اسکنر سه بعدی چیه ؟

rasool_jelve

Active Member
سلام به همه اساتید مکس و دوستان عزیز

همونطور که می دونید مدل سازی در نرم افزاهای سه بعدی مثل مکس به مهارت و وقت بسیار زیادی نیاز داره مثلا مدل سازی دقیق سر یک انسان
که در مکس و طرح زدن نها یی اون در نرم افزار مثل z-brush

من شنیدم اسکنره ها و ابزارهایی هست که به راحتی از اون شیئ مورد نظر اسکن گرفته و اون رو در نرم افزار مربوطه می تونیم وارد کنیم

حالا من اطلاعات دقیقی در مورد انواع نرم افزار هیا مربوط به این کار رو می خام

ممنون از راهنماییتون

سلام یکیش هست autodesk 123D با این نرم افزار 24-40 تا فکر کنم باشه عکس از خودت یا چیزی که می خوای 3بعدی شه از نما های مختلف می گیره این نرم افزار میاد شروع به ساخت 3بعدیش می کنه تقریبا عالیه و شما را از این اسکنر ها 3بعدی بی نیاز می کنه روش دیگه با کینکت هست می تونید با کینکت مدل 3بعدی خودتونا اسکن کنید یکی دیگش هست flexscan و خیلی نرم افزار دیگه که هر کدوم کلی توضیح داره

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
hamid_iranmann عزیز خیر این نیست اسکنر تری دی 2 نوع داره :
1- High Unit
2 - Low Unit
این دو فقط در مقیاس اسکن فرق میکنن واسه اسکن بدن باید از اولی اما سر انسان رو با همون دومی میشه
قیمت اسکنر اولی بسیار زیاده اما دومی نه خیلی اگر پول داشته باشی میشه
دستگاه دوم همون 3D Scanner شهرت داره یک دسگاه اندازه تقریبات یک اسپیکر مادره که با دادن اشعه لیزر روی جسم
http://iran-tejarat.com/Ads2213/694635.html

خب حالا جالب بدونی که تکتچر و تمام چیز ها هم اسکن میکنه ، حالا باز این اسکنر ها خودشون دقت دارد مثلا لینک بالا 30 میکرون ــه
قیمت این بالاییی 6500 دلار ــه تقریبا 25 ملیون تومان میشه و واسه مصرف شرکت ها خوبه
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا