اسکچ بوک کارهای زی براش ام

sharin

Member
هه هه ... .
خيلي خفن شده ... ( البته من اسكچ رو نديدم ... )
اما خود كار فوق العاده شده ...
عاليه ....
دندون ها رو تو خود ZB زدي ديگه ؟؟
بنظرم اگه دونه دونه جدا مدل شده بودن بهتر مي شد ... .( البته اگر نشدن ... :green: )
به قولي كف امون بريد ...
منتظر ادامش ام هستيم ...

موفق باشي.
يا علي.

Mandana

Active Member
مقسی مرتضی هه.راستش بعد دو هفته دارم زی براش رو باز می کنم چند دفعه سعی کردم تنبلی رو کنار بذارم دندونا رو جدا مدل کنم ولی خوب :">
حالا اگر خواستم زبونم لال از حد تمرین خارجش کنم و بیارم رندر درست و درمون بگیرم حتمن دندوناش رو درست می هاینم
تو چه کردی با عروسکه؟می بیزی شدم تو هم ولش کردی به امان خدا؟:(:rose:

خیلی عالیه
بازم به کارایه خوبت اداممه بده
خیلی خوب داری پیش میری

منتظر کارایه بعدیتیم

.:. soroosh .:.

Active Member
اون کار پری دریایی را خیلی دوستش دارم و منتظر یه نورپردازی و رندرینگ خوشگل ازش میمونم :d

این کار آخری هم جالب شده و منتظر ادامش هستم. راستش اولش دوستش نداشتم ( یعنی تا مرحله قبلی :p ) اما خب الان کلی بهتر شد از قبلش ^.^

sharin

Member
مقسی مرتضی هه.راستش بعد دو هفته دارم زی براش رو باز می کنم چند دفعه سعی کردم تنبلی رو کنار بذارم دندونا رو جدا مدل کنم ولی خوب :">
حالا اگر خواستم زبونم لال از حد تمرین خارجش کنم و بیارم رندر درست و درمون بگیرم حتمن دندوناش رو درست می هاینم
تو چه کردی با عروسکه؟می بیزی شدم تو هم ولش کردی به امان خدا؟:(:rose:

...
آره ... آره ...
حتما يه رندر خوب ازش بگير ... پس دندونا رو ... :green:

عروسكه ؟!!
بعد از ريتوپو ... منتظر شما ييم ديگه ... !! ( گفتم كه تا چند ماه ديگه فرصت نمي شه روش كار كنم ... رو عروسكه كه قرار نبود كار كنم !! :-? )
شما هم هر وقت از حالت بيزي در اومديد و حس اش بود ، يه حالي بهش بدين ... ( البته باز گفتم كه عجله اي نيست :wink: )
حالا نه كه بيخيال اش بشين ها ... :wink:

موفق باشيد.
يا علي.

Mandana

Active Member
چسب..در اولین فرصت پس.شایدم بیخیال شدم پس :سوت
اینم یه کار جدید.یه قسمتهایی ش رو قبلنا زده بودم و امروز دیگه تکمیلش کردم
خودم دوسش دارم ^.^

همینا:rose:

پیوست ها

• fallenalgel.JPG
    fallenalgel.JPG
    227.1 کیلوبایت · بازدیدها: 26

.:. soroosh .:.

Active Member
خب من هم دوستش دارم :d
در کل فرم کاراکتر را دوست دارم و به خصوص فرم اجرا شده در قسمت بینی و گردن و تا حدودی چونه . سمت چپ بدن ( از دید بیننده ) که یک سری سر انسان روش کار شده هم جال شده و به نظرم ترکیب زیبایی را ایجاد کرده .
اما قطر بالها به نظرم میتونست کمتر بشه و کمی ظریف تر کار بشه .
فرم چشمها و لب هم از دید من به کاراکتر نمیخوره. یه جورایی یه تضاد بینشون میبینم که شاید این تضاد از عمد ایجاد شده .
اون گل دست کاراکتر را هم که دوستش دارم کلا :d
شاد باشین

کار پر کاری شده
ولی معلومه با Zsketch کار کردی :دی
بارم افرین

فقط کار کن
واسه قوی شدن مدلینگ کاراکتر بیشتر سر انسان بساز در تیپای مختلف
آفرین

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام. ما دیر اومدیم برا نظر.
از میون همه ی اینا من از اون حاج خانوم پری دریایی خیلی خوشم اومده، جا برای پیشرفت داره اونم زیاد. اگه روش کار کنی یه چیز معرکه از توش درمیاد. موهاشو خیلی خوشگل در آوردی، من زیادی ازش خوشم اومد. :green:
این حاج آقای خندان هم جالب شده. تکمیلش نکردی هنوز؟ منتظریم. :rose:
این اخری هم که یه کم ترسناکه. آدم این یارو رو می بینه فکر می کنه زندان بانی، شکنجه گری یا استخراج کننده ی احساسات از بدن انسان ه. چیه این آدم می بینه وحشت می کنه. مخصوصا اون شکل های سر آدم که توی شکم و سینه اش هست خیلی خوب این حسا رو می رسونه. :mad:
در کل خوبه. به کاراتون ادامه بدید. ما هم خوشحال می شیم کارهاتو ببینیم و نظر هم بدیم.
یه سوال، این کارا رو توی گالری سایت خودتون نگذاشتید؟؟
موفق باشید. منتظره کارهای بعدی هستیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا