سلام به دوستان
من تو یک فرم با نام فاکتور خرید یه dbgridدارم و یک combobox و یک دکمه
هر بار کاربر یکی از کالاهای لیست شده در combobox رو انتخاب میکنه و روی دکمه کلیک می کنه این کالای جدید همراه مشخصاتش به dbgrid اضافه می شه . در نهایت db gird شامل لیست کالاهایی است که تو یک فاکتور خرید برای کاربر نمایش داده شده است
کد به صورت زیر است:
مشکل اینه که با هر بار کلیک فقط رکورد جدید نشون داده می شه و قبلی از dbgrid پاک می شه . اونم به خاطر query که گذاشتم ولی من می خوام هربار یک Select به query اضافه بشه نه اینکه جای selectقبلی رو بگیره .راه حل چیه ؟
وقتی هم قسمت dm1.DataSource6.Edit رو فعال می کنم بار اول مشکلی نداره ولی وقتی برای کالای دوم روی دکمه کلیک می کنم پیغام می ده که دیتاست readonly است و نمی شه اونو تغییر داد
من تو یک فرم با نام فاکتور خرید یه dbgridدارم و یک combobox و یک دکمه
هر بار کاربر یکی از کالاهای لیست شده در combobox رو انتخاب میکنه و روی دکمه کلیک می کنه این کالای جدید همراه مشخصاتش به dbgrid اضافه می شه . در نهایت db gird شامل لیست کالاهایی است که تو یک فاکتور خرید برای کاربر نمایش داده شده است
کد به صورت زیر است:
کد:
procedure Tfactor_kharid.Button1Click(Sender: TObject);
var o_name:string;
min_order,max_order,i : integer;
begin
o_name:=combobox3.Text;
dm1.IBQuery2.Active:=false;
dm1.IBQuery2.close;
//dm1.IBQuery2.SQL.Clear;
dm1.IBQuery2.SQL.Add('select * from object where o_name=:o_name');
dm1.IBQuery2.Params[0].Value:=o_name;
dm1.IBQuery2.Active:=true;
//dm1.DataSource6.Edit;
dm1.DataSource6.DataSet:=dm1.IBQuery2;
dbgrid1.DataSource:=dm1.DataSource6;
end;
مشکل اینه که با هر بار کلیک فقط رکورد جدید نشون داده می شه و قبلی از dbgrid پاک می شه . اونم به خاطر query که گذاشتم ولی من می خوام هربار یک Select به query اضافه بشه نه اینکه جای selectقبلی رو بگیره .راه حل چیه ؟
وقتی هم قسمت dm1.DataSource6.Edit رو فعال می کنم بار اول مشکلی نداره ولی وقتی برای کالای دوم روی دکمه کلیک می کنم پیغام می ده که دیتاست readonly است و نمی شه اونو تغییر داد
آخرین ویرایش: