اشکال در کدنویسی

infoh

Member
سلام دوستان
من اموزش ساخت برنامه برای اندروید با فلش لیندا رو استفاده کردم اما دوتا سوال برام پیش اومد در فایل همراه این اموزش که یک بازی هست ۲تا ایراد هست که من نمیفهمم ۱ بعد از ۲بار سوختن در بازی برنامه هنگ میکنه ۲ گاهی اوقات با برخورد با هدفها به جای اینکه جون کم بشه زیاد میشه در نتیجه باریکن هیچ وقت نمیسوزه کسی میدونه چرا این اتفاق میفته چون اگه اصل کدنویسی اشتباه بود کلا برنامه اجرا نمیشد البته من قبلا یک تاپیک با عنوان رفع خطا زدم و اصل فایل اف ال ا رو هم گذاشتم که دوستان نحوه کدنویسی رو هم ببینند اما دوست عزیز مدیرانجمن فکر کردند که بنده دارم سفارش پروژه رایگان میدم و تاپیک رو قفل کردند ولی بنده میخواستم بدونم اشکال کار کجاست اگر کسی هست که میدونه لطفا راهنمایی کنه تا بنده هم یاد بگیرم ممنون میشم

Fanous

Well-Known Member
سلام دوستان
من اموزش ساخت برنامه برای اندروید با فلش لیندا رو استفاده کردم اما دوتا سوال برام پیش اومد در فایل همراه این اموزش که یک بازی هست ۲تا ایراد هست که من نمیفهمم ۱ بعد از ۲بار سوختن در بازی برنامه هنگ میکنه ۲ گاهی اوقات با برخورد با هدفها به جای اینکه جون کم بشه زیاد میشه در نتیجه باریکن هیچ وقت نمیسوزه کسی میدونه چرا این اتفاق میفته چون اگه اصل کدنویسی اشتباه بود کلا برنامه اجرا نمیشد البته من قبلا یک تاپیک با عنوان رفع خطا زدم و اصل فایل اف ال ا رو هم گذاشتم که دوستان نحوه کدنویسی رو هم ببینند اما دوست عزیز مدیرانجمن فکر کردند که بنده دارم سفارش پروژه رایگان میدم و تاپیک رو قفل کردند ولی بنده میخواستم بدونم اشکال کار کجاست اگر کسی هست که میدونه لطفا راهنمایی کنه تا بنده هم یاد بگیرم ممنون میشم

سلام
اگر منظورتون بازی هست که عکسش رو پیوست کردم ، کلا 2 تا جون بیشتر تعریف نکرده و با از دست دادن اونها بازی تمام میشه و صفحه game over ظاهر میشه ، منظورتون از اینکه هنگ میکنه یعنی صفحه game over نمایش داده نمیشه ؟ اگر همین منظورتونه که واسه من اینطوری نمیشه
مورد دوم رو هم هرچقدر تست کردم واسه من پیش نیومد

پیوست ها

• Title180x120.jpg
    Title180x120.jpg
    14.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2

infoh

Member
سلام دوست عزیز
بله همین بازی هست برای من بعداز ۲ بار سوختن صفحه گیم اور نمیاد اگه ممکنه فایل اف ال ا ش رو اگه دارید برای من بگذارید شاید فایل من مشکل داره

Fanous

Well-Known Member
این فایل نهایی هست که توی فایلهای تمرینی قرار داره

پیوست ها

• Invaders.rar
    623.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8

infoh

Member
سلام دوست عزیز فایل شما رو هم چک کردم همونطور بود اشکال کار ممکنه از کجاباشه

جدیدترین ارسال ها

بالا