اصرار احزاب و گروه های ضد هم در حمایت از اوباش ۱۴۸۱۹ تهران

از سال ۱۴۰۰ سردار سلامی و آخوند رسایی ستاد یا هر جبهه یا هر چیزی ضد بیحجابی در برج افق اکباتان و مقابل برج افق اکباتان ایجاد کرده است.

جون احتمال حذف شذن می داده اند از عملیات شبیه الصورت استفاده کرده اند.

همزمان جند شبیه الصورت سلامی و آخوند رسایی نماینده حزب الهی مجلس در منطقه حاضر شدند
 
اوباش این منطقه ۴ باند هستند

*_یک باند برای من ناشناس است ولی اکثرا پرسنل فرمانده های حراست و پلیس لباس عمله پوش و نیروهای جاسوسی یا مسلح است.

*_ یک باند دانشجویان دهه ۱۳۷۰ دانشگاه کاشان هستند که از استانهای مختلف مختلف اکثرا ظرف ۲ تا ۴ سال فارغ التحصیل و برخی بعد از یک یا بیش از یک ترم به دانشگاه ها یا رشته شهرهای دیگر رفتند. اکثرا دانشجویان فرش ۱۳۷۵ تا ۱۳۷۷ هستند.

*_ لاتها و خلافکاران و قاچاقچیان قدیمی ساکن بلوار فردوس تهران

*_ ساکنان و اهالی که از سال ۱۳۸۸ ساکن ک۱۹پ۱۷ شده اند. از همان ابتدا در صندوق عقب خودرو اسیر آورده و شکنجه می دهند و متخصص سمبل کردت گزارشات من هستند بطوریکه از ۱۳۹۰ تاکنون هم توانسته اند جلوه دهند مور حمایت حکومت یا نیروهای مسلح یا افغانی ها یا عرب ها یا پاکستانی ها یا اسرائیلی ها یا چینی ها یا روسها یا آمریکایی ها یا جلوه دهند مورد حمایت انواع احزاب اپوزیسیون هستند.

مهم این است که تلفنهای موبایل و اینترنت را کنترل و لاتهای تهران را پشتیبانی و اسیر گیری و شکنجه را ادامه داده اند.

اگر چند اتوبوس کل کوچه های ۱۷ و ۱۹ و ۱۸ را به رگبار ببندد مشکل نردم ابران و جهان حل می شود ولی اگر دست روی دی بگذارید نمی شود.


مردمی احمق هستند و برای نصیحت اینها می آیند که موجب جری تر شدن و پررو تر شدن و افرایش جنایات این ها میشود.

به هر حال مماشات با این تروریستها ضررش به خود مردم میرسد.
 
این ها من را مخدود و تهدید کرده من جنایاتشان را گزارش می کنم این تبلیغ می کنند مخدود کردن و تهدید کردن شخصی است و کار خودشان را پیش می برند.
 
یک رمز موفقیت این ۴ باند این است که خودشان را مصرانه دوست یا وکیل یا فامیل یا رئبس یا مرئوس تارگتها و ویکتیم های خود اعلام یا یا مشابه چنین چبزهایی اعلام می کنند.

یعنی مثلا می آیند شرکت شما را خلاف قانون تغطیل و از چند سال قبل و حین تعطیل کردن و تهاجم خودشان را دوست و فامیل جلوه می دهند. یعنی نمیان با حکم قضایی و پلیس شرکت شما را تعطیل کنند از چند سال قبلش فامیل شما را نزد همسایه ها آورده یا همسایه ها را به محله ها برده و سپس شرکت شما را تعطیل و در تمام مدت اعتراض شما آنان همه جا خودشان را دوست شما معرفی می کنند.

اما در مورد برخی دیگر از ویکتیم ها به هربازرس یا گروه القا و جلوه خود را دارند یعنی به هر جزب و گروهی ویکتبم ها را دشمن آن حزب جلوه می دهند.

در مورد بسیاری تارگتها و ویکتیم ها آن را مشکل کاملا شخصی تقصیر ویکتیم جلوه می دهند.
 
آخرین ویرایش:
رمز دوم موفقیتشان این است که در همه جا دوربین مخفی و استراق سمع و اسپیکر مخفی دارند.
مثلا ویکتیم آنها می خواهد به قید قرعه با یک ایرانی در هر نقطه ای دیدار کند و اطلع رسانی کتد قبل یا بعد دیدار با آن ایرانی این تیم استراق سمع ها و دوربین های ضبط شده در محل سکونت ایرانی را مشاهده و شنیده و مطابق اطلاعات کسب شده آن فرد را گول می زنند.
 
رمز سوم موفقیتشان توانایی هک تلفن ها از گره ها و مراکز است لذا گاهی به هر کس تلفن می کنید به یک مدیوم وصل میشوید نه به فرد اصلی و او دوبارهدتلفن می کند مثلا ۱۱۰ و ...
 
رمز چهارمش این است که هم دلال سکس هم قاتل زنان سکسی ، هم مسئول اخراج اتباع بیگانه هم دلال حضور غیرقانونی ، هم باجگیر پارتی ها هم تامین امنیت و هم تعطیل کننده و حمله کننده به پارتی ها هستند.

یعنی مردمی که در چهارچوب جنایات عقاید ضد آزادی باستانی میخواهند به حق خود برساند کمک می کنند اینها حق دیگران را پایمال و قتل و آدمربایی کنند.
 
رمز پنجم اینکه متخصص فریب هستند و بقدری ماهرند که با وجودی که مجری هواپیماربایی های انتحاری ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ هستند ولی توانسته اند از اساس آمریکا و ابرقدرتها را گول بزنند. این ها در جاهایی خود را محقیقین و بازرسان آمریکا در ۲۲ سال گذشته یا قبل از آن اعلام کرده اند!
 

جدیدترین ارسال ها

بالا