سلام دوست عزیزسلام
نمیدونم چرا وقتی با Loadtext آدرس زیر رو لود میکنم تو EditBox بجاش این حروف لود میشه MZ
میخواستم بدونم این که اینجوری میشه اشکال از منه یا Multimedia Builder , ممنون میشم
کد:String$='C:\Program Files\Winrar\WinRAR.exe' LoadText("EditBox","String$")
سلام دوست عزیز
حروف MZ از header های فایلهای PE هستند مانند Exe , DLL , OCX و ...
شما دارین یه فایل باینری رو به عنوان تسکت باز می کنین این کار جوابگو نیست
موفق باشید
با توجه از اون چیزی که من تو help نرم افزار MMB سراغ دارم با دستور load text میشه فایل ها رو هم استخراج کرد:درسته دوست من
اما دليلي نداره وقتي شما عبارتي، متني، آدرسي چيزي رو به صورت متغير رشتهاي به شي EditBox ارسال ميكنيد مقدار متغير تغيير كنه و چيز ديگهاي نمايش داده بشه.
من دقيقا متوجه منظور دوستمون نشدم. شما با دستور LoadText و نمايش مقدار متغير تو كادر EditBox مشكل داريد يا ... ؟
[COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]LoadText[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]("TextObject","variable$")[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]LoadText[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]("TextObject","path")[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]LoadText[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]("TextObject","<List>")[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]LoadText[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]("TextObject","<List>Number")[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]LoadText[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]("variable$","path")[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]LoadText[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]("variable$","<List>Number")[/FONT][/COLOR]

[FONT=Courier New][SIZE=2][B][COLOR=Navy]LoadText[/COLOR][/B]("EditBox","STRING:<SrcDir>\tips.txt")[/SIZE][/FONT]