اضافه کردن قطعات جانبی به وبلاگ ! (سوال)

.ots

Member
با سلام خدمت همگی . من اخیرا یه وبلاگ در میهن بلاگ به نام زدم ! حالا از اونجایی که اطلاعات زیادی از برنامه نویسی
ندارم برای اضافه کردن یک قسمت جانبی به وبلاگ مثل لوگودونی یا مثلا یک قسمت که لینکارو به صورت متحرک نیشون بده مشکل دارم . اگر دوستان لطف کنن کدشرو برای بنده بزارن ممنون میشم .

واسه اینکه قالب وبلاگم رو ببینید ( آخه من کی باشم که بخوام تبلیغ کنم !!) : www.vector.mihanblog.com

.ots

Member
یه لوگودونی مثل لوگودونی همین مجید آنلاین خودمون که لوگوهارو به صورت متحرک نشون بده .
در ضمن ممنون که راهنمایی میکنی .

.ots

Member
با اجازه دوستان یه سوال دیگه داشتم و اونم اینه که چطوری میتونم یه قسمت مثل قسمت آخرین عناوین انجمن که در همین مجید آنلاین هست رو به کنار وبلاگ اضافه کنم منتها در این قسمت آخرین سر خط اخبار رو از یه سایت خبری ( که من هدفم Fava news هست ) بگیره و اینجا نشون بده . من نمونه اینو یه جا دیدم فک کنم اگه پیدا کردم میزارم .
اصلا یه همچی چیزی عملی هست ؟!!

MJ Rayaneh

Well-Known Member
با اجازه دوستان یه سوال دیگه داشتم و اونم اینه که چطوری میتونم یه قسمت مثل قسمت آخرین عناوین انجمن که در همین مجید آنلاین هست رو به کنار وبلاگ اضافه کنم منتها در این قسمت آخرین سر خط اخبار رو از یه سایت خبری ( که من هدفم Fava news هست ) بگیره و اینجا نشون بده . من نمونه اینو یه جا دیدم فک کنم اگه پیدا کردم میزارم .
اصلا یه همچی چیزی عملی هست ؟!!

خدمتت عرض کنم که سایتی هست با نام وبگذر دات کام که این خدمات رو ارائه میده. روی لینک زیر کلیک کن توضیحات کامل اونجا هست.
http://www.webgozar.com/feedreader/

.ots

Member
واقعا ممنونم Mjrayaneh. ایشالا یه روزم ما جبران کنیم .

جدیدترین ارسال ها

بالا