اشكال در دريافت attachment در Outlook Express

RezaAfzal

Member
با سلام

ويندوز من XP Home Edition اوريجينال است و مدل كامپيوترم هم Notebook Toshiba Satellite Celeron 2200MHz مي‌باشد.
در Outlook Expressضميمه‌هاي ميلها را نمي‌توانم Download كنم در حاليكه حجم نامه در قسمت properties آن در حدود 2 مگابايت مي‌باشد و شكل كليپس كه نمايانگر Attachment مي‌باشد نيز دارد ولي فايل Attachment شده‌اي وجود ندارد؟!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
اشكال ديگر اين است كه نمي‌توانم ميلهاي خود را از روي pc خودم كه XP Professional است به Outlook Express موجود روي Notebookام Import كنم؟! در حاليكه هر دو Outlook Express ورژن 6 مي‌باشند.
در موقع Importكردن پيغام مي‌دهد كه Message يا Address Bookي پيدا نميشود؟!!
خواهشمند است مرا راهنمايي كنيد.

با تشكر
رضا افضل
:)

mahdi22m

Member
سلام دوست من
براي مشكل Attachment در منوی Tools بعد Option برگه Security یک چک باکس هست که عنوانش اینه : Do Not allow attachments to be save ... تیک مربوط به ان را بردار.
در مورد Import کردن از گزینه Import/Export منوی File استفاده کن و به صورت فایل PST خروجی بگیر و در دستگاه خودتون Import کنید.
موفق باشید

RezaAfzal

Member
mahdi22m گفت:
سلام دوست من
براي مشكل Attachment در منوی Tools بعد Option برگه Security یک چک باکس هست که عنوانش اینه : Do Not allow attachments to be save ... تیک مربوط به ان را بردار.
در مورد Import کردن از گزینه Import/Export منوی File استفاده کن و به صورت فایل PST خروجی بگیر و در دستگاه خودتون Import کنید.
موفق باشید

با سلام و تشكر

بابا دست شما درد نكند!
اين گزينه غير فعال است ولي باز هم Attachmentها را دريافت نم‌كند؟؟

چگونه به صورت PST خروجي بگيرم؟
من از Outlook Express 6 استفاده مي‌كنم و گزينه Export آن فقط Message ها را به Outlook ميفرستد.

با تشكر
رضا افضل

RezaAfzal

Member
با سلام

آقا كسي نيست جواب ما را بدهد. :!:
لطفا راهنمايي كنيد منتظرم. :roll:

با تشكر
رضا افضل

RezaAfzal