اشکال عجیب در loadtext

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام
نمیدونم چرا وقتی با Loadtext آدرس زیر رو لود میکنم تو EditBox بجاش این حروف لود میشه MZ
میخواستم بدونم این که اینجوری میشه اشکال از منه یا Multimedia Builder , ممنون میشم

کد:
String$='C:\Program Files\Winrar\WinRAR.exe'
LoadText("EditBox","String$")

BEHESHT

Well-Known Member
سلام
نمیدونم چرا وقتی با Loadtext آدرس زیر رو لود میکنم تو EditBox بجاش این حروف لود میشه MZ
میخواستم بدونم این که اینجوری میشه اشکال از منه یا Multimedia Builder , ممنون میشم

کد:
LoadText("EditBox","String$")
سلام دوست عزیز

حروف MZ از header های فایلهای PE هستند مانند Exe , DLL , OCX و ...

شما دارین یه فایل باینری رو به عنوان تسکت باز می کنین این کار جوابگو نیست

موفق باشید

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام دوست عزیز

حروف MZ از header های فایلهای PE هستند مانند Exe , DLL , OCX و ...

شما دارین یه فایل باینری رو به عنوان تسکت باز می کنین این کار جوابگو نیست

موفق باشید

درسته دوست من

اما دليلي نداره وقتي شما عبارتي، متني، آدرسي چيزي رو به صورت متغير رشته‌اي به شي EditBox ارسال ميكنيد مقدار متغير تغيير كنه و چيز ديگه‌اي نمايش داده بشه.

من دقيقا متوجه منظور دوستمون نشدم. شما با دستور LoadText و نمايش مقدار متغير تو كادر EditBox مشكل داريد يا ... ؟

BEHESHT

Well-Known Member
درسته دوست من

اما دليلي نداره وقتي شما عبارتي، متني، آدرسي چيزي رو به صورت متغير رشته‌اي به شي EditBox ارسال ميكنيد مقدار متغير تغيير كنه و چيز ديگه‌اي نمايش داده بشه.

من دقيقا متوجه منظور دوستمون نشدم. شما با دستور LoadText و نمايش مقدار متغير تو كادر EditBox مشكل داريد يا ... ؟
با توجه از اون چیزی که من تو help نرم افزار MMB سراغ دارم با دستور load text میشه فایل ها رو هم استخراج کرد:
کد:
[COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]LoadText[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]("TextObject","variable$")[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]LoadText[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]("TextObject","path")[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]LoadText[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]("TextObject","<List>")[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]LoadText[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]("TextObject","<List>Number")[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]LoadText[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]("variable$","path")[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]LoadText[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]("variable$","<List>Number")[/FONT][/COLOR]

و وقتی یه مسیر رو به عنوان متغییر قرار بدیم فکر کنم عقلانه تر این باشه که برنامه بره سمت مسیر و MMB هم مسیر رو بر خوده نوشته ارجح تر می دونه

حالا مشکل این قضیه چی هست؟:-?

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
وقتی آدرس فایلی رو به دستور LoadText میدید، MMB بطور پیشفرض با اون آدرس بعنوان یک فایل برخورد میکنه و محتویاتش رو بعنوان یک فایل متنی لود میکنه.
MMB به شما این اجازه رو میده که نحوه ی برخورد با آدرس رو براش مشخص کنید:

• FILE: آدرس رو بعنوان یک فایل درنظر میگیره و محتویاتش رو لود میکنه

• STRING : آدرس رو بعنوان یک رشته درنظر میگیره و دقیقاً خود آدرس رو توی شئ موردنظر نمایش میده و کاری با فایل نداره
کد:
[FONT=Courier New][SIZE=2][B][COLOR=Navy]LoadText[/COLOR][/B]("EditBox","STRING:<SrcDir>\tips.txt")[/SIZE][/FONT]

Amit13

Well-Known Member
نمي دونم به جوابت رسيدي يا نه!!!
ولي اين كد رو جاي كد خودت بذار درست ميشه.:green:

کد:
DisplayValue("EditBox","String$")
]

استادها اينقدر به بحث فلسفوي پرداختن كه سوال شما رو فراموش كردن.:lol:

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سوال دوستمون فراموش نشد. اتفاقا پاسخ ها در راستاي سوال ايشون بود. ايشون با دستور LoadText مشكل داشتن نه DisplayValue در همين راستا هم پاسخ گفته شد دوست من :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا