اشكال متقارن

123hamidreza123

New Member
چند وقت پيش در اين باره در قسمت سولات پرسيدم اما كسي نتوانست جوابم را بدهد رفتم و گشتم راه حلش را پيدا كردم:

براي ساخت اين شكلها شما بايد يك حرف بزرگ را در يك لايه جديد تايپ كنيد البته مي توانيد به جاي تايپ يك حرف با ابزار طراحي يك خط بكشيد بعد از ساخت يك شكل ساده به منوي فيلتر برويد و : را انتخاب كنيد disort>twirl
و بعد با ابزار edit> transform آنها را متقارن كنيد اين روش براي طرح هاي اسلامي نيز به كار ميرود

اگر به خوبي متوجه نشديد كاملا توضيح بدم:sad:

پیوست ها

• Un11itled-1.jpg
    Un11itled-1.jpg
    42.5 کیلوبایت · بازدیدها: 23

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز قابل توجه شما که برای طراحیهای اسلامی و درست کردن تصاویر اسلیمی هیچوقت از فتوشاپ استفاده نمیشه چون کار خیلی سخت میشه.

برای اینجور کارا همونطوری هم که قبلا گفته بودم از برنامه هایی مثل کرل یا فری هند باید استفاده بشه. بعدشم ساخت یه شکل متقارن دیگه نیازی به این همه دنگ و فنگ نداره که یه سمت شکل رو خودت اونجوری که می خوای درست کن و یه کپی از لایه بگیر و اونو Flip کن به همین راحتی. این فیلتری که شما گفتی اصلا برای اینکار نیست. این فیلتر برای تاب دادن یا همون چرخوندن یه شکله و اصلا برای ایجاد حالت تقارن نیست

123hamidreza123

New Member
مثل اينكه يا آموزش رو كامل نخونديد يا به آن عمل نكرديد من از اين فيلتر براي تقارن استفاده نكردم بلكه براي همون كاري كه خودتون گفتيد استفاده كردم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خب منظور شما از این آموزش استفاده از اون فیلتره یا ساخت اشکال متقارن؟!

اگر منظورت ساخت اشکال متقارنه که دقیقا منم توی همون تاپیک و همینجا همین روش رو گفتم!!

mostafa_az

Well-Known Member
در هر صورت ممنون حمیدرضا . یه روش دیگه هم یاد گرفتیم برای تقارن . :wink:

مخلصیم
مصطفی

جدیدترین ارسال ها

بالا