اضافه كردن قابليت تايپ فارسي به جعبه متن

Salar

Active Member
اين سه فابل را بگيريد و داخل سايت خود قرار دهيد:
farsi.js
langEN.gif
langFA.gif

(براي ذخيره فايلهاي گرافيكي روي آنها راست كليك كنيد و گزينه Save Picture as را انتخاب كنيد.)
در ابتداي صفحه مورد نظر خود بعد از بخش <head> اين را قرار دهيد:

<script language="javascript" type="text/javascript" src="farsi.js"></script>

شما بايد به جاي كلمه قرمز رنگ آدرس جايي كه فايل farsi.js را در آن قرار داده ايد بنويسيد.
دستور <form> را پيدا كنيد و قبل از علامت "<" دستور name="MyForm" را اضافه كنيد. به جاي MyForm ميتوانيد هر اسم ديگري را هم خواستيد وارد كند. البته دقت كنيد دستور name= قبلا اضافه نشده باشد. اگر قبلا اضافه شده بود به آن دست نزنيد.
دستور <input> مربوط به جعبه متني كه ميخواهيد آن را فارسي كنيد را پيدا كنيد و قبل از علامت "<" دستورهاي زير را اضافه كنيد:

name="MyInput" onkeypress="FKeyPress()" style="align:right;direction:rtl;font-family:Tahoma"

اگر قبلا دستور name وجود داشت شما ديگر لازم نيست آن را اضافه كنيد.
در همان جاي قبلي دقيقا بعد از علامت "<" اين را اضافه كنيد:

<image Title="Change language to english" src="langFA.gif" OnClick="Changelang(this,MyForm.MyInput,'langEN.gif','langFA.gif')" align="middle" style="padding-left:2">

به جاي نوشته هاي قرمز رنگ آدرس جايي كه فايل langFA.gif را در آن قرار داده ايد، بجاي نوشته بنفش آدرس جايي كه فايل langEN.gif را در آن قرار داده ايد را بنويسيد. بجاي نوشته سبز رنگ نامي را كه در مرحله 3 تعيين كرده ايد و بجاي نوشته آبي نامي را كه در مرحله 4 تعيين كرده ايد را بنويسيد.
براي هر تعداد ديگري از جعبه هاي متن كه ميخوايد مراحل 4 و 5 را تكرار كنيد فقط دقت كنيد كه براي هر كدام از جعبه هاي متن بايد نام متفاوتي انتخاب كنيد.( به وسيله دستور name)

منبع: http://weblog.mojde.com

موفق باشيد

omidak

Active Member
من فكر كنم اين Script رو آقا مجید نوشته ها :idea: :evil:
شرمنه اون آ اش جا موند ويرايش كردم درست شد :lol:

platina

Member
آقا من کاري ندارم که اين کد رو کي نوشته ولي يه سوال از نويسنده اش دارم که آيا اين همون تبديل حروف به کاراکترهاي يونيکد است ؟ يا با روش ديگه اي ساخته شده ؟
ممنون مي شم

Masih

Well-Known Member
سلام!

مرسي. فوق‌العاده بود. منتظر كدهاي بعديت هستم.

موفق باشي.

omidak

Active Member
Masih-Evanescence گفت:
omidak گفت:
من فكر كنم اين Script رو آقا مجید نوشته ها :idea: :evil:
شرمنه اون آ اش جا موند ويرايش كردم درست شد :lol:

اينو جدي گفتي يا فقط شوخي بود؟!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ببخشيد ها...
همين جايي كه داري پيغام مينيويسي... فكر كنم اولين بار آقا مجيد بود كه فارسي ايش كرد ها..... :?
حتي شيرازي هم كه WebWiz رو فارسی کرد تویه فارسی ساز اش نوشته که این Java رو از این سایت گرفته... :?

Ali_ix

Well-Known Member
shubtt گفت:
سلام . ببخشید کسی پک زبان فارسی وب وایز رو داره ؟
اگه هست لطف کنید واسم میل کنید .
[email protected]
69.gif

shubtt

New Member
سلام علی آقا ؟
یه کم خشمگیم هستید ؟ بابا بیگناهم . فکر کنم جاش نبود اینحا ذکر کنم . فقط نمیخواستم یه تاپیک تکراری جدید باز
کنم . شرمنده .

جدیدترین ارسال ها

بالا