اطلاعات در مورد چاپ بنر بزرگ

fire1360

Member
در مورد چاپ بنر در ابعاد خیلی بزرگ اطلاعات و نکات طرلحی و چاپشو میخام بدونم

judaki

Member
طرح cmyk
اگر از رنگ مشکی استفاده میکنی از مشکی خالص استفاده کن100-100
جنس بنر هم مهمه بسته به جایی که میخواد نصب بشه جلوی آفتاب بودن یا نبودنش مدت زمانش
اگر میخوای که بنرت خوش آب و رنگ دربیاد باید به اپراتور چاپ بگی که پسش رو بالا بگیره

fire1360

Member
بنرهام روی پلهای عابر پیاده نصب میشه حدود 2تا 3 ماه اکران میشه این تنظیماتی که گفتین توی فوتوشاپ تا چه حد میشه انجام داد

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست گلم يه مقاله كامل به صورت pdf از آموزشهاي گروهي من تهيه كرده بودم
كلا در مورد چاپ و تبليغات از ويزيت تا بنر و بسته بندي توضيحات رو داره
اميدورام مفيد باشه براتون و جواب خيلي از سوالاتتون رو ميده

دانلود pdf

موفق باشيد

judaki

Member
اگه قراره که روی پل عابر نصب بشه باید از بنرهای جنس کره ای با کیفیت استفاده کنی که توی آفتاب دووم بیاره

fire1360

Member
با تشکر از شما دوست عزیز خیلی مطالب مفید و آموزنده ای بود فقط یک سوال دیگه دارم عکسی با رزولیشن 300 و سایز a4 میشه در ابعاد 3در 6 متر بزرگ بشه برای طراحی در بنر و کیفیت اون برای بنر مناسبه چون من اصلا تجربه چاپ بنررو ندارم

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ببينيد شما اگر در مورد پيكسل و بردار اطلاعات مناسب داشته باشيد ميتونيد مطالب چاپ رو هم بهتر درك كنيد!!

كلي خدمتتون ميگم

شما زماني كه يك طرح با مثلا سايز آ4 توي فتوشاپ داريد اين طرح تا يه حدي ميتونه بزرگ بشه !!چون پيكسلي هست و هر پيكسل حاوي اطلاعاتي هست كه هر چه از سايز اصليش دور شه اطلاعاتش كمتر ميشه و در نتيجه افت كيفيت رو به همراه داره!
اما اگر شما توي برنامه هاي برداري مثل ايلوستريت يا كورل طرحي رو داشته باشيد ؛ چون برنامه برداري هست تا هر سايزي كه بخواييد بدون افت كيفيت ميتونيد سايز رو بزرگ يا كوچك كنيد!!

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا