اصلاح یک رکورد

naeim_crack

Active Member
سلام

برای تغییر یک رکورد در بانک اطلاعاتی mysql مثلا می خوایم دنبال رکوردی بگردم و اونو اصلاح کنم که یک شماره از من بگیره و بره داخل دیتابیس و اونو با فیلد pid چک کنه اگه وجود داشت بقیه فیلد ها رو نشون بده و بتونم اونا رو اصلاح کنم
میشه بگین به چه شکل البته در php

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
نعیم چان اصول کارش به این شکل هستش که تو باید بیای از توی دیتابیس توسط با SELECT تمام رکوردها رو بخونی و با دستور WHERE هم چک کنی که pid برابر با اون مقداری که وارد شده هست یا نه. بعدش اگر برابر شد اونو انتخاب میکنه و میتونی توی یک فرم HTML نمایش بدی بعد هر تغییری خواستی میدی و با یک کوییری UPDATE اونو دوباره در دیتابیس ذخیره میکنی

نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه

مخلصیم

مجید

naeim_crack

Active Member
سلام
چه عجب آقا مجید به این انجمن ها سر نمیزنی
اقا ار بابت جوابت خیلی ممنئن الان قصدکرده بودم بیام یه پست برای این تاپیک بزنم و بنویسم

نبود

در کل دستت درد نکنه

naeim_crack

Active Member
سلام
اقا کسی هست که یک ک.ری با update برام یه مثال بزنه مثلا برای ثبت 4 تا فیلد به اسم tel,fax,mobile,mail

مرسی

mazoolagh

Active Member
با فرض اينكه هر 4 فيلد متني باشه :
کد:
$sqlq = "UPDATE table_name SET tel='.$tel' , fax='.$fax' , mobile='.$mobile' , mail='.$mail' WHERE pid=".$pid ;
$x = mysql_query($sqlq) ;

naeim_crack

Active Member
سلام اقا دستت درد نکنه فقط یه چیزی البته هنوز امتحان نکردم چرا متغییری که قرااره عوض بشه . براش قرار دادی که اینجورس شده .$tel

مرسی

naeim_crack

Active Member
اقا یه چیز دیگه جاهایی که نوشتی tel , fax, ... اینا اسم فیلدها در دیتابیس هستن و باید به ترتیب که در دیتابیس نوشته شده بنویسیم

در ضمن مگه متغییر فرق میکنه که عدد باشه یا متن

جدیدترین ارسال ها

بالا