اصل بودن یانبودن عکس

YASAJAD

New Member
دوستان سلام میخواستم بدونم راهی هست که بشه با اون تشخیص داد که یک عکس تغییر کرده یا نه .
اگه سخت افزار یا نرم افزاری در این رابطه سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید.:rose:

Carl

Active Member
همه‌ی این چیزا رو می‌شه از Properties عکس فهمید؛ البتّه معمولاً نمی‌شه به‌طور قطع درباره‌ی این‌که یه عکس، اصله یا دست‌کاری‌شده نظر داد.

در قسمت Software (توی Properties تب Summary) اغلب* اسم برنامه‌ای که برای ویرایش عکس مورداستفاده قرارگرفته نوشته می‌شه.

اگه عکس رو از اینترنت نگرفته‌باشی، تب General هم می‌تونه راه‌گشا باشه. اگه زمان Created با Modified فرق داشته‌باشه، به احتمال زیاد، عکس دست‌کاری شده.

* گفتم «اغلب»، چون نرم‌افزارهای حرفه‌ای‌تری مثل Paint هستن که وقتی تصویر رو باهاشون ادیت کنی، هیچ ردّی از خودشون نمی‌ذارن!
--
این‌ها راه‌هایی بود که به ذهن من می‌رسید. دوستان شاید کمک بیشتری بکنن.

30min

Banned
ببینید بعضی عکس ها به خاطر موقعیت اشتباه اجزا قابل تشخیص هستن .
بعضی به خاطر ضعف در اجرا و در اصطلاح داشتن سوتی ! :wink:
بعضی به خاطر لو رفتن منابع استفاده شده که در دوران انتخابات هم شاهد همچین ادیت هایی بودیم .
در کل نرم افزار یا سخت افزاری برای تشخیص این امر وجود نداره شاید بهترین میان افزار برای این تشخیص چشم باشه .
باید در تصاویر دقت کنید .
میشه از روی نور - کیفیت - دوربری عکس ها - رنگ و سایر موارد به جعلی یا اصل بودن عکس پی برد .
موفق باشید .

YASAJAD

New Member
دوستان از پاسخ های شما ممنونم اما در کشور های دیگر راه کارهای دیگری هم وجود دارد که دارم راجع به آنها تحقیق میکنم .
البته یه سری مطالب آموزشی هم پیدا کردم ولی هنوز کامل نیست.
نرم افزار هایی هم برای این کار هست.ولی یه خورده سخته پیدا کردنش.

جدیدترین ارسال ها

بالا