اشکال در قرار گرفتن نقطه آخر خط در اول خط در متن فارسی در TLTTextField

سلام
یکی از مشکلاتی که در کاربرد متن فارسی در TLTTextField منو اذیت میکنه و مجبور میشم از راههای دیگه استفاده کنم اینه که وقتی یک متن فارسی را که در یک رشته قرار گرفته باکد myTLFText.text = "" وارد آن میکنم ، نقطه آخر خط میاد اول خط قرار می گیره؟ چه کارش باید کرد؟

سلام
اگه به سؤالم دقت کرده باشید من شی TLTTextField را با کدنویسی در زمان اجرای برنامه ایجاد می کنم و لذا شیئی وجود نداره که من بتونم با تنظیمات که فلش در اختیارم میزاره درستش کنم بلکه اگر هم تنظیماتی هست باید با کدنویسی باشه مثلا تعیین فونت که با mytext.font = ""; بقیه را هم باید بر اساس متدهای خاصش یا با کلاس خاصی تنطیم و تعریف کنم.
اگر درست متوجه پاسخ شما نشده ام لطفا بیشتر راهنمایی کنید.

سلام
اگه فکر می کنید سؤالم خیلی پیش پا افتاده است که ارزش جواب نداره لطفا راهنمایی کنید. آیا دستورات خاصی مخصوص TLFTextField غیر از متدهای مربوط به TextField وجود داره که بتونه مکان قرار گرفتن کارآکتر آخر مثل نقطه را اصلاح کنه. من بارها برخی دستورات مربوط به کلاس تکست فیلد را بررسی کردم ولی چیزی که بتونه این مشکل را حل کنه پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنه برام مهمه که بتونم یک تکست را از مثلا یک رشته وارد فیلدم بکنم و به طور صحیح نمایش داده بشه.

سلام
برای اونهایی که واردن فکر می کنم با چند خط کد جوابم را بگیرم. این همه تاپیک و کانت را بخونم ببینم جوابم را داره یا نه در زبانم هم زیاد خوب نیست. لطفا اون چند خط کد را به من راهنمایی کنید.
در ضمن در قسمت tlf textfield وقتی تراز متن ار در حالت تنظیم و منظم کردن از چپ و راست قرار می دم نقطه به جای آخر خط اول خط قرار میگیره ولی در حالت راست چین این مشکل را نداریم. آیا نقص در قسمت tlf فلش cs6 وجود داره؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
نه مشکلی وجود ندارد
احتمالا در بخشی اشکال وجود دارد

در صورت فعال بودن right to left و انتخاب شدن زبان persian مشکلی نباید باشد در هر حالت و هر ترازبندی می بایست نقطه ها درست در آخر باشد برای تست بهتر هست یک متن انگلیسی در میان متون فارسی قرار دهید ببینید ترکیب به هم می خورد یا خیر
فونت Embed شده استفاده کنید
فونت های فارسی استاندارد را استفاده کنید

کد یا نمونه خود را جهت برسی قرار دهید

موفق و پیروز باشید

سلام
در یک فایل دیگ مورد را تست کردم ظاهرا درسته و مکشکلی نیست فقط در output ارور دارم که باید ببینم از چیه.
تا اینجا را که حالا محبت کردی بقیه اش که مهمتره را هم بگین. چه طور میشه این مشکل را یک TLFTextField که در حین اجرای برنامه add کردم برطرف کنم اینجا که دیگه با تنظیمات پروپرتیز نمیتونم این کار را انجام بدم چه کدی را باید وارد کنم که مثلا رایت تو لفت بشه آیا همچین پارامتری برای تکست فیلد و یا تکست فرمت تعریف شده که من با نسبت دادن حالت رایت تو لفت بتونم مشکل جای نقطه را برطرف کنم؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا