اسکلت بندی کاراکتر در افتر افکت

سلام به افتر افکت کارهای عزیز . من یه آموزش دیدم از مجموعه آموزشهای کمپانی Red Giant که مثل برنامه های سه بعدی کاراکتر رو ریگ کرده بودن به یه اسکلت و کاراکتر رو انیمیت می کردن . من فکر نمی کردم که افتر این امکاناتی داشته باشه . میخواستم بدونم که کدوم قسمت افتر این قابلیت رو داره یا اگه پلاگینه برام معرفیش کنید . و آموزشی در این زمینه داشته باشین استفاده کنیم . و یه سوالی داشتم که کدام سبکهای انیمیشن رو با افتر افکت کار می کنند . آیا افتر افکت برنامه کاملی برای انیمیشن هست یا یه صورت ترکیبی با نرم افزارهای دیگه میشه انیمیشن تولید کرد . ممنون

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز اگه اشتباه نکنم باید آموزش Episode 47 Tiny Inventions رو دیده باشید؟

قبلا تو همین انجمن یه بحث هایی داش رضا ما راحع بهش کرده میتونی سرچ بزنی شرمنده لینک صفحه رو نداشتم

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
انیمیشن که میشه باهاش کار کرد ولی خوب بستگی داره که شما تویی اون چقدر حرفه ای بشید چون ریگ کردنش نسبتاً صبر و حوصله میخواد پلاگینش پیوست میکنم سایت اش هم الان یادم نیست ولی توی گوگل اموزشش هاش میتونی سرچ کنی

پیوست ها

• duik_11.rar
    218 کیلوبایت · بازدیدها: 113

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
اون آموزشی که من دیدم اگه همونی باشه که شما دیده باشه
از عروسکهای واقعی عکس می گرفتند و از فتوشاپ و افترافکت هم برای انیمیت کردن
برای ریگ کردن و اسکت بندی هم ابزاری رو با برنامه نویسی توی افتر خودشون ایجاد کرده بودند...
در کل خلاقیت حرف اول رو میزد ...

شما برای اسکلت بندی میتونی از اسکریپت duik استفاده کنی...(باید توی پوشه Scripts کپی بشه)
دانلود ورژن 11
برای آموزش هم دوتا توی سایت خودش هست...
این آموزش را هم شدیدا توصیه میکنم(به زبان فرانسوی)
tutorial رو بزنید و برای دسترسی توی سایت ثبت نام کنید...​
:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا