اشکال در برنامه Kelk 2000

Maya Man

Active Member
سلام دوستان.:lol:
چرا برنامه کلک در ویندوز XP فایلهاش رو به صورت عکس ذخیره نمیکنه و فقط به فرمت خود کلک ذخیره میشه.
آیا مشکلی هست که من نمیدونم؟؟!!!:sad:
پطوری میشه فایلهای کلک رو به فتوشاپ منتقل کرد.(در XP )؟؟؟ آیا پلاگینی هست که فایلهای کلک رو به فتوشاپ منتقل کرد؟؟؟:neutral:
اگه مقدوره زودتر بگین چکارکنم چون کار مهمی باهاش دارم.:lol:
متشکرم.:wink:

آخرین ویرایش:

[REZA]

Member
اگه بخواید به صورت عکس به فتوشاپ ببرید باید از منوی Edit گزینه ی CopyImage to clipboard رو بزنید و بعد در فتوشاپ یک سند جدید ایجاد کردخ و پیست کنید.

اما اگه میخواید خروجی PDF یا AI بگیرید باید یه پرینتر مجازی تعریف کنید و.....
یک برنامه هم برای این کار هست،اگه خواستید بگید لینک بدم!
موفق باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سلام دوستان.:lol:
چرا برنامه کلک در ویندوز XP فایلهاش رو به صورت عکس ذخیره نمیکنه و فقط به فرمت خود کلک ذخیره میشه.
آیا مشکلی هست که من نمیدونم؟؟!!!:sad:
پطوری میشه فایلهای کلک رو به فتوشاپ منتقل کرد.(در XP )؟؟؟ آیا پلاگینی هست که فایلهای کلک رو به فتوشاپ منتقل کرد؟؟؟:neutral:
اگه مقدوره زودتر بگین چکارکنم چون کار مهمی باهاش دارم.:lol:
متشکرم.:wink:

دلیل اصلی این مشکل در اورجینال نبودن نسخه های کلک من و شماست.

نسخه ی اورجینال کلک به هیچ عنوان اینجور مشکلات رو نداره.

[REZA]

Member
دلیل اصلی این مشکل در اورجینال نبودن نسخه های کلک من و شماست.

نسخه ی اورجینال کلک به هیچ عنوان اینجور مشکلات رو نداره.
خب میگم اصلا چه کاریه؟!
وقتی میشه خروجی PDF با کیفیت (....) :دی گرفت چرا عکس با کیفیت (....) :دوباره :دی :!!!!!
اینم لینک ه برنامه :
http://www.roshd.ir/roshd/Default.aspx?tabid=256&EntryID=206&SSOReturnPage=Check&Rand=0
موفق باشید

GFX Master

خب میگم اصلا چه کاریه؟!
وقتی میشه خروجی PDF با کیفیت (....) :دی گرفت چرا عکس با کیفیت (....) :دوباره :دی :!!!!!
اینم لینک ه برنامه :
http://www.roshd.ir/roshd/Default.aspx?tabid=256&EntryID=206&SSOReturnPage=Check&Rand=0
موفق باشید

آره رضا کاملا باهات موافقم.

خود منم تمام خروجی هام رو با استفاده از پرینتر مجازی میگیرم.

پستم هم فقط جنبه ی جواب دادن به سوال این دوستمون بود و ارزش قانونی دیگه ای نداشت!! :دی

Maya Man

Active Member
خب میگم اصلا چه کاریه؟!
اینم لینک ه برنامه :
موفق باشید

سلام.:lol:
خیلی ازت ممنونم.واقعن خوب بود. :lol::D
فقط اگه ممکنه درباره تنظیماتش و چگونگی کار باهاش یه توضیحی بده آخه اون طوری که من کار کردم و دیدم؛ باید مراحل زیادی رو برای تهیه یک فایل انجام داد.:sad:
اگه میشه خودت کامل توضیح بده که چطوری از چیزی که توی کلک درست کردم ازش استفاده کنم و یک فایل با کیفیت بالا تهیه کنم؛ آخه یکم گیج شدم؛:neutral: تا حالا که باهاش کار نکردم. باز شما تجربه داری؛ بهتره.:wink:
بازم متشکرم که مشکلم حل کردی.:lol::oops::eek::oops::oops:

GFX Master

شما وقتی فایلی که رضا بالا لینک داد رو نصب کنی یه پرینتر مجازی برات ساخته میشه.

حالا کافیه بعد از اینکه متنت رو تو کلک نوشتی روی دکمه پرینت کلیک کنی و نوع پرینتر رو همون پرینتر مجازی انتخاب کنی.

حالا اگر دکمه پرینت رو بزنی یه فایل Pdf برات ساخته میشه که میتونی با هر کیفیتی که خواستی تو فتوشاپ بازش کنی.

[REZA]

Member
آره رضا کاملا باهات موافقم.

خود منم تمام خروجی هام رو با استفاده از پرینتر مجازی میگیرم.

پستم هم فقط جنبه ی جواب دادن به سوال این دوستمون بود و ارزش قانونی دیگه ای نداشت!! :دی
:wink:

میخواستم 400مین پستم رو یه آموزش جدا بنویسم،اما اشکالی نداره اینم یه آموزشه دیگه !
بعد از اینکه برنامه رو نصب کردی یه بار سیستمت رو Restart کن.
(اگه کار با کلک رو بلد نیستی تو همین انجمن بگرد آموزشش هست)توی کلک اول متنت رو تایپ کن.
بعد، از منوی File گزینه ی Print رو انتخاب کن.

حالا یه پنل جدید باز شد به نام Print، اول از قسمت Print setup اون پرینتر مجازی که نصب کرده بودی(اسمش 5PDF Creator هستش) رو به عنوان پرینتر انتخاب کن.

حالا Print رو بزن،ادرسی رو که میخوای فایل PDF ت اونجا ذخیره بشه وارد کن.
Save رو بزن. متن تو به صورت PDF توی اون آدرس ذخیره شد.
فایل PDF رو میتونی با کیفیت دلخواه توی فتوشاپ باز و ادیت کنی.
مشکلی داشتی بپرس.
موفق باشی/رضا

جدیدترین ارسال ها

بالا