اشکال در مونیتور لپ تاپ

ali_118

کاربر VIP
سلام
من یه Vostro 1500 استفاده میکنم که اخیرا ، هر از گاهی تصویر مونیتورش یک لحظه به هم میریزه و فقط خطوط به هم ریخته ی افقی نشون میده ! و با حرکت دادن مونیتو بر طرف میشه و گاهی هم به صورت پارازیت روی تصویر دیده میشه .
میخواستم بدونم که چه اتفاقی برای این سیستم افتاده و اینکه آیا جدی هست و ممکنه به مانیتور آسیب بزنه ؟ و هزینه ی تعمیرش تقریبا چقدر در میاد ؟

ممنون

ali_118

کاربر VIP
تقریبا !
فقط گاهی اوقات این مشکل پیش میاد و سریعا رفع میشه .:-?

tani

New Member
plz write clarity we need more information about it, this may become the electricity sede effects! where do you live? is its safe about the electricic frequency?

EMIRATES

Active Member
با سلام

plz write clarity we need more information about it, this may become the electricity sede effects! where do you live? is its safe about the electricic frequency?

Hi,

I know its may become the electricity, but i don't know what relation to his country?
his country is iran and there is not have parasite.

Tnx.

با تشکر.

ali_118

کاربر VIP
خب اگه از نویز الکتریکی خارجی بود این اشکال موقع باز و بسته شدن در لپ تاپ و در جاهای مختلف ایجاد نمیشد

EMIRATES

Active Member
با سلام

من شکم در اینه که مانیتور ضربه دیده یا یه جریان ولتاژ اضافی ( مثل موقع ئی که دست به یک کیس میزنید و کمی دستتون ولتاژ رو حس میکنه ) باشه.

مورد بعدی شک من اینه که شاید از کارت گرافیکش باشه - اگه میشه دستگاه رو به یک مانیتور وصل کنید و همون حرکاتی رو که باعث اومدن این پارازیت میشه انجام بدید.

اگه بازم اومد - که مشکل از کارت گرافیکش یا جریان برق اضافی هست
اگر نه هم که از مانیتوره.

با تشکر.

جدیدترین ارسال ها

بالا