اشکال در تنظیمات view port

shakila88

New Member
سلام دوستان
من هنگام کار با ویری در اواسط کار یک صحنه تو viewportبه مشکل برخوردم، کلا همه ابجکت ها و متریال ها رو بهم ریخته نشون میده و سرعتش هم خیلی کند شده(مثلا تو عکس روی حالت smooth+hw هست اما درست نشون نمیده)میشه راهنماییم کنین چطور تنظیماتشو درست کنم؟ صحنه های دیگه رو درست نشون میده اما تو این صحنه انگار تنظیماتش بهم ریخت:-?command panel هم بصورت کشویی شده و حین کار اذیتم میکنه اونو چطور درست کنم؟
2-1.png

nc_hamid

Member
سلام
Shift + F3 رو بزن ببین درست می شه ؟
برای کشویی شدن Command panel هم روش راست کلیک کن ( بالاش کلیک راست کن .) بعد Dock>Right

پیوست ها

• Dock CP.jpg
    Dock CP.jpg
    70 کیلوبایت · بازدیدها: 12

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
درمورد Command panel احتمالا شما توی حالت Expert هستی، Ctrl+X رو بزن باید بیاد.
درمورد تنظیمات ویوپورت هم آسون ترین راه اینه که پروژه رو توی یک پروژه ی دیگه (که این مشکلو نداره) Merge کنی. چون معلوم نیست دقیقا چه تنظیماتی روش انجام دادی.

mohammad@er

Well-Known Member
یه چیز!
f4 رو بزن ببین درست میشه؟
اگر نه رو پرسپکتیو باش بعد رو کیبرد u رو بزن ببین الان چی اگر تغییری نکرد همون p رو بزن که تو پرس پکتیو بمونی.
در ضمن الان از دوربین استفاده می کنی!

shakila88

New Member
سلام
یه بار left رو بزن پانل به سمت چپ میره دوباره بزن، پانل به سمت راست میاد و با این کار از حالت کشویی در میاد.
بله ممنون درست شد.

درمورد Command panel احتمالا شما توی حالت Expert هستی، Ctrl+X رو بزن باید بیاد.
درمورد تنظیمات ویوپورت هم آسون ترین راه اینه که پروژه رو توی یک پروژه ی دیگه (که این مشکلو نداره) Merge کنی. چون معلوم نیست دقیقا چه تنظیماتی روش انجام دادی.

merge کردم اما تغییری نکرد واقعا هیچ راهی وجود نداره؟؟از اول باید شروع کنم؟:sad:

mohammad@er

Well-Known Member
از منو view برو رو viewport setting بعد از تنظیمات یه خورده ور برو باید درستشه.
بایدا!

mohammad@er

Well-Known Member
دوست من من ویندوزم رو عوض کردم الان مکس نصب نیست رو سیستمم وگرنه 1 ثانیه ای مشکلتو حل می کردم.
در ضمن سورس کارتو بزار برات درست کنم.

shakila88

New Member
از منو view برو رو viewport setting بعد از تنظیمات یه خورده ور برو باید درستشه.
بایدا!

منظورتون viewport configuration ? آخه چندین تب داره دقیقا تنظیمات کدوم قسمت رو باید دستکاری کنم؟
بله تقریبا تو رندر مشکلی وجود نداره

جدیدترین ارسال ها

بالا