اطلاعات در باره برنامه akvis ؟

papyrus

Member
سلام به همه دوستان مجیدآنلاینی.
من درباره برنامه akvis یه کمی اطلاعات می خوام .
می خواستم ببینم که آیا این برنامه یکی از پلاگینهای فوتوشاپ هست یا به صورت مجزا نصب می شه؟
راستی اگه کسی از بچه های با مرام سورس این برنامه رو داره لطف کنه و به من هم بده. (plz)
اگه میشه زود جوابم رو بدین . چون خیلی به این برنامه احتیاج دارم.

papyrus

Member
دوست عزيز از اينكه راهنماييم كردين خيلي ممنون .
اما من از طريق اين لينكا نتونستم كه برنامه akvis رو دانلود كنم . البته بگم كه من پلاگيني رو مي خوام كه بتونم باهاش يه عكس سياه و سفيد رو به رنگي در بيارم يا به عبارتي پلاگيني به نام coloriage V-5.0 كه از سري پلاگينهاي برنامه akvis هستش.

papyrus

Member
سارا جان از اینکه زحمت کشیدی و این سری از پلاگینهای akvis رو که پلاگینهای عالی هم هستند رو آپ کردی ازت خیلی ممنونم .
ولی از طرفی ازت می خوام که یه کم هم به فکر ما فقیر بیچاره ها هم باشی . آخه منه بدبخت که نعمت داشتن ADSL بی بهره ام چه شکلی می تونم که این حجم بالا رو دانلود کنم .
با کلی خوشحالی و ذوق و شوق و هیجان و کلی چیزای دیگه اومدم پارت یک رو دانلود کنم اما وقتی حجمش رو دیدم ، انگار که تمام دنیا رو ازم یه مرتبه گرفتن و منو تو صحرای برهوت ول کردن .
47.7 MG اونم فقط پارت یک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz:

memol_515

Active Member
خوب برو كافي نت دانلود كن:دي به نظر من كه مي ارزه به خاطر اينا تا قله قاف هم بري ;)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اینم حرفیه ...
من رفتم که بگیرم :d

واقعا ببخشيد نميدونستم مشكل سرعت داريد.

ولي اين 9 تا پلاگين چون همگي داخل يه برنامه هستن بايد با هم آپ ميكردمشون.

حالا اگر رفتيد كافي نت كه هيچي ولي اگر نتونستيد بريد بگيد كه بگردم لينكاي جدا جداي هر پلاگين رو پيدا كنم و بذارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا