اشکال سخت افزاری اگر که اشتباه نکنم

masom

New Member
سلام
مدتی است که سیستم من به صورت نر م افزاری خاموش نمی شود هر بار که بخواهم turn off کنم خود سیستم به صورت خودکار reset می شود که سرانجام مجبور می شوم سیستم را از برق بکشم چون بیشتر اوقات هم دکمه power جواب نمی دهد در ضمن سیستم ویروسی هم نیست و ویندوز را هم تازه نصب کردم.

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً
خدمتتون عارضم که اولاً تازه نصب کردن ویندوز، دلیل سالم بودن ویندوز نیست. چون هم Cd نصبش باهاس سالم و کامل باشه و هم درست و حسابی روی سیستم بشینه. واسه خودم زیاد پیش اومده که یه ویندوز رو که خوب نصب نشده بود، بعد نصب پاک کردم و دوباره نصب کردم.
چون از کاربرد سیستم شما و برنامه های نصب شده روی اون خبر ندارم، نمی تونم واسه ویروس نظری بدم.
از لحاظ سخت افزاری، اول پاور سیستمت رو روی یه سیستم دیگه امتحان کن، بعدش یه پاور دیگه روی سیستم خودت نصب کن تا از این قسمت مطمئن بشی.
اگه حل نشد، خبرش رو به ما بده.
یا علی

game4u

Member
مشابه همین مشکل رو داشتم که در آخر متوجه شدم ویندوز بد نصب شده بود.مال من اصلا گزینه ی shut down نداشت.با کمال بی میلی دوباره مجبور شدم نصب کنم...

با سلام
به احتمال خیلی زیاد از پاورت هستش چون اگر مشکل نرم افزاری باشه با زدن یا نگاه داشتن کلید باور از سخت افزار خاموش می شه شما بهتره پاورتو امتحان یا مستقیم عوض کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا