اضافه کردن splash screen در اپلیکشن آندروید در flash

brain

New Member
سلام

ببخشید اپلیکیشنی که ساختم موقع اجرا در گوشی 3-4 ثانیه صفحه سیاهه و لودینگ داره.
میخواستم ببینم راهی وجود داره که یک splash screen اضافه کرد ؟

در اینجا یک روشی گفته :
http://blog.everythingflex.com/2010/11/09/air-on-android-splash-screen/

ولی برای من کار نمیکرد ، نمیدونم اشکال کارم کجا بوده. ممنون میشم راهنمایی کنید.

brain

New Member
اگه منظورتون از روش تایم لاین هستش که اونو بلدم و اوکی هم هست. ولی تو اینجا من حتما به فریم اول نیاز دارم و نمیتونم جا به جا کنم.
میخواستم ببینم داخل xml میشه کاری کرد ...
حتی یک روش دیگه انجام دادم که مثلا به مدت 3 ثانیه فلان movieclip رو نشون بده بعدش invisible بشه. که چون تو فریم اول یه چندتا چیز با array ایجاد میشه ، میان روی عکس اسپلاش و نمیشد.

mmz2006

Active Member
فریم اولتون هیچ وقت از دست نمی ره، با اضافه کردن یه کی‌فرم خالی، به اول پروژه تون و استفاده از پری لودر که توی خود فلش نمونه و سمپلش قرار داده شده فکر کنم روش اصولی تری باشه.

ولی اگر نخواین اون کارو بکنید می تونید:

ویزیبل همه چیز رو توی فریم اول غیرفعال کنید(حتی اونایی که با آرایه می خوان ایجاد بشن توی کد ، قبل اددچیلد ، خصوصیت ویزیبلشونو false کن).
بعد از سه ثانیه نمایش اسکرین سپلاش ، ویزیبل همه رو ترو کن.

اکس ام ال هم به تنهایی فکر نکنم دردی دوا کنه چون خارج از لود فلش که اسکرینی نداریم ، بازم وارد فریم اول میشید و ممکنه اشیایی که گفتین روی تصویر قرار بگیره!

آخرین ویرایش:

brain

New Member
ویزیبل همه چیز رو توی فریم اول غیرفعال کنید(حتی اونایی که با آرایه می خوان ایجاد بشن توی کد ، قبل اددچیلد ، خصوصیت ویزیبلشونو false کن).
بعد از سه ثانیه نمایش اسکرین سپلاش ، ویزیبل همه رو ترو کن.
ممنون این روش جواب داد ، فقط یک مشکلی داره که مثلا من از فریم اول میرم به فریم ها بعدی و بک میکنم به فریم اول دوباره اسپلاش رو نشون میده ... باید یه کاری کنم که که فقط برای اولین بار که اپ باز میشه این اتفاق بیوفته. که در تلاشم اینو انجام بدم. که فعلا نتیجه نگرفتم.

فریم اولتون هیچ وقت از دست نمی ره، با اضافه کردن یه کی‌فرم خالی، به اول پروژه تون و استفاده از پری لودر که توی خود فلش نمونه و سمپلش قرار داده شده فکر کنم روش اصولی تری باشه.
این روش که خیلی بهتره ، فقط چون من صفحات و فریم هام تعدادش بالاس و تعریف کردم (حدود 150 تا) باید چندین نقطه یک سری عدد رو هی تغییر بدم.

ولی اصل هدف این بود که ببینم راهی وجود داره که اون 3-4 ثانیه ای که قبل لود شدن همه چی ، صفجه سیاهه یک تصویر نشون داد یا نه. که میگید گویا نمیشه.

mmz2006

Active Member
ممنون این روش جواب داد ، فقط یک مشکلی داره که مثلا من از فریم اول میرم به فریم ها بعدی و بک میکنم به فریم اول دوباره اسپلاش رو نشون میده ... باید یه کاری کنم که که فقط برای اولین بار که اپ باز میشه این اتفاق بیوفته. که در تلاشم اینو انجام بدم. که فعلا نتیجه نگرفتم.

این روش که خیلی بهتره ، فقط چون من صفحات و فریم هام تعدادش بالاس و تعریف کردم (حدود 150 تا) باید چندین نقطه یک سری عدد رو هی تغییر بدم.

ولی اصل هدف این بود که ببینم راهی وجود داره که اون 3-4 ثانیه ای که قبل لود شدن همه چی ، صفجه سیاهه یک تصویر نشون داد یا نه. که میگید گویا نمیشه.

می تونید یک لایه جدید ایجاد کنید که کی فریمی توش نباشه و تمام فریم های پروژه رو در بر بگیره . حالا با قرار دادن اسپلاش توی این لایه و با یکبار غیر فعال کردن ویزیبل اسپلاش ، حتی اگر دوباره به فریم اول پرش کنید ، دیگه اسپلاش نشون داده نمی شه.

توصیه همه اینه که برنامه رو اصولی و درست بسازیم که دچار این مشکلات نشیم . بخاطر همین بهتره که توی کارتون از لیبل حتما استفاده کنید ، تا این مشکلات سراغتون نیاد.

همیشه موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا