Arash_Niazmand
Member
سلام .
تعدادی دوستان این سوال رو از من پرسیده بودند ترجیح دادم اینجا تبدیلش کنم به یک پست .شاید سوال دیگر دوستان هم باشه .
سوال : مسیر فایل ( بطور مثال عکس) در یکی از فیلد های پایگاه داده به درستی وارد نشده یا مسیر ذخیره تغیر کرده حالا چطور باید این همه رکورد را اصلاح کرد . آیا در ASP.net or Sql server .
جواب : در هر دو میتوان این کار رو انجام داد ولی ساده ترین و کوتاه ترین زمان استفاده از sql server است . حالا به چه صورت .
فرض کنید من یک فرم دارم که نام فرد و سن فرد و عکس فرد را از کاربر میگیره و بعد در پایگاه داده ذخیره میکنه .
حالا فرض کنید مسیر ذخیره به این صورت است .
حالا میخواهیم دو کاراکتر اول این رشته را حذف کنیم در sql .
در مرحله اول SQL Server Management Studio را باز کنید .
در مرحله بعد بر روی new Query کلیک کنید و متن زیر را بنویسید و بر رویه پایگاه داده مورد نظر اجرا کنید .
حالا توضیح کد بالا .
'TableName' نام جدول مورد نظر است که فیلد مسیر عکس در آن قرار دارد .( tbl_Person)
'FildName' نام فیلدی است که باید اصلاح شود و مسیر عکس مسیرش درآن ذخیره میشود. (ImagePath)
در ضمن باید بگم که متد substring سه پارامتر
lengh را با دستور len() nv در sql بدست میاریم .
بعد از اجرای دستور خوروجی به این صورت است .
امیدوارم این مطلب به شما کمک کنه برای پیشرفت و موفقییت .
اگر سوالی داشتید بگید تا جواب بدم . کمی دیر وقت هست خواب آلود نوشتم .
سپاس .

تعدادی دوستان این سوال رو از من پرسیده بودند ترجیح دادم اینجا تبدیلش کنم به یک پست .شاید سوال دیگر دوستان هم باشه .
سوال : مسیر فایل ( بطور مثال عکس) در یکی از فیلد های پایگاه داده به درستی وارد نشده یا مسیر ذخیره تغیر کرده حالا چطور باید این همه رکورد را اصلاح کرد . آیا در ASP.net or Sql server .
جواب : در هر دو میتوان این کار رو انجام داد ولی ساده ترین و کوتاه ترین زمان استفاده از sql server است . حالا به چه صورت .
فرض کنید من یک فرم دارم که نام فرد و سن فرد و عکس فرد را از کاربر میگیره و بعد در پایگاه داده ذخیره میکنه .
حالا فرض کنید مسیر ذخیره به این صورت است .
PHP:
~/images/logo/personimage.jpg
حالا میخواهیم دو کاراکتر اول این رشته را حذف کنیم در sql .
در مرحله اول SQL Server Management Studio را باز کنید .
در مرحله بعد بر روی new Query کلیک کنید و متن زیر را بنویسید و بر رویه پایگاه داده مورد نظر اجرا کنید .
PHP:
UPDATE 'TableName' SET 'FildName'=substring('FildName',3,len('FildName'))
حالا توضیح کد بالا .
'TableName' نام جدول مورد نظر است که فیلد مسیر عکس در آن قرار دارد .( tbl_Person)
'FildName' نام فیلدی است که باید اصلاح شود و مسیر عکس مسیرش درآن ذخیره میشود. (ImagePath)
در ضمن باید بگم که متد substring سه پارامتر
PHP:
SUBSTRING ( expression , start , length )
lengh را با دستور len() nv در sql بدست میاریم .
بعد از اجرای دستور خوروجی به این صورت است .
PHP:
images/logo/personimage.jpg
امیدوارم این مطلب به شما کمک کنه برای پیشرفت و موفقییت .
اگر سوالی داشتید بگید تا جواب بدم . کمی دیر وقت هست خواب آلود نوشتم .
سپاس .