اضافه كردن بدون اجازه در yahoo messenger

kazifasa

Member
اضافه كردن بدون اجازه در yahoo messenger آيدي در مسنجر بدون كه طرف مقابل متوجه شود

Pooriya_Online

Active Member
من تا به الان فقط همين يكي رو ميشناسم و باهاش كار كردم و درست درست هم بوده.

اگه ميشه ايرورش رو نويس شايد كاري از دستم بر بياد.

من يه راه بلدم
وقتي طرف تو اينترنت نيست با يه پروفايل اد كنش
و بلا فاصله اون پروفايل رو پاك كن
حالا وقتي طرف جواب رد بده باز هم اسمش تو ليست شما هست

موفق باشيد

Peyman-Pop

Active Member
با برنامه های چت جانبی‌ یاهو میتونید اینکار رو انجام بدید .

مثل Ychat و .....

anti-life

Active Member
برنامهايي كه گفتيد به علت عوض شدن سرور ياهو اصلا كار نميكنه ....اون راه پروفايل هم كه ديگه از كار افتاده .....

ولي راهي كه پيمان گفت رو خودمم نفهميدم چيه ....ولي اگه منظورش همون chat client هست كه من امتحان نكردم ولي بايد بشه ..... فوقش يه باز ضايع ميشيد ديگه :سبزي

Peyman-Pop

Active Member
آنتی‌ جان منظور من برنامه هایی‌ مثل چیتا و امسال اونه .

نترس ضایع نمیشی کار میکنه .

Netlog

Member
سلام
من يه برنامه دارن كه بااون ميتونين هم اي خودتون رو به ليست ديگران اضافه كنين و هم ميتونين اي دي خودتون رو از اليست دوستاتون پاك كنين.امتحان شدس و جواب هم مي ده!
اگه وقت داشته باشم ميزارم اينجا همه دانلود كنن.

PANY!

Member
شما يا نگو يا گفتي بزار ديگه پز ميدي؟
وقت داشته باشي ميزاري
من دلم برنامه ميخواد .

Pooriya_Online گفت:
آقا شما بايد از برنامه Add Builder استفاده كنيد. اين برنامه آي-دي شخص توي آي-دي شما اد ميكنه. كار باهاشم سادس فقط كافيه آي-دي و پسورد خودتون و آي-دي طرف رو توش وارد كنيد.

لينك دانلود: http://www.irchatan.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=39

دوستان اين نوع برنامه ها ... بسيار خطرناك و در عين حال جالبي هستند

پوريا جان اين برنامه توسط دوستان برنامه نويس و هكر نوشته شده است ...اگر توجه كنيد آي دي شما و پسورد شما و آي دي طرف مقابل رو مي خواد و بعد ارور ميده

ولي در پس پرده چه خبره: :twisted:

دوست عزيز شما ناخواسته و با عجله آي دي و پسورد رو تو اين برنامه وارد مي كني و بدون اينكه خبري از قضيه داشته باشي آي ديت هك ميشه

خيلي راحت

اين برنامه ها معمولا با اعلام سرويس مفيد اقدام به تخريب مي كنند و در عين استفاده نا خواسته پسورد و يوزرتون رو براي برنامه نويس برنامه ارسال مي كنيد

8) 8O

---------------------------------
و اما پاسخ دوستان در مورد اد كردن بدون اجازه و پاك كردن يوزر در ليست ديگران

همان طور كه دويتان گفتند و آقا پيمان اد كردن بدون اجازه از طريق برنامه هاي جانبي ياهو امكتن پذيره مثل : OYAHOO ..YAPOO ... YChat ...ServiceY و غيره و اما دليت كردن آي ديتون از ليست ديگران در حال حاضر به وسيله ي برنامه هايي قابل امكان هست حتي با پچ جديد ياهو كه مي تونيد از لينك زير براي دانلود برنامه استفاده كنيد:

کد:
http://www.booterworld.com

----------------------------------
محمد

جدیدترین ارسال ها

بالا