگر سیستمت قوی هستش مکس 2013 بریز البته باید مد گرافیک تو برنامه رو روی direct 3d بزاری چون حالت پیشفرضش روی nitrus هستش که کارت گرافیک quadro می خواد که بالا 1 ملیونه. اگر نه سیستمت ضعیفه مکس 2011 بریز. کارت رو راه میندازه)
شرکت لیندا آموزش جامعش خوبه ولی می تونی آموزش شرکت دیجیتال توترز رو بخری که تو پست فوق هم بهت گفتم 8 تا دی وی دی هستش و زیر 10 تومان پیدا میشه.این آموزش بهت ساخت ماشین موتور چاقو و یک کاراکتر کارتونی رو یاد میده. و خود موتور رندر مکس یعنی منتال ری. ( البته معمولا بچه ها از وری استفاده می کنن ) و همچنین آموزش اصول انیمیشن سازی و بحث ریگ کردن یعنی همون حرکت کاراکترت .از این بهتر آموزش پیدا نمیشه. سایت هم برای آموزش هست خارجی و ایرانی.

بهتر یکمی فتوشاپ هم بلد باشی حداقل آموزش جامعش رو . بهتره به روز باشی پس فتوشاپ 6 رو بریز و آموزش شرکت lynda essential training photoshop 6 رو ببین.
فتوشاپ برای ساخت تکسچر اینها لازمت هستش پس حتما باید در حد جامعش رو بلد باشی

بعد در مورد موتور رندر می تونی آموزش فارسی وری رو از همین سایت دانلود کنی و بعدا آموزش های خارجی هم توی یوی بوق هستش از اونجا هم دانلود می کنی.

در مورد حرکت کاراکترت و بقیه چیز ها ذکر کردم تو خود مکس هستن یا برنامه های دیگه که بخوای استفاده کنی.

بعد در مورد زبراش. برای شما زوده. چون فعلا باید مکس رو به یک جای قابل قبولی برسونی بعدا برای اینکه جزئیات کاراکترت رو بیشترکنی ( مثلا یک ادم میسازی بعد تو زیبراش چین و چروک و ... میدی ) از زیبراش استفاده می کنی

بحث بعدی پلاگین ها هستش که زوده بری سراغش مثلا
بعد مثلا برای ساخت اتیش خود مکس داره ولی برای بهترش می تونی از fumefx استفاده کنی که یک پلاگین هستش

دانلودشون رو بعضی هاش رو تو سایت های ایرانی تو گوگل سرچ کنی پیدا میشن. والا می تونی بخری اگر هم پیدا نشد.

خلاصه سوال دیگه ای داشتی پیغام خصوصی بده. من در خدمتم.

جدیدترین ارسال ها

بالا