قبلا كه مي گفتن يك نرم افزار هست اين كار رو مي كنهiRWEBDES گفت:نميشه مگر اينكه پسوردش رو پيدا كني ادش كني بعد بري با پسوردش accept كني بعد بياي با آيدي خودت
مهرداد كوهي
با تشكر از شما بسيار عالي توضيح داديد اميدوارم كه جواب بده امتحان مي كنمsiavash45 گفت:يه روش هست ....اول با آي دي اصلي خودتون يه پروفايل ديگه درست كنيد(اميدوارم بلد باشيد) بعد با اون پروفايل طرف رو add كنيد....و بعد اين كار بلافاصله اون پروفايل رو حذف كنيد.به اين ترتيب طرف ديگه نمي تونه آي دي خودشو از ليست شما حذف كنه.البته اين كار بايستي زماني باشه كه طرف آنلاين نباشه.اميدوارم تونسته باشم خوب توضيح بدم.
akaveh گفت:قبلا كه مي گفتن يك نرم افزار هست اين كار رو مي كنهiRWEBDES گفت:نميشه مگر اينكه پسوردش رو پيدا كني ادش كني بعد بري با پسوردش accept كني بعد بياي با آيدي خودت
مهرداد كوهي
دوست من چون اون نرم افزار ديگه كار نميكنه من گفتم نميشه واقعا هم نميشه مگر اينكه از راه پروفايل اينكار رو انجام بديد كه من بلد نبودمakaveh گفت:قبلا كه مي گفتن يك نرم افزار هست اين كار رو مي كنهiRWEBDES گفت:نميشه مگر اينكه پسوردش رو پيدا كني ادش كني بعد بري با پسوردش accept كني بعد بياي با آيدي خودت
مهرداد كوهي
دوستان سلامanti-life گفت:والا منم گفتم كه هيچ راهي نيست .....فقط اون برنامه بود كه اونم پرپر شد ....اين پروفايلم كه ديگه آخر ضايع گي هستش